Şimdi Ara

Basın kartı çıkarmak zor mudur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fotoğraf çekiyorum basın kartı çıkarmanın kolay bir yolu var mı? F1 için istiyorum Paddock'a girmek istiyorum çok.

• Nerede çalışıyorsunuz? Akreditasyonunuz var mı?
    Maçlara ve etkinliklere girebiliyorsunuz basın kartı çıkarsa.
  • Basın kartı çıkarmak için. Öncelikle basınla alakalı bir şirketde ( Dergi gazete televizyon kanalı gibi) çalışman lazım.
  • Benim yerel bir kanalda çalışan arkadaşım vardı 1 adet fotoğraf vermiştim bana çıkarmıştı şimdi nerde kart bilmiyorum.
  • Basın kartı talebinde bulunanlar, usulüne uygun olarak düzenlenmiş ve basın-yayın kuruluşlarının sahipleri veya yetkili kişilerce onaylanmış üç adet basın kartı beyannamesine iki adet fotoğraf ve 5953 sayılı Kanuna uygun olarak düzenlenmiş sözleşme sureti ekleyerek Genel Müdürlüğe veya il müdürlüklerine, il müdürlüğü bulunmayan illerde ise valiliklere başvururlar.

Görevi gereği basın kartı talebinde bulunan kamu personeli, sözleşme yerine görevini belirten belge ibraz eder.

Beyannameye ekli fotoğrafların önden, baş ve yüz açık olarak çekilmiş olması zorunludur.

Kaydedilen beyannamenin bir nüshası başvuru sahibine verilir.

İl müdürlükleri ve valilikler, beyanname aslının arkasına görüşlerini yazdıktan sonra, Genel Müdürlüğe iletirler.

Talep sahibi, her işyeri ve unvandeğişikliğinde başvurusunu yeniler.

Usulüne uygun olmayan veya gerçeğe aykırı doldurulduğu tespit edilen beyannameler ile yapılmış başvurular yok sayılır

• quote:

Orijinalden alıntı: sesar

Nerede çalışıyorsunuz? Akreditasyonunuz var mı?
    Maçlara ve etkinliklere girebiliyorsunuz basın kartı çıkarsa.

Yok sıradan öğrenciyim Prof. makinem var fotoğraf çekimi yapıyorum ama gazetecilikle alakam yok, sadece maçlara F1 e falan girebilmek istiyorum. Kolay bir yol yok mu?

Mesela Aydolanın çıkarttığı gibi
  • iki tip basın kartı var.

1. başbakanlık basın enformasyon genel müdürlüğünün verdiği sarı basın kartı.

2- gazete tanıtım kartı.

gazete tanıtım kartı hiç bir islevi olmayan bir kart.

zaten f1 e girmek için iki tipi de yetmez. ilgili kurumun kontenjanı ölçüsünde sizi akredite etmesi lazım f1 e.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankarametinerr

iki tip basın kartı var.

2- gazete tanıtım kartı.

zaten f1 e girmek için iki tipi de yetmez. ilgili kurumun kontenjanı ölçüsünde sizi akredite etmesi lazım f1 e.

Oo uzun işmiş ya. Planlarım suya düştü
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaptanMirliva

quote:

Orijinalden alıntı: ankarametinerr

iki tip basın kartı var.

2- gazete tanıtım kartı.

Oo uzun işmiş ya. Planlarım suya düştü

f1 de, futbol müsabakalarında girisin temeli kart değil zaten. akreditasyondur. kurumdan liste gider o listeye göre girilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.