Şimdi Ara

Başka bilgisayarda calisan ama kendi bilgisayarimda calistiramadigim usb wifi adaptor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam, wifi adaptorunu daha onceden sorunsuz kullaniyordum, daha sonra bir sure kullanmadim kenarda durdu. simdi tekrar bilgisayara taktigimda usb aygiti taninmadi hatasi aliyorum. isin komigi alet baska bilgisayarlarda calisiyor. surucusunu yuklemeyi denedim ki normalde surucu yuklemeden de bilgisayara takinca direkt calisiyordu, onun haricinde aygit yoneticisinden usb ile ilgili seyleri kaldirip geri yuklemeyi denedim sonuc vermedi. aleti bilgisayara takinca isigi yaniyor ama usb aygiti taninmadi diyor.
    daha once bu tarz bir sorunla karsilasan oldu mu ? yardimci olursaniz sevinirim. bu arada bilgisayarin usb portlari calisiyor klavye ya da fare de sorun yasamiyorum.

• Anakart chipset sürücüsünü yeniden yükleyip deneyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eğer kablolu bir adaptör ise farklı kabloyla deneyin. Wifi adptörleri genelde 5m kablolu oluyor. 5m kabloda sinyaller zayıflıyor ve bazı laptoplarda sıkıntı çıkarabiliyor mesela bende öyle. Kısa bir kabloyla deneyin eğer öyleyse.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.