Şimdi Ara

BASKET AYAKKABISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar.ben iyi bir ayakkabı almay düsünüyorm da.

kobe bryantın son ayakkabısı.fiyatı ve resmi olan warsa koyabilirmi.benim bildigim bitane war.ve 235 ytl.

ben kobe ile tmac5 arasında kaldım.kobe 235 tmac5 de o civarlarda ama adidasta kampanya war ve bir alana bir bedava.yani bi arkadasla birlesip yarı fiyatına alabilirim ayakkabıyı.nike de de indirim war ve kobe nin ayakkabısı 177 ytl ye geliyor.

sizce ne yapayım.hanngisini alayım.kobenin son ayakkabısının resmi olan warmı.

• ABİ BENCE SEN BIRAK KOBE YI T-MAC İ GİT JORDAN WEYA ALL STAR LEBRON CIKCAK ONU BEKLE 1 AY SNRA bekle deriiim
  • abi yenicıkacakların fiyatlarını biliomsn.bide kobe miamı macından sonra yeni bi ayakkabıyla oynamaya basladı.hatta o macta ayakkabı tanıtıldı.iste onun resmi warmı.ben kacırdım o anı

• kobe'nin ayakkabısı buraya bi kaç ay sonra anca gelir.
  • arif resmi varsa koyabilirmisn kardes.bir önceki ayakkabıdan cok mu farklı
  • bide bilenler için soruyorm.nike shox iel nike air zoom lar arasında ne fark vardır.hangisi sıcramayı daha cok etkiler.yardım please.
  • hatırladığım kadarıyla o maçta bunu giymişti. bilen varsa doğrulasın lütfen.
     BASKET AYAKKABISI

BASKET AYAKKABISI

BASKET AYAKKABISI

BASKET AYAKKABISI

BASKET AYAKKABISI

BASKET AYAKKABISI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arf* -- 1 Ocak 2006 22:21:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    basketbol ayakkabısı hakkında
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cok saol kardes.bende bunu almayı düsünüom.
  • quote:

Orjinalden alıntı: matrıxdodo

bide bilenler için soruyorm.nike shox iel nike air zoom lar arasında ne fark vardır.hangisi sıcramayı daha cok etkiler.yardım please.

shox tabanlı nike ların daha ii olduğu kesin zoom tabanlarda ii ama genelde daha çabuk deforme oluyo ve problem çıkarma ihtimali daha yüksek.. ben geçen sene vince carterın ayakkabısını almıştım ayakkabıda 3 tane hava taban sistemi kullanmışlar acaip ii bir modeldi ama gelgelelim ayakkabının zoom kısmında 3 gün sonra problem çıktı deiştirdim yine problem çıktı ve aynı yerde bende başka bi model aldım.. (emektar air max. tabanlı bi modeldi ve fiyatıda sanırım 240 ytl ydi) bu üst seviye basketbol ayakkabıların sıçrama performansını etkilediği bir gerçek ama eğer kişi ii sıçrıyamıyorsa bu ayakkabılardan öle fazlaca bi performans beklemesin.. ama tabi ayağında bu kadar rahat bir ayakkabı olunca ve hava tabanıda ii bir sistem ile yapılmışsa sıçrama performansını hissedilir derecede etkiler

• kobenin yeni ayakkabıları gerçekten güzelmiş ya ama kobeyi sevmiyorum o ayrı konu.
  • ben kobenin yenilerini pek sevmedim.ama üstteki bir önce kullandıgı model daha ii geldi bana.

ben zoom alıcam.sıcrama yetenegim war.standart potaya basamıyorm ama elimin yarısına kadar geciyor.bu zoom lar nekadar etki eder.birde zoom da cıkan oroblemi nası anladın?ne gibi bi rahatsızlık hissettin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.