Şimdi Ara

Basit bir logo, ama ben yapamadım..(Resimli)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Logo basit bir düz yazıdan oluşacak. Yazının içindeki "O" harfi yerine bir şekil koymak istiyorum. Aşağıdakine benzer birşey ama ben bir türlü simetrik birşey yapamadım. Photoshop 5.0 var bende. Belkide başka vektörel bir program daha iyidir bu konuda ondanda emin değilim.

"O" yerine koymak istediğim şekilse bu

Kısada olsa nasıl yapabileceğimi anlatabilecek arkadaşların yardımını bekliyorum. Birde farketmişsinizdir. Kullandığım "arielblack" fontunda "Ğ" yok. Onunda çaresini bilen arkadaşların yardımını bekliyorum.

• arkadaşım ben direkt o şekli ekledim araya eğer beğenirsen kullan artık..bu arada "ğ" olayında, word'e veya başka yazı yazabileceğin bir programa Ğ yazıp, yazdığını kopyalayıp yapıştırırsan oluyor..

http://www.resimupload.com/ds426250942_yeni.html
  • bi önceki mesajdaki yıldızlar yerine "resimupload" yazısını eklersiniz resmi görebilirsiniz..
  • "resim upload" bitişik yazılacak
  • ne yapmak istediğini anladım abcak tam metni bilmiyorum istersen yapılacak işi gönder senin için yapabilirim bu arada mesleğim grafikerlik
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcox

arkadaşım ben direkt o şekli ekledim araya eğer beğenirsen kullan artık..bu arada "ğ" olayında, word'e veya başka yazı yazabileceğin bir programa Ğ yazıp, yazdığını kopyalayıp yapıştırırsan oluyor..

http://www.****.com/ds426250942_yeni.html

Dostum, yardımların ve çaban için teşekkürler öncelikle. Ama ben tam anlatamamışım. Şimdi sorun; o şekli aradaki boşluğa koyamamak değil. Benim yapamadığım o şekli doğru dürüst çizememek.Farkettiysen simetrik bir şekil değil.

Türkçe font sorununuda yeni fontlar indirerek hallettim.

Tekrar teşekkürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: barmix_07

ne yapmak istediğini anladım abcak tam metni bilmiyorum istersen yapılacak işi gönder senin için yapabilirim bu arada mesleğim grafikerlik

Tam metin "ALOĞLU"

Fırıncıyım ben. Fırının ismi Aloğlu. Aradaki şekilde çiçek ekmeğini sembolize edecek. Basit ama güzel bir logo olacağını düşünüyorum yapabilirsem. Belki altına daha ufak fontlarda "un mamulleri" yazılabilir.

Teşekkür ederim ilgin için...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buda ben arkadaşlar [Videolu]
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • istediğin logo bu sanırım şimdi jpeg olarak atıyorum beğenirsen istediğin formatdan (cdr,eps,psd,...) yollarım
    olmadı başka bir tasarım istersin yeni bi ç.alışma daha hazırlarım

• Senin yolladığın resim bende açılmadı o yüzden göremedim. Kendimce sorunları aşarak yapabildigim ve bence son haline gelen tasarım aşagıda... Yinede tavsiyelerinize açığım tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiGHWAYMOUSE -- 6 Ekim 2007; 1:02:02 >
  • umarım bu sefer resmi görebilirsin olmadı mailimi ekle oradan mail atayım sana

• böyle bir seymi?

• quote:

Orjinalden alıntı: kulu42

böyle bir seymi?

Sağolasın... hemen hemen öyle bir şey. Yukarda son yaptığım çalışma var. Ordaki gibi biraz daha sade olursa daha iyi olur. Artık bende karar aşamasına geldim gibi. Yardımcı olan tüm arkadaşara canı gönülden teşekkür ederim.
  • "un mamulleri" degilde "unlu mamulleri" olsa daha iyi olur cunku dilbilgisine biraz uymuyor. ayrica logo guzel olmus.
  • Haklı olabilirsin. Uyarını dikkate alacam. Teşekkürler...Beyendiginede sevindim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.