Şimdi Ara

Başımdan Geçen Garip Olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu olay 5-6 gün önce başımdan geçti.Gece saatin kaç olduğunu bilmeden uyandım kalktığımda yastığın ayak ucunda olduğu gördüm ve gece duvara doğru yatmışım .Normalde tam tersi pencereye doğru yatardım .Gece hiç uyanmadığıma eminim uyansam bile yastık o kadar düzgün şekilde ve örtü de düzgün şekilde durmazdı. O gece sabağa kadar uyumadım olayın etkisinden.

Arkadaşlar başımdan böyle garip bir olay geçti isteyen inanır .Acaba sizin başınızdan böyle bir olay geçtimi geçtiyse yazarsanız sevinirim.

• Olaya bu kadar paranormal açıdan bakmayın olabilir arada bir gece yatarken de hareket eder ben bir sefer tam tersime dönmüştüm rahat uyuyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir keresinde geceleyin belki 2 belki 3 uyandım. Ayağıma bir şeyler değiyor. Sen kimsin lan deyip yorganı bi attırdım. Baktım kardeşim gelmiş. Yattım uyudum.

• senı bayıltıp başka odada tecavüz edip sonra tekrar yatagına koymuş olabilirler sağını solunu kontrol et
  • ZebaniÛl-Terstöňiûs büyüsü yapılmış size.
    İlk gece ters döner,ikinci gece amuda kalkar, üçüncü gece moonwalk yaparken bulursunuz kendinizi .
    4 gün 5 gece kulak memesi emerseniz geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survival -- 30 Temmuz 2016; 22:22:54 >
  • CezaRap77 kullanıcısına yanıt
    Ranzada yatıyorum kimse de yatmıyor odada ranza o kadar bozukki kıpırdasam sesinden uynairım zaten kıpırdayamacağım kadar dar .Olaydan sonra oturma odasında yatıyorum artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • anlatacağım bir olay var ama kimsenin inanacağını sanmıyorum. öncelikle açıklayım olayın cin peri vs. olduğuna inanmıyorum. zaten bu varlıklara inanmıyorum. glitch in matrix belki ilgilenenler bakabilir bazılarının anlattıklarının doğru olduğunu düşünüyorum. lisede sevgilimle aynı otobüsle eve dönüyoruz o milli kütüphanenin orda inecek benim gideceğim yol daha uzun. kafasını omzuma koymuş falan. bir ara camdan bakıyoruz ve yemin ederim milli kütüphanenin ordayız. binayı sağımızda net bir şekilde görüyoruz. sevgilim falan ne çabuk geldik diyor inmek için hareketleniyor hatta. çok kısa bir süre sonra fark ediyoruz ki milli kütüphaneye yaklaşmamışız bile en az üç durak var. bana "sen de gördün mü?" diye soruyor "evet." diyorum. bu zamana kadar yaşadığım en tuhaf olaylardan biridir. zaten kızla da ayrıldık ama ikimiz de ne olduğunu anlamadık o gün. bildiğiniz bina sağımızdaydı yemin ediyorum. korktuğumuz için bu konu hakkında daha fazla konuşmadık. bir fikri olan var mı? ikimiz de uykulu,alkollü ya da uçmuş değildik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nope93 -- 31 Temmuz 2016; 14:15:03 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lisede başımdan geçen olay
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nope93 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten böyle olaylar olabiliyor bende neden olan şeyin hala ne olduğunu bilmemek insanın canını sıkıyor.

• kalkıp ters yatmış olabilirsin dostum, ben de evde yalnızken ışık açık yatmıştım sonra uyandım ışık kapalı. çok kısa bir aralıkta kalkıp kapattığımı hatırladım sonra
  • gece uyandığımda yastığımı salondan veya yan odalardan topladığımı hatırlarım uyur gezer olabilirsin. artık pek sık olmuyor bende.
  • Jersey Devil kullanıcısına yanıt
    Ranzada yatmasam açmazdım konuyu kalkmışımdır hatırlamıyorum diye .Ama sorun şu ki o şekilde yatmam için ayağa kalkmam lazım kalkarsam kafam ranzada ki üst yere çarpardı yani her türlü bilincim yerinde olurdu .Zaten o günden sonra bidaha yaşamadım iyiki .

• yillar once bir gece agzimda bir baski ile uyandim sanki uykumda biri beni bogmaya calisiyordu. nefes alamaz duruma gelmistim. uykumda beni bogmaya calisan seyle bogusmaya basladim son care olarak beni bogan seyi ısırdım. ama öyle böyle değil son gücümle. bi ses kitirt etti ve bizim oğlan aglamaya basladi. megerse gece uykusunda yataga gelmis ve ayagiyla benim agzimi kapatmis. az kalsin üç parmak ağzımda kalacakti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.