Şimdi Ara

Başıma gelen garip olaylar ( +18 etkileyebilir ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
59
Favori
15.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnanmayana bi tane de ben anlatayım ;

Dün kuzenlerim iftara geldiler , sakarya'da okuyan kuzen konuşurken konu açıldı cinli bi çocuğu anlattı.Çocuk böyle garip garip davranıyomuş , gece pencereden filan dışarı bişeyler söylüyomuş.Ben normalde inanmazdım ama bu kuzen yalan söyleyecek biri değil.Yurtta kalan veliler filan toplanıp yurda gelmişler , çocuğu yurttan atın diye hocalarla konuşmuşlar artık nasıl şeyler yaşanmışsa veliler bile gerçek olduğuna o kadar inanmış.

Bu kuzen en son, "bu bazen camdan gece şapkasını atıyodu geri geliyodu." dedi , kim görmüş dedim bi ara yanına mı gitmiş bişey olmuş hayal meyal camdan şapkanın içeri atıldığını gördüm dedi.Çocuk bişeyler yapıyomuş sonra gecenin bi saati kalkıp ben nerdeyim noldu filan diyomuş.

Yani ateistler hemen psikolojin bozuk filan demişler ama benim anlattığım gibi farklı şahitler tarafından yaşanmış olaylar var.Metafizik olduğu için , henüz bilimsel olarak saptanamamış olması , olmadıkları anlamına gelmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: xBenzinn

quote:

Orijinalden alıntı: Scawn`

Csb felan ama sardı :D

csb olmadığına şerefim üzerine yemin edebilirim. bu anlattığım olaylar 18 yaşlarımda geçti ve çok çektim hayatımın en güzel dönemleri mahvoldu.

TAŞIN ORDAN BİR HOCAYA GİT GÜZELCE OKUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 4 Ağustos 2013; 10:33:16 >
  • mesajım buluna
  • Cok agir csb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • csb gibi geldi
  • CSB belli zaten. Herkesin başına bu olay evde gelmiş. Bir kişide dememiş ki bu evde birşey var hep evde oluyor.

• En fazla 10 cumle okuyabiliriyorum akabinde sıkılıyorum özet atsana bi

• quote:

Orijinalden alıntı: Voldermort

Hocam öncelikle geçmiş olsun bir doktora ve dinden iyi anlayan birine gitmenizi tavsiye ederim,bildiğimiz cin vakasıda denilebilir buna sorunlar yaşıyosun herşeyi anlat doktora şahsen ben inandım korktum..

Fotoğrafı bulabilirsen paylaş beklemedeyim

Ha bu arada bu yaptığın şeylerden pek hoşlanmayabilirler haberin olsun...(Yaşadıklarını bizimle paylaşman,fotoğrafları göstermen vs.)

Bunu umursamıyorum artık pek zaten bunu öğrettiler umursamamayı. aklımda daha var böyle birçok olay fakat bi kaç arkadaş rahatsız oldu yazmayacağım artık.
  • VCSB

• quote:

Orijinalden alıntı: Delicatessen

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ne yapayım artık

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ne yapayım artık

Uydurma veya değil ama ürkütücü yazmışın

bilgisayarı açtım şu an eğer bahsettiğim resmi bulabilirsem beni çok net anlayacaksınız.

Yok dostum inanmamazlık değil böyle paranormal olaylar benimde başıma geldi ama forum csb yazarı dolu o bakıma söyledim

bir ara astral seyahate sarmıştım ve birazda başarılı olmuştum. ne olduysa ondan sonra oldu zaten. sakat işler girmemek lazım. halen karanlıktan korkarım.

Slm.
    Konu ürkütücü. Çünkü bu tarz korkuları içimizde hep yaşarız. Ama çoğu aklımızın bize yaptığı oyunlardır. İnsan beyni çok ilginç ve halen anlasılamamıs bir organ. Bazıları ancak %10unu kullanabildigimizi söyler.
    Mesela kendi evinizdesiniz ve hiçbir korkumuz yok. Gece bile olsa salon, mutfak gezebilir, su içmeye gider ve yatagınıza donebilirsiniz.
    Peki, bir de aynı evde böyle bir yazıyı okuduktan sonra neler olur?
    Mutfağa gitmek yerine sabaha kadar suuuuuu diye kıvranmaya razı olursunuz. Çünkü beynimiz korkuları besler. Bu korkulardan kactıkca, mesela korktugun halde mutfağa gitmezsen, kendini korkunun ellerine bırakmış olursun.

Neyse, bunlar hicbirsey yokken beynimiz ve korkumuzun bize oynadığı oyunlar diyerek geçelim. Ama bu tecrübeyi yasayanı veya yaşayanların ayırıyorum. Onlar gerçek olabllir. Farklı olan, gerçek tecrübeyi okuyup aynı şey bizim başımıza gelmiş veya gelecekmiş gibi korkmaktır :)

Benim esas merak ettiğim ASTRAL SEYAHAT kısmı. Zamanında ben de uğraştım biraz ama başarılı olamadan bıraktım. Çünkü hep basardıktan sonra olabilecek bu tarz olaylardan urktum. Tek başına yasasam herseyi göze alarakve bekleyerek yapardım. Ama eeşim ve kızım var. Benim zaten bildlgimve bbaşına gelince daha hazır olacağım olay onları deli etmeye yeter.

Bu tarz olaylarda cesaret ve ne yaptığını bilmek çok önemli. Aslında korku 3 birimlik diyelim. Beynimiz, duygularımız bunu 10 birim yapar. Bu yazıyı iyi ki su saatte okuyorum. Gece okusaydım keslnlikle beni de çok etkilerdi. Banyodayım, popüler başlıklara girdim ve konuyu okudum. Ayna biraz yukarıda, elimi kaldırıp aynada gördüm. Ama bu hareketi yaparken bile aklımda korku filmi sahnesi gibi "ya elimi goremezsem", "ya elimi çektiğim de bile orada kalırsa" türünden hislerle bana korkuyu işlemeye başladı :)
    Ama korkuya yenilmek yok. Az sonra banyo yapıp sonradan her zamanki gibi saçlarımı kurutmak için kendi aynamın karsısındayım.

Astral seyahata dönecek olursak. Yapmanın bir sürü yöntemi var. Sen hangilerini denedin. Hsngisiyle başarılı oldun bunları merak edlyorum. Pm'de atabilirsiniz.

Cepten yazıyorum. Baş parmagım agrıdı ;)

Edit: cepten yazım yanlışları.

ben rahatlayıp kendime masaj yaptırarak sırtüstü tavana bakarak yattım fakat öncesinde çok rahatlattım kendimi baya uzun bi süre meditasyon yaptım. yapmaz olsaydım bi anda oluveriyor tavan sanki uzaklaşıyor uyuyor gibi hissediyorsunuz üstünüzde 1000 ton ağırlık var gibi kalkamıyorsunuz kulağınızda inanılmaz bi çatırdama oluyor. karnınızdan birşeyin çekildiğini hissediyorsunuz ben dayanamayıp bağırmıştım zaten bu evreden sonrada bir daha astrale geçişiniz çok zor. hiç bulaşmayın gerçekten sonu kötü oluyor..

• ulan banyoya gircem simdi

• takipteyim
  • Bunlar beyninin sana yaptığı şeyler diye düşün, ki gerçekten öyle bence. Astral seyahat gibi şeylere inanmadım hiç o yüzden onunla ilgisi olduğunu sanmıyorum. Psikoloğa görün diyecektim ama artık bu olayların pek olmadığını söyledin böyle devam ederse zamanla unutursun bence. Muska şeysi ne bu arada?

• quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

ne kadar cin peri varsa hepsini tokatladım uzmanım nasıl tokatlayacağını sana anlatayım istersen 2.5 luk coca colayı alıyorsun içine kaya tuzu döküyorsun neden cola dersen cola illimünatinin baphomet için yaptığı içinde keçi kanı olan bir karışım tüm insanlara içiriyorlar ki tüm insanlık yoldan çıksın neden kaya tuzu dersen bu üç harfliler imanlı olanları bizden uzak dağda taşta yaşar ve onların enerjileri en çok kayadaki çinkoya geçer o yüzden kaya tuzuyla coca colayı karıştırıyorsun iyice çalkalıyorsun sonra 5 defa annenle etrafında döndükten sonra bir hafta o colayı havuza atıyorsun ama ucuna ağırlık bağlaman gerekli o ağırlık sayesinde suyun içinde dengede kalacak ve suyun diğer boyutla olan teması sayesinde psişik gücü bir nevi demlnecek. sonra bir hafta sonra o colanın havuzun içindeyken ağzını açıyorsun ki göreceksin havuz kıpkırmızı kan olacak o 2.5 lük kola sayesinde sonra sana özelden bir dua yollayacağım evin her odasında okuyacaksın işte onlar peşine takılacak ve havuza kadar gidiceksin havuza atlayacaksın bu dua sayesinde onlarda havuza atlayacak ve imanlı üç harflilerin coladaki pozitif gücü sayesinde yok olacaklar ya da tövbe edecekler. Sonra onlara aynen şunu söyleyeceksin

"niyemleg ahad rib nidig niritkis"

bu kabalist yahudlikte özel bir kelime kötü enerjiyi etrafından kovar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xBenzinn -- 4 Ağustos 2013; 13:05:05 >

• resmini atsana şu aynalıyı
  • Kardeşim sana bir soru sorucam şimdi

Banyo yaparken klozetin kapağı açık mıydı değil miydi ?
  • quote:

quote:

ne kadar cin peri varsa hepsini tokatladım uzmanım nasıl tokatlayacağını sana anlatayım istersen 2.5 luk coca colayı alıyorsun içine kaya tuzu döküyorsun neden cola dersen cola illimünatinin baphomet için yaptığı içinde keçi kanı olan bir karışım tüm insanlara içiriyorlar ki tüm insanlık yoldan çıksın neden kaya tuzu dersen bu üç harfliler imanlı olanları bizden uzak dağda taşta yaşar ve onların enerjileri en çok kayadaki çinkoya geçer o yüzden kaya tuzuyla coca colayı karıştırıyorsun iyice çalkalıyorsun sonra 5 defa annenle etrafında döndükten sonra bir hafta o colayı havuza atıyorsun ama ucuna ağırlık bağlaman gerekli o ağırlık sayesinde suyun içinde dengede kalacak ve suyun diğer boyutla olan teması sayesinde psişik gücü bir nevi demlnecek. sonra bir hafta sonra o colanın havuzun içindeyken ağzını açıyorsun ki göreceksin havuz kıpkırmızı kan olacak o 2.5 lük kola sayesinde sonra sana özelden bir dua yollayacağım evin her odasında okuyacaksın işte onlar peşine takılacak ve havuza kadar gidiceksin havuza atlayacaksın bu dua sayesinde onlarda havuza atlayacak ve imanlı üç harflilerin coladaki pozitif gücü sayesinde yok olacaklar ya da tövbe edecekler. Sonra onlara aynen şunu söyleyeceksin

Yazını okudum ve gerçeklik payı var. kabalist yahudiliğin gizemli ve kötü güçleri olduğuna her zaman inandım. dediğin yöntem gerçekten işe yarayabilir. Bu olayları atlattım ben fakat yaşayan veya yaşayacak olan insanlara umarım iyi bir yöntem olur.
    o cümleyi tersten okudun mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: KurotsuchiMayuri

quote:

quote:

Yazını okudum ve gerçeklik payı var. kabalist yahudiliğin gizemli ve kötü güçleri olduğuna her zaman inandım. dediğin yöntem gerçekten işe yarayabilir. Bu olayları atlattım ben fakat yaşayan veya yaşayacak olan insanlara umarım iyi bir yöntem olur.
    o cümleyi tersten okudun mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Exxample

Kardeşim sana bir soru sorucam şimdi

Banyo yaparken klozetin kapağı açık mıydı değil miydi ?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.