ortam olarak hacettepe iyi gibi geliyor bana. gözlemlerim o yönde. bilkent'ten bile iyi olduğunu düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Chandler Bing
ortam olarak hacettepe iyi gibi geliyor bana. gözlemlerim o yönde. bilkent'ten bile iyi olduğunu düşünüyorum.
Kızları çok güzel Bende onu rahatlıkla söyleyebilirim
quote:
Orijinalden alıntı: Canales
quote:
Kızları çok güzel Bende onu rahatlıkla söyleyebilirim
bir de mesela bilkent'e giden arkadaşlarım çok büyük orantısızlıklar var diyor. yani biz ayda 600 tl harcıyorsak bunu bir gecede harcayanlarımız var diyor. hacettepe'de böyle bir olay yok mesela. bu da etkiler ortamı, okul içinde 600 tl harcayacak yer olmasa bile...
başkentte ortam vardır lan biri şaka desin lütfen :D siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler okumayı düşünüyodum bu sene orda ama..
quote:
Orijinalden alıntı: silverscreen
başkentte ortam vardır lan biri şaka desin lütfen :D siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler okumayı düşünüyodum bu sene orda ama..
gidip bakarsan üniversiteye ortamın olmayacağını hafiften anlarsın. çünkü ortam olacak yer yok... ortak bir alan yok. gerçi sosyal tesis gibi bir şey gördüm orda ama sanırım yurtların alt katıydı ve kimsenin gittiğini sanmıyorum oraya. tabi orayı bilen, orda okuyan birisi daha kolay bilgi verebilir. ama şenliklerinin yıllardır olmaması, ilk kez bu sene popçulardan oluşan bir şenlik yapmaları da ortamın ne kadar var olup olmadığı hakkında bir fikir verebilir...
quote:
babamın yanında iki başkent mezunu var. birisi bilgisayar birisi elektronik mezunu. birisine sormuş ve hiç açıkta kalan arkadaşım olmadı, hepsi işe girdi demiş. ha ortamı yok evet, ben gidip baktım, boş bir okul. ulaşım da araban yoksa zor. ayrıca artık odtü, itü mezunu milyon tane adam olduğu için işe girmek her geçen gün zorlaşacaktır.
aslında işe grimek çok zor değil sanıldığı gibi ama odtü bilkent boğaziçi mezunu değilsen yükselmen zor oluyor diye biliyprum. yani ortalama bi yerden mezun oldun diyelim 2000 lira maaşla işe girersin ama bu okullardan mezun değilsen veya ekstra bi özellliğin yoksa o paraya 10 sene çalışırsın. önemli olan yükselmek yani. fakat ilk işe girerken pek sıkıntı olacağını sanmıyorum her türlü bi işe girilir.
Hacettepe kampüsü Ankara'daki en güzel kampüs bence. ODTÜ'nün kampüsüde güzel ama Hacettepe'deki hatunlar orda yok
arkadaşlar ben şu anda başkent üniversitesinde hazırlık okuyorum hazırlık sınıfı what is your name ile başladığı için dersler sıkıcı geçiyor şu ara imkan olarak bir çok devlet üniversitesinden çok çok ilerdebana sorarsanız ortam yok diyenler kendileri yapamamıştır.ben gayet de güzel ortamımı kurdum.okula yeni yurt kütüphane ve bir çok bina(çok amaçlı salon yeni fakülte binaları)yapılacak diye duydum ne kadar doğrudur bilmiyorum ama genel olarak mezun olupta iş bulamayan yok.2 dil zorunluluğu var bu hem iyi hem kötü danışmanınızla konuşup bilgi alabiliyosunuz her dakika ve öğretmenlerin çoğu odtu hacettepe boğaziçi mezunu bölümdeki profesörler dahil. profesör ve doçent sayısı hiç azımsanmayacak kadar da fazla ben genel olarak memnunum tavsiye ederim yazmak isteyen arkadaşlar varsa tek sıkıntısı ulaşım.ona da servis koymuş okul her yerden belli saatlerde gelebiliyorsunuz ve ücretsiz okuldan dönüşte yoğunluk olursa hemen 2-3 servis daha arkadan kaldırıyolar ve sıkıntı olmuyoTürkiyenin en köklü özel okullarından biri bir kere
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme