şimdi makina çok çok iyi çalışıyor işlemci ısısı 35 ila 45 arası değişiyor ama bu sıcaklıkları geçmiyor yalnız fan sesleri kafamı şişirdi çok gürültülü yani neredeyse elektirik süpürgesi gibi tahminim işlemci fanı 5600rpm hızla dönüyor bu dönüş hızını kıssam bişi olurmu ikincisi de hdd fanı çıkarsam mı? başım patlayacak
hocam 5600rpm işlemci fanı normal mi fan veniceden çıkan orjinal fan
Fanlarla oynamak çok iyi olmayabilir ben 12 volt olan fanlarımın hepsini 7 volt yaptım şimdi ses çok kesildi..
venice ile gelen fan 3000 den fazla dönmüyo sanki , tornadodur belki elektrik süpürgesi gibi bi o var
5600 benimki
kasa fanlarını oyna önce sonra güç kaynağının fanını elden geçir en son işlemci fanına gel maliyet bu sıradan gidince daha az olur
Ben benim bilgisayarin faninin fisini cikardim acayip gurultu yapiyordu 3-4 aydir böyle kullaniyorum hic ses cikmiyor tabi sonunda ne olacak bilmiyorum ama suanakadar bir sorunla karsilasmadim ama butun karsima cikacak sorunlari göz önüne aldim cünki simdi kafam cok rahat cekilmiyordu gurultüsü
sıcaklığı kontrol ederek devir i düşürebilirsin. 3000 rpm de 2-3c lik artış olur boşta iken load da biraz daha artar.
kardeşler bu fanın voltajını nasıl düşürecez bilen var mı?
vaaar kurtarıcın geldi fandan çıkan kırmızı ve siyah kabloları molex de karşılık gelen yerlerine bağlıyosunn ya o zaman 12v de çalışıyo ama ikisini de molexin en dış uçlarına bağlarsan 7v yapmış olursun yanlız fanı kontrol et de bağladıktan sonra ters dönmesin
Bende amd stock fan war fakat anlamadığım bir sebepten dolayı fan 6000 devirde dönüor sistem oc li olduğu için ısıs artıor ondan oluor fakat fanın böle bir özelliği olmaması lazım bildiğim kadarıyla ayrıca 12v molex ile deil anakarttan gücünü alarak yapıor bunu. Şimdilik speedfan ile bu sorunu geçici olarak hallettim ama tam bir çözüm şart yardımcı olabilecek war mı?
BENCE SENİN ANAKART YANLIŞ OKUYOR SEN ONUN 6000 DÖNDÜĞÜNDEN EMİN MİSİN YANİ SES OLARAK VE GÖRÜNTÜ OLARAK 6000 LE DÖNÜYORMUŞ GİBİ Mİ GÖRÜNÜYOR EĞER ÖYLEYSE SENİ BİOSA SOKACAM BAŞKA ÇARESİ YOK Bİ DE BU OLAY Bİ ANDA MI OLDU ÖYLECE YOKSA BİOSU KURCALADIN MI?
speed fan ı kur istedigin fan ların khızını azaltabilirsin... veya git psu dan kırmızı ve siyah kabloları fanına bagla 5v ile calıstır.. ama ilk fikir daha guzel herhal
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme