Şimdi Ara

Basit ve pratik video düzenleme programı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kısa, pratik bilgiler veren videolar çekeceğim. Ve bunun için video kırpma, ses kırpma gibi en önemli şeyleri, bunun yanında da basit efektler ve geçişler kullanabileceğim bir program lazım.

Daha önce pek çok kez video düzenleme programı öğrenmeye çalıştım. Ama çok karışık ve anlayamadım. Fotoğraf düzenleyici ve tasarım programlarına aşinayım fakat video işi beni gerçekten aşıyor. Camtasia Studio bu konuda işe yaradı pratik ve basit bir program. Bunun gibi bir program arıyorum kullanması basit olan.

Bir de, bilgisayarda bir program kullanmak yerine para verip mobil uygulama satın alsam iş görür mü? Genelde çok basit oluyor onlar da ve temel düzenlemeler yapılabiliyor.

• Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up! Bana da lazım.
  • Adobe Premiere Pro kullanabilirsiniz. Youtube üzerinde fazlasıyla tutorial mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emreth

Adobe Premiere Pro kullanabilirsiniz. Youtube üzerinde fazlasıyla tutorial mevcut.

Denedim ve beceremedim, öğrenmesi uzun süre alır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FunkedUp kullanıcısına yanıt
    Win8 mağazasından "video edit" diye Arattım. Birkaç ücretsiz programdan Wondershare in video edit programını seçtim. Mağaza üzerinden değil browser üzerinden iniyor, o yüzden internette yazınca bulabilirsiniz. Serialini bulup full yaparsanız gerçekten işlevli ve güzel bir uygulama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir film denemesi yaptım bakıp yorumunuzu paylaşırsanız çok sevinirim!
    https://www.youtube.com/watch?v=MYTTRVmC3vg
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi Slayt programı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hangisini buldun?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.