Şimdi Ara

Başka bir bölüme geçmek için ne yapmaliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yıl yerleştim eğer seneye ygs lys ye girsem bile istediğim bölümü tutturmam imkansız çünkü 7 bin gibi bi sıralama yapınca bile okul puanı 25bine atıyor. Siyaset bilimi ve kamu yönetimi okuyacağım bi şekilde hukuk a gecemez miyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum aynı durumdayız.Ben mesela bu yıl hazırlık okuyacağım ama derslere hiç girmeyeceğim.Ygs de ilk 500 içine girmeye çalışacağım olmazsada çıkıp köprüden atlayacağım.Yazdıklarımda kesinlikle ciddiyim
  • Ben de %75 beklerken %50 burslusuna girdim istediğim bölümün. Bu sene hazırlık okurken sınava hazırlansam aynı okul aynı bölüm %100 burslu kazansam okul bir sıkıntı çıkarır mı acaba onu düşünüyorum??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrekaragol6 kullanıcısına yanıt
    Bir sene ara verip tekrar hazırlanamaz mısın? Yine seneye hazırlık oku, hatta sınava da gir ama tercih yapma. Okula hiç gitmeme hakkını 1. sınıfa geçtiğinde kullan? Hem okul puanın da geri gelir. Ayrıca senin istediğin gibi derece ile alan bölümlerde yaşça büyük insanlar da çok olur zaten...

• kafkeff06 kullanıcısına yanıt
    7 den 15 3 atıyordur 25 değildir. Sıralama arttıkça puan değeri azalır. Nasıl geçiyorsun merkezi sistemle kendi puanınla , eğer bu sene hazırlık okuyacaksan onu bitirip 1 sene okuyup sonra yeni bölüme geçeceksin ve varsa orda tekrar hazırlık okuyacaksın (muafiyeti veremezsen ) 2 den devam edeceksin. Aynı üniversite ise direk geçiliyor galiba.

• elkarun E kullanıcısına yanıt
    Bu yatay geçişle mi oluyor hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: emrekaragol6

Dostum aynı durumdayız.Ben mesela bu yıl hazırlık okuyacağım ama derslere hiç girmeyeceğim.Ygs de ilk 500 içine girmeye çalışacağım olmazsada çıkıp köprüden atlayacağım.Yazdıklarımda kesinlikle ciddiyim

Hocam bence hazırlık derslerine gir iyi olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.