Şimdi Ara

Basit Web Sitesi Kurmak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Basit tek anasayfası olan web sitesi kurmak istiyorum.bana kaça mağlolur?

örnek olarak:http://www.gamesligarfrns.tk/

ProIrc Hosting olarak size almanız gerekenleri söylemek istemekteyiz,

Öncelikle bir adet alan adı almanız gerekmektedir. .tk alan adları ücretsiz olarak tescillenebilmektedir. Biz, .com ve .net alan adları için yıllık 16,95 TL ücret almaktayız.

Onun dışında, web hosting ihtiyacınız bulunmaktadır. Başlangıç paketimiz ilk olarak yeterli olacaktır ve ücreti yıllık 9 TL'dir.

Ayrıntılı bilgi için iletişime geçebilirsiniz,

Bilginize...

İletişim;
    Web/Ticket:http://www.proirc.org/
    Msn/E-posta: destek@proirc.org
    GSM: 0 506 965 84 25
    Alper İZGÜDEN

• bütün herşeyi yapıp sayfayı hazır halde mi veriyosunuz.bide google a reklam falan versek o ne kdara gelir bize.

Web tasarımı yapmamaktayız. Biz sadece, web hosting ve alan adı tescili yapmaktayız. Syfa tasarımını siz kendinize özgü yapmanız gerekmektedir.

Tek sayfalı sitelerde genel olarak Google reklamları kabul edilmemektedir. Diğer yandan, butür işlemler ise ücretsiz olarak yapılabilmektedir.

Söylemek istediğim şey, web sitenizde neler olacağına öncelikle karar veriniz ve web sitenizin güncellenebilir olmasına özen gösteriniz.

Bilginize...
  • görsellerle kodları ben vericem zaten.ben anlamadığım için hazır olarak almam lazım

Ozaman almanız gereken şeyler alan adı ( domain ) ve web hosting'dir. Kodlar elinizde varsa FTP'ye atılacaktır ve çalışacaktır.

Biz yardımcı olmaktan mutluyluk duyarız. Ücretlendirme hakkında bilgi verildi ve iletişim bilgilerimiz de sunuldu,

Bilginize...

Orijinalden alıntı: ProIrc

Merhaba;

Ozaman almanız gereken şeyler alan adı ( domain ) ve web hosting'dir. Kodlar elinizde varsa FTP'ye atılacaktır ve çalışacaktır.

Biz yardımcı olmaktan mutluyluk duyarız. Ücretlendirme hakkında bilgi verildi ve iletişim bilgilerimiz de sunuldu,

Bilginize...

online olarak anlık konuşabilceğimiz bi adresininiz varmı canlı destek gibi

Elbette, web sitemizden canlı desteği tıklayarak ulaşabilirsiniz fakat şu an için canlı destek ekibimizde çalışanlar bulunmamakta. Saat 09:00 ile 04:00 arası online olmaktadırlar.

Adresi vereyim ben yine de:http://www.proirc.org/iletisim.php

Onun dışında, msn adresiniz varsa eğer, destek@proirc.org adresini eklerseniz bana ulaşabilirsiniz.

Bilginize...

iletisim için özelden pm atabilirsin hatta o tek sayfayı devamlı güncelleyeceğim admin panelde hediyem olsun!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.