Şimdi Ara

basit bir upload sayfası yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • sitem için basit bir upload sayfası yapmayı istiyorum

çokta şart değil ama upload sayfasında upload yapabilmek için bir şifre bilmek ve bu şifreyi kullanarak upload yapabilmek mümkünise böylebir sayfa isterim

sayfanın amacı proğram paylaşımı falan olmayacak o yüzden gönderilen içeriğin görüntülenmesine falan gerek yok ftpde belirli bir klasöre kaydedilmesi yeterli

yardımlarınızı bekliyorum

• Bunun nasıl yapılacağınız bilmiyorum,ancak şöyle bir tavsiyem olsun bence ya çok iyi kodlama bilen biri güvenliğini falan halledip yazarsa kullan yada bu işe hiç bulaşma,çünkü biliyorsun upload kısmından hack olayları çok fazla.O kadar harcadığın emek boşa gider.İllede uploadlı yapacam diyorsan hazır bir sisteme geç joomla vb gibi..

benim amacımda zaten proğram vs değil sadece şifreyi bilenler tarafından yollanacak

amatör htmlciler için bir bölüm oluşturmak onlar hazırladıkları kodu bildikleri şifre vasıtasıyla yollayacaklar bende aradabir ziyater edip gelen kodları onlar için olması gereken yerlere yerleştiricem

benim istediğim bu tabi bu basit sayfalarda sadece kod değil resim vs gibi şeylerde içerdiği için ziplenerek upload edilebilirler diye düşündüm

upload sayfası yerine mantıklı başka seçeneklerde olabilir tabi ama ne olur nasıl olur nasıl kurulur bilmiyorum
    Hiç upload olayına falan girme madem bir form oluştur yada form bile oluşturmadan kod resim vs. yollamak isteyen üyelerine özel bir mail hesabı aç onlar oraya yollasınlar sen siteye ekle hem vrüs taramasından geçirirsin,hem daha güvenli ve kontrollü olur.Yani ben olsam böylede kullanabilirdim bu istediğim yolu
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.