Bildirim
Başka bir bölüme geçmek için ne yapmaliyim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Dostum aynı durumdayız.Ben mesela bu yıl hazırlık okuyacağım ama derslere hiç girmeyeceğim.Ygs de ilk 500 içine girmeye çalışacağım olmazsada çıkıp köprüden atlayacağım.Yazdıklarımda kesinlikle ciddiyim -
Ben de %75 beklerken %50 burslusuna girdim istediğim bölümün. Bu sene hazırlık okurken sınava hazırlansam aynı okul aynı bölüm %100 burslu kazansam okul bir sıkıntı çıkarır mı acaba onu düşünüyorum??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir sene ara verip tekrar hazırlanamaz mısın? Yine seneye hazırlık oku, hatta sınava da gir ama tercih yapma. Okula hiç gitmeme hakkını 1. sınıfa geçtiğinde kullan? Hem okul puanın da geri gelir. Ayrıca senin istediğin gibi derece ile alan bölümlerde yaşça büyük insanlar da çok olur zaten...
7 den 15 3 atıyordur 25 değildir. Sıralama arttıkça puan değeri azalır. Nasıl geçiyorsun merkezi sistemle kendi puanınla , eğer bu sene hazırlık okuyacaksan onu bitirip 1 sene okuyup sonra yeni bölüme geçeceksin ve varsa orda tekrar hazırlık okuyacaksın (muafiyeti veremezsen ) 2 den devam edeceksin. Aynı üniversite ise direk geçiliyor galiba.
Bu yatay geçişle mi oluyor hocam
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: emrekaragol6
Dostum aynı durumdayız.Ben mesela bu yıl hazırlık okuyacağım ama derslere hiç girmeyeceğim.Ygs de ilk 500 içine girmeye çalışacağım olmazsada çıkıp köprüden atlayacağım.Yazdıklarımda kesinlikle ciddiyim
Hocam bence hazırlık derslerine gir iyi olur
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X