Şimdi Ara

Başkent Üniversitesi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
4
Favori
3.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. Başkent Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde 2.sınıf öğrencisiyim. Sorularınız varsa cevaplayayım.

• Hocam bilgisayar mühendisliği hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum hocalar nasıl öğrenci kalitesi nasıl vs

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Marka Ragnos M kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar mühendisliği iyidir.Mühendislik fakültesinin en düzgün bölümü diyebilirim en çalışkan öğrenciler bilgisayardan çıkar. Eğitim kalitesi ve hocaları da iyi duyduğum kadarıyla
  • Sosyal açıdan nasıl

• riseofstar kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkür ederim hocam

• Sosyal açıdan pek iyi değil açıkçası.Yurtta sosyal tesis var orada da bilardo masa tenisi ve playstation var bir de okulun yakınında arsia avm var. Öğrenciler takılmaya genelde arsiadaiki gloria cafeye gider
  • Marka Ragnos M kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam ne demek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Erasmus imkanları hakkında ne düşünüyorsunuz

• Erasmus imkanları duyduğuma göre devlet üniversitelerinden daha iyi. 2.0 ortalamayla bile giden varmış erasmusa
  • Bir de bölümden bölüme değişiyor tabii ki imkanlar elektrik elektronikte üniversite sayısı çok ama biyomedikalde sadece 1 tane var yine de ingilizceniz iyiyse erasmusa gitmek kolay.
    Teşekkürler

• Rica ederim ne demek
  • up
  • up
  • up
    5 yıldır bağlıcada oturuyordum avm olduğunu bilmiyordum. Teşekkürler hocam. Birde pc mühendisleri iş bulmaları nasıl oluyor rahat oluyor mu acaba?
  • CharlesLeclerc kullanıcısına yanıt
    Hocam avm gibi işte küçük yani. Hocam benim akrabam başkent pcyi bitirdi üstüne odtüde master yaptı şimdi havelsanda çalışıyor
  • up
  • up
  • up
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.