Şimdi Ara

BASKET AYAKKABISI SADECE BASKET OYNARKEN MI GİYİLİR? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
21.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • basket ayakkabısı haricinde hiçbir ayakkabıyla rahat edemiyorum. ayaklar 46 ve enine de büyük biraz. şimdi yaptığım krolukmudur caizmidir
  • genelde basket ayakkabısı + basket şşortumu giyip çıakrkız dışarı..herkeste beyenir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: legend86

quote:

Orjinalden alıntı: seytan41

onların siyahı var onlar güzel onlar gider ama beyaz her yerde giyilmez gibi siyah hoş durur ayağında

BASKET AYAKKABISI SADECE BASKET OYNARKEN MI GİYİLİR?

Böyle ayakkabılar koymayın basketmi oynatacaksanız adamı

Hocam aynıısı bende var 231 ytl'ye aldım yeni cıkardılar özel tasarım bi daha gelmicek piyasaya sınırlı sayıda bitmeden alın bence

• quote:

Orjinalden alıntı: Vavra22

quote:

Orjinalden alıntı: conquista

dün halı sahada oynayan birisini gördüm

eeeeeeeeeeeeee

senmisin yoksa

• Converse Al
  • Ben dışarda da giyorum kroluk mudur bilemem öyle ise kro deyin fakat daha rahat.Ona bakarsanız All-Star Converse de ilk basketbol ayakkabısı giymesinler..
  • bende 1 senedir gıyıyorum basket ayakkabısı ama 1 defa basket oynamışlıgım yoktur kaba ayakkabıları seviyorum
  • eskiden hep halı saha giyerdim 2-3 senedir heryerde basket ayakkabısı giyiyorum. rahat, büyük, şekill

şimdilik bu :

bide nike var ama eskidi :( bakkala giderken falan giyiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 13 Eylül 2008; 13:41:20 >
  • Basket ayakkabilari, oyunculari rahat ettirmek, komfor saglamak için gelistirilen ayakkabilardir. Yani %90'i rahatlik ve sekil bakimindan çok ust duzey ayakkabilardir. Ben çocuklugumdan beri basket oynarim, basketbol ayakkabisi giyerim. Hiç de kiro diyen, diyebilen olmadi. Cunku alakasi yok. Diyenin kendisi kirodur.

O yukardaki ayakkabi "Nike HyperDunk"... Kobe Bryant için dizayn edildigi için o kadar pahali. Baska guzel ayakkabilar da vardir eminim, Signature modelleri olmayan... Almak isteyen arkadas biraz arastirirsa guzel seçenekler bulabilir.

Son olarak benden bir oneri; hem kaba bir ayakkabi degil, hem hafif, hem de rahat, hem de ucuz bir ayakkabi. "Nike Dunk High" Nerde satildigini merak edenler varsa, magazanin yerini soyleyebilirim. Kiadkoy'de NeoFly' mazagasinda var. Cidden dedigim gibi bir ayakkabidir, abartiyorsun demeyin yani.

Buyrun bu da resmi;

• Hep basketbol ayakkabısı giyiyorum kot pantolon, okul pantolonu ile her zman iyi gidiyor.
  • Dışarıda Basketbol Ayakkabısı giyene kro diyenler bence cahillikleriyle çok kısa bir süre övünebilirler. Onlara tek bir sorum var. Allah aşkına "Vans" ne ayakkabısı üretir? Skateboard ayakkabısı değil mi? Peki dışarıdaki milyonlarca insan sizce kaykay'dan mı dönüyor eve?
  • Basket ayakkabılarının hepsi tamamen bileği sarmıyor. Bileği saran mı sarmayan mı Saransa biraz kötü durur. Ama pantolon filan giyince gözükmüyorsa problem yok.
  • kro diyenleri geç ya kaba durmayan nike ayakkabılar var onlardan tavsiye edebilirim
  • UA HOVR™ Havoc 2 al cok sekil gider giyinir bence
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.