Şimdi Ara

Başka şehir fobisi / 23 yaşında üniversite?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar okulların açılmasına 1 hafta var ama ben kendimi çok kötü hissediyorum yardım eder misiniz lütfen.

Ben 2014 yılında hatay iktisat kazandım kaydımı dondurdum başka şehre adapte olamamaktan. 2016 yılında bi kez daha sınava girdim ama yine beklentimi karşılamadı mersin de yaşıyorum şehir dışına çıkmam artık diye düşünüp hazırlandım meslek lisesi mezunu olduğumdan 255k lık yeri tutturamadım ve bu yıl ki tm1 sıralamam 480k geldi. Mersin e yakın diye sırf korkut ata (osmaniye) da işletme kazandım. Şimdi oraya gidip gitmemekte kararsızım, gidip 1 yıl ortalama kasıp mersin ünv ne Geçmek mi yoksa bu yıl gitmeyip kırık obp ile yine denemek mi? seneye 23 yaşında olmuş oluyorum.
    Fikirlerinizi ihtiyacım var arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okuma bence zanaat öğrenmeye çalış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 123mahmut123 1 kullanıcısına yanıt
    O kadar da değil hocam bi yerden başlamak gerek :)

• Osmaniye de işletme okuyacağına ailenim yanında kal bi işe gir çalış. Git açıköğretimden işletme filan oku en azından anadolu üniversitesi mezun olursun. Turistik yerlerde çalış veya ingilizceni geliştirebileceğin herhangi bir yerde. Emin ol senin açından çok daha iyi olur.

• theiq T kullanıcısına yanıt
    bu yıl üniversiteye gitmesem dil kursuna başlayacaktım zaten hocam. aynı zamanda da baristayım bi kafede girip mesleğe devam etmeyi düşündüm.
    ama sonra da aklıma yatmadı işte 1 yıl daha kaybetmiş oluyorum ve seneye obp kırılıyor

• İşletme okuyunca zaten işsiz kalicaksin bisey degismeyecekki .şimdiden bi fabrikaya gir Kocaeli civarında

• Sisvegece S kullanıcısına yanıt
    hocam işletmeyi boş boşuna okuyanlardan olacağımı sanmam.
    ticaret lisesi çıkışlıyım liseden beri işletme diyorum ben. sadece sınavda temel eksikliğinden Yaşadığım şehirde kazanamadım olay bu ve sıkıntı burada başlıyor zaten.
    1. Sınıfı bi geçebilsem bankada staja+toefl Sınavına hazırlığa başlayacam ama sorunlar bitmiyor ki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bana düşmez ama ygs kasın ciddi söylüyorum ygs kasın 2 yıllık elektrik-makine tutturun okurken dgs de çalışırsın 4 yıllığa artırabilirsen artır artıramazsan iş sahibi olursunuz.
  • JeocuTarık kullanıcısına yanıt
    Olur mu hocam fikirlerinize ihtiyacım var gerçekten, çok teşekkür ederim fikriniz için.
    Ama küçüklükten beri babamın da etkisiyle bi ticaret aşkı aldı başını gidiyor hocam.
    Sınavlarda bi şanssızlıktır doğru düzgün yer tutturamadım bi türlü. Günde 5-6 saat çalışmışlığım var ama sadece türkçeyi,edebiyatı,tarihi halledebilmişim Üzücü bi şekilde coğrafya ve matematik sıfır etki 4 yıldır sınava giriyorum değişen bişey olmadı bi kez daha ygs kasmak Korkutuyor aslında hem de kırık obp ile.

• homeless_thrills H kullanıcısına yanıt
    Hedefiniz varsa korkulacak birşey yok hocam denemeye değer bence çalışın derim bende kırık obp ile hazırlanıyorum.Fizyoterapi tutturabilirsem bölümü bırakıyorum.Amaç ve doğrultusu önemli burda ailevi sıkıntılarınız yoksa hazırlanın derim okumanın yaşı olmaz kendinizden emin değilseniz şehir dışından korkulacak birşey yok.Herkes okuyor şehir dışında üniversite ismi değil kendine kattığın bilgi ve tecrübe önemli.
  • Başakşehir fobisi diye okudum

• JeocuTarık kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam ama ilk üniversiteyi bıraktığımda kırık obp ile girmiştim ama sınava bile girdiğime değmemişti onun korkusu var biraz çünkü obp çok geriye atıyor, umarım sizin istediğiniz olup hocam. kırık obp ile yeniden bölüm kazanmak çok büyük bi başarıdır.
    başka şehir konusu da zaten yakın diye yazdım hafta sonları mersin e geçip vize finallere çok kasıp ortalamayla buraya Geçmek için çaba gösterecem aynı zamanda sınava da hazırlanırım -çok zor bi olay ama olsun. aile konusunda da çok şanslıyım daha kalıyorum desem kal derler ama üst üste kaç yıldır demiyorum bişeyin değiştiği yok hocam çok can sıkıcı.

• İşsiz kalmak için 4yıl daha oyalanıcan Osmaniye işletme ne

• 34nameless34 kullanıcısına yanıt
    hocam üstten böyle görünüyor tabii olay.
    başka şehirler de geliyordu burdan daha iyi Muğla, aydın falan ben sırf yakın ve geçme notu düşük diye yazdım burayı.
    işsiz kalmak için kim okumak ister ki? ama kendimi sadece ticaret alanında iyi hissediyorum severek yapacağımı hissediyorum.
    işletme yazmasam diğer iibf alanlarını yazarım yine sınava girince bişey değişmez çünkü insan değişmiyor. Düşünceleri, çalışmak istediği alan, kafa yapısı vs.

• Kardeşim yanlıs anlama ben fena olmayan bi ünide orta bi bölüm tutturdum iibfde ama bana kalırsa büyük şehirlerde bile sakatken iibf okumak sen osmaniyede işletmeden bahsediyosun orta şeker diye nitelendirilen ege deü da bile işletme okumak işsizlik gibi düşünülürken sen osmaniyeden mezun olursan kimse ilgine falan bakmaz diye düşünüyorum polis ya da asker olursun yolun sonunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Justinian -- 13 Eylül 2016; 0:56:39 >
  • Hocam haklısın bölümün riskli olduğunu bile bile giriştim.
    Babamın bankacı arkadaşları var beni onlarla görüşürdü ve dedikleri tek şey şunlar; artık bu meslek öyle bi hal aldı ki nerde okuduğun kesinlikle önemli değil kendini ne tür geliştirdiğin önemli dediler hep.
    şehir dışına harcayacağın parayı dile harcarsın bi işe yarar dediler.
    bende hiç şehre bakmadan sadece yakın olan yerleri yazdım ve önümüzdeki yıl için dili toefl sınavından yüksek puan alacak kadar ilerletmeye düşündüm ve bölüm bitince de mba programı vs düşündüm yani bunlar olsa bile de işsiz kalınacaksa artık tüm iibfler kapansa yeri sanırım.

TOEFL'den yüksek yapmak için çalışacağın kadar ygs lys çalış 100k ya girersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • errickmccollum3 kullanıcısına yanıt
    Hocam hep bi kere daha deniyim diye diye yaş 22 oldu. 4 yıldan beri sınava giriyorum pek bişeyin değiştiği yok bu yıl kırık obp ile 100k için hazırlansam tercih döneminde ing işletme yazarım işin en güzel tarafı o olur ama bu da çok zor bi olay zaten.
    Matı fulle istediğin ünide girersin mat kas mat
  • mrsnckl M kullanıcısına yanıt
    Hocam fullemek değil de ygs ve lysde toplam 50 net için zorlarım. Meslek çıkışlıyım temel eksikliği var. ygs 25 lys 25 olsa daha ne olsun kırık obp ile.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.