doğalgazı kartlı kullanıyoruz pttye gidiyoruz para verip doğalgaz alıyoruz ordan bir vergi kesiliyor 100-150tl civarı ne tuttururlarsa artık birde 5 aydır fatura gönderiyorlar 80tl 50tl civarı bunu söyledik sorduk neymiş elektrik ve sayaçlı arasındaki farkı kapatmakmış resmi gazetede birşeyler yayınlamışlar adil fatura uygulamasıymış ben artık bunlardan bıktım burdan dile getirmek istedim resmen hırsızlıktır bu bakkala gittiğinizde 10tlye gofret aldığınızda tekrar almaya kalktığımızda ya kardeşim o gofret 15tl idi şimdi 5tl daha vereceksin mi diyor bu isyanımı burda dile getirmek istedim sadece benim gibi birçok yaşayan var olduğunu biliyorum yanlış yere açtıysam kusra bakmayın |
Başkent Doğalgaz hırsızlığı

-
-
Normal abonelik al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
normal aboneyiz zaten kartlı
-
Kartsiz sistem den bahsediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
onun için ayrı para istiyorlar ayrıca makinayı değiştirme içinde para istiyorlar kartlı alırken para aldılar 1000tl para istiyorlar bununla ilgili şikayetvar sitesinde birçok konu var devamlı para isteniyor heray 5 aydır fatura geliyor 500tlik doğalgaz aldım mesala 350tlik yatırıyorlar 150tl vergi bide fatura 50tl oldu 300tlik doğalgaz
kartlı sayaç için 300dolar ödemiştik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tundra202006 -- 10 Haziran 2022; 12:33:57 > -
faturalı sayaç alındığında bu tenizilat ilave diye kendi öz milletinden Türk halkından haksızca aldıkları yada zorla aldıkları paraların sonu gelir mi ?
-
Resmi gazetede altına Rte imza atıp yayınlanmış. Ne kadar da haksız bir uygulama olsa da, bu aşamada abonelerin yapabileceği bişey yok.
Vatandaş tepkisini oy kullanırken gösterecek ancak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu hırsızlıktan başka birşey değil kimin imzaladığı falanda umrumda değil bununla ilgili birçok şikayet var böyle bir uygulama insanlık dışı sonra insanlar niye ülkesini sevmiyor vatanhainimisin diyorlar
www.sikayetvar.com
Başkent Doğalgaz Haksız Para Alıyorhttps://www.sikayetvar.com/baskent-dogalgaz/baskent-dogalgaz-haksiz-para-aliyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X