Şimdi Ara

Basit Şekilde Nokia Lumia Satın Alma Rehberi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
3
Favori
3.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nokia orta-üst seviye telefon eksikliği yaşıyor.
    925-920ler eskidi. 1000-1300 lira civarında 4.5-5 inç ekranlı bi telefon lazım.

Çünkü wp işletim sistemli telefonlarda üst seviye almanın pek mantığı yok. En zayıf donanımda bile yağ gibi akıyor.
    İhtiyacımız olan telefon 13+ mp pureview kameralı, +2500 mah bataryalı,hd amoled ekranlı, tasarım ağırlıklı bi telefon.

Şu an için 930 ve 925 arasında bi telefon olarak düşünülebilir.

Orijinalden alıntı: ucabor

Nokia orta-üst seviye telefon eksikliği yaşıyor.
    925-920ler eskidi. 1000-1300 lira civarında 4.5-5 inç ekranlı bi telefon lazım.

Çünkü wp işletim sistemli telefonlarda üst seviye almanın pek mantığı yok. En zayıf donanımda bile yağ gibi akıyor.
    İhtiyacımız olan telefon 13+ mp pureview kameralı, +2500 mah bataryalı,hd amoled ekranlı, tasarım ağırlıklı bi telefon.

Şu an için 930 ve 925 arasında bi telefon olarak düşünülebilir.

size kesinlikle katılıyorum ancak..;
    925 ın modası geçmedi....

modası en erken geçecek telefon 1020 dir..
    çünkü nokia ilerisi için 1020 üretimini durdurmuş...
    920 ve 925 hala üretiliyor diye biliyorum...

bunun yanında 925 gibi bi telefon bence geri kalamaz...hem estetik hem kalite kesinlikle aşağı kalır telefon değil ve kullanıcısı da en fazla olan lumialardan biri...

bence nokia da üretimi durması gerekn tek model 820 dir...giriş seviyesi ve orta seviye arası bir telefon bence....!
    520 en çok satan lumia modeli ve amerikada 80 dolara satılıyor...

dünya da olaylar çok başka..!

yüksek model almanın elbette çok bir farkı yok ama ileride mağaza daha çok gelişeceği için arada çoğu telefon geri kalcak ve destek almayacak,her nekadar lumia 520 çok satsada 512 ram li tüm modellerde olduğu gibi diğerlerine göre geri kalcak hem mağazada hem de satışta...

• quote:

Orijinalden alıntı: Androids

V3i yi bende kullanmıştım.
    Akvaryuma sokmuştum ilk ekran gitmişti geri geldi şuan sağlam ama kullanmıyorum

v3i den aldığım tadı hiç bir telefondan alamıyorum..neden bilmiyorum....
    o itunes beni rezil ve deli ederdi...!...:D
    bunun yanında o kulaklıktan çıkan muazzam ses şuan beats audio denen telefonlarda bile yoktur...!
    hala öyle kaliteli telefonların devam etmemesi çok üzücü..!
  • Hocam modası şu an için geçmedi biliyorum. Bende de 925 var zaten. Fakat telefon ilk çıktığında neredeyse rakibi yoktu kamera konusunda. Arkadaşımda z1 var karşılaştırma yaptığımızda neredeyse aynı sonuçları alıyoruz. Fakat yeni modeller çıkmaya başladı nokia gibi kamerasıyla öne çıkan bi firma orta-üst segmentte kamera ağırlıklı bi telefon çıkarmak zorunda. 1020 kadar olmasa bile bi 13 mp pure view şu anki s5 z2 vs bütün telefonları harcar diye düşünüyorum.
    Bunu söylememin nedeni yurtdışında bile olsa model duyurulmadı. Malum nokia duyurduktan sonra ne zaman piyasaya sürer belli değil. en geç 2015 yılı ilk çeyrekde bu arz bi model çıkarmalı. 925in yerini tutan bi telefon hala yok piyasada. Ki 920-925 en çok satan lumialar arasında.

Orijinalden alıntı: ucabor

Hocam modası şu an için geçmedi biliyorum. Bende de 925 var zaten. Fakat telefon ilk çıktığında neredeyse rakibi yoktu kamera konusunda. Arkadaşımda z1 var karşılaştırma yaptığımızda neredeyse aynı sonuçları alıyoruz. Fakat yeni modeller çıkmaya başladı nokia gibi kamerasıyla öne çıkan bi firma orta-üst segmentte kamera ağırlıklı bi telefon çıkarmak zorunda. 1020 kadar olmasa bile bi 13 mp pure view şu anki s5 z2 vs bütün telefonları harcar diye düşünüyorum.
    Bunu söylememin nedeni yurtdışında bile olsa model duyurulmadı. Malum nokia duyurduktan sonra ne zaman piyasaya sürer belli değil. en geç 2015 yılı ilk çeyrekde bu arz bi model çıkarmalı. 925in yerini tutan bi telefon hala yok piyasada. Ki 920-925 en çok satan lumialar arasında.

AYNEN katılıyorum size güzel tespit...
    925 le z1 heen hemen aynı cekebilir ama z1 1200 925 999 lıra ve arada dağlar kadar fark var her konuda...:D

• OyunaGelenAdam kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederiz güzel bilgiler vermişsiniz. emeğinize sağlık

Orijinalden alıntı: tozel

çok teşekkür ederiz güzel bilgiler vermişsiniz. emeğinize sağlık

O SİZİN GÜZELLİĞİNİZ SİZ SAĞOLUN.....!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    kesınlıkle 1320..halı hazırda kullanıyorum konum. gps. telefonumu bul. 3g ara sıra wi fi acık tam 2 gunu kesınlıkle goruyor..bunun yanında tek sıkıntısı boyutu...720 1320 ye batarya olarak asal yetısemez...

Orijinalden alıntı: OyunaGelenAdam

WİNDOWS 8,1 VPN OLUP OLMADIGINI SORANLAR İÇİN RESİMLİ CEVAPLAR...!

Hocam cok teskkurler.
    Mobil internette dns degistirmeye hala izin vermiyor sanirim.
    Yani operatorden baglanirken mecbur vpn kullanicaz.
    Peki vpn ile yapilan baglanti belli bir gecikmeye yol acar fakat ne kadar. Yani vpn kullanan birisinin gezinti yaparken yasadigi gecikme vpn kullanmayana kiyasla kac sndir. 0.3 sn varmidir yoksa gozle farkedilmeyecek kadar azmidir?

Son olarak vpn ile yasakli tum sitelere dns degistirerek girdigimiz gibi gireriz degilmi?

Tesekkurler...

Orijinalden alıntı: OyunaGelenAdam

bu konuyu açtık ama bir sürü yeni model geldi...hadi hayırlısı...!

Hocam selamlar lumia 925 almak istiyorum öncelik oyun değil

İnternette dolanmak-Müzik dinlemek ve Sosyal ağlarda dolaşmak - arada sırada fotoğraf video çekmek tasarımı ve gri

rengi çok hoşuma gidiyor. başka telefonu gözüm görmüyor diyebilirim

Isınma sorunlar vs için ne diyorsunuz cidden çok istiyorum bu telefonu hemde ucuzlaşmışken hepsiburadadan almayı

planlıyorum.

Saygılar

Günlük ihtiyaçlarınızı fazlası ile göreceğinden eminim ama son güncellemelerden sonra batarya ömrü eskisi kadar performanslı gitmediğini söylüyorlar son hali ile kullanmadıgım için bir öneride bulunmam yalan olur...

Isınma konusuna gelirsek kesinlikle günlük kullanımda hiç bir lumia modeli ısınmıyor;
    günlük kullanımdan kastım;
    internet foto video mesajlasmalar ve tüm sosyal ağlar...

telefonda 3 g acık verı dolasımı acık ve konumu da acarsanız eskıden 1 gun anca götürüyordu....

ama sıze kalmıs kullanım seklınıze gore batarya performansını belirlemek.....

bunun yanında oyunlarda ısınma oluyordu ancak nıhayetınde bir telefon ve suan 1320 kullanıyorum o da ısınıyor...1320 almamın tek sebebı kesınlıkle ŞARJ olayındandır..

Ama mağazada bulunan tüm oyun ve uygulamaları zaten akıcı olan WP da 925 te daha aktıf kullanırsınız..

kamera olayına gelınce o fiyat aralıgında kesınlıkle 925 ayarında foto ve video çeken telefon bulamazsın ve video konusunda da tam bir vine telefonudur diyebilirim...

şarj olayına dikkat ederım dersen hepsiburada da ki indirimi kaçırma derim...

ve sıze kesınlıkle tavsıye ederım...SONUCTA LUMIALARIN EN KARIZMATIK HAFIF AMA BIR OKADAR DA İŞ GÖREN TELEFONUDUR..!

• Htc 8x den lumia 1320 ye geçilir mi sizce :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim büyük ekran takıntım var. Uzun süre 1320 almaya niyetliydim. Fakat son anda 1320-1520 karşılaştırması yaptım.

Karşilaştırma sonunda farkettiğim şey 1320'nin daha çok internetten veri akışı için kullanılacak bir cihaz olduğunu farkettim.

Borsayı takip etmek,
    internetten film izlemek,
    internetten radyo dinlemek
    internetten sosyal medyayı takip etmek
    Bunlar aklıma gelen ve 1320 ile yapılacak şeyler. Bence 1320 internete bağlanan terminaldir.

1520'yi kamera açısından 1020 ile karşılaştırıyorlar. kamerada benim tercihim telefon kamerası olmaz. Onun yerine DSLR makineler olur. Çünkü megapixeLi ne kadar büyük olursa olsun telefon kameraları kompakt foto makineleridir.
    bunun ıçin telefonda kimisi için kamera cok onemli..

1520 cok okudum ve ıngılızce kaynaklardan da takıp ettım baya ıddalı ve compact dıgıtal foto makıneler kadar ıyı...

o yuzden mıllet kendısıne ne lazımsa onun için uğrasıyor...

1320 konusunda sonuna kadar haklısınız....ama 1520 daha fazla multımedya telefonu bu kesin..

Ve diğer sorum,tek elle mesaj yazma olayı denildiği kadar zor mu?

Teşekkürler
    Kılıf bulmak eskisi kadar zor değil artık
    Tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.