Şimdi Ara

Baseus 45w(6A) QC4.0 Araba Şarj: 97₺, Baseus QC4.0 Duvar Şarj: 148₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
6.996
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürünler orjinal kutusunda geliyor barkod testi kablo için yapıldı. Çin'den alınan tüm ürünlere %20 gümrük vergisi + 5.2 TL Gümrüğe Sunma Ücreti + 0.7 TL damga vergisi ekleniyor.

Baseus Quickcharge 4.0 Duvar Şarj:
    www.akilliphone.com
    Baseus pps hızlı şarj qc 4.0,3.0 30w hızlı şarj başlık,ccfs-c01
    https://www.akilliphone.com/incele/baseus-pps-hizli-sarj-qc-4-0-3-0-30w-hizli-sarj-baslik-ccfs-c01-101788

Aliexpress fiyatı:
    aliexpress.com
    US $13.79 54% OFF|Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Cep Telefonu Şarj Cihazları'de Baseus Hızlı Şarj 4.0 3.0 USB şarj aleti Tip C QC 4.0 3.0 Şarj Cihazı Samsung s10 artı 18W PD 3.0 hızlı iphone şarj cihazı 11 Pro Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://tr.aliexpress.com/item/32988045731.html

Baseus 45w Quickcharge 4.0 Araba Şarj
    www.akilliphone.com
    Baseus 45w hızlı şarj 4.0,3.0 1 type c+usb pps araç şarj başlık
    https://www.akilliphone.com/incele/baseus-45w-hizli-sarj-4-0-3-0-1-type-c-usb-pps-arac-sarj-baslik-101821

Aliexpress fiyatı:
    login.aliexpress.com
    Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com
    https://login.aliexpress.com/?from=sm&return_url=http://tr.aliexpress.com/item/33011444789.html

Baseus 45w(6A) QC4.0 Araba Şarj: 97₺, Baseus QC4.0 Duvar Şarj: 148₺
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• valla hocam dediğim gibi oldu onun için aliden alıp geçiyorum elin çinlisi gavur denilen adam isterse 1.5-2 sene geçsin üstünden bi tane kanıt olarak video veya resim istiyor eğer gerçekten problem varsa ya ücretsiz kargo tekrar ürün gönderiyor veya bir dahaki siparişinde aynı tutarda indirim yaparım diyo, bizde kendi ülkemizde nasıl alıcıdan kar ederiz mantığındalar.
  • akilliphonedan anker micro usb şarj kablosu almıştım 5-6 ayı gibi bozuldu ilgilenmedi,akıllıphoneda garantiyi unutun yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoguzhan55

akilliphonedan anker micro usb şarj kablosu almıştım 5-6 ayı gibi bozuldu ilgilenmedi,akıllıphoneda garantiyi unutun yani.
    Sanırım ilk 14 gün içerisinde ilgileniyorlar. Satın aldığım kabloda 5. veya 6. günde usb başlığında oynama oldu. Canlı destekten yazdım 14 gün geçti mi dedi, geçmedi dedim. Yollayın değiştirelim dedi yolladım değiştirip geri yolladılar.
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    valla hocam dediğim gibi oldu onun için aliden alıp geçiyorum elin çinlisi gavur denilen adam isterse 1.5-2 sene geçsin üstünden bi tane kanıt olarak video veya resim istiyor eğer gerçekten problem varsa ya ücretsiz kargo tekrar ürün gönderiyor veya bir dahaki siparişinde aynı tutarda indirim yaparım diyo, bizde kendi ülkemizde nasıl alıcıdan kar ederiz mantığındalar.
  • fiyatlar diğer sitelere nazaran neden bu kadar düşük acaba? site ne kadar güvenilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoguzhan55

valla hocam dediğim gibi oldu onun için aliden alıp geçiyorum elin çinlisi gavur denilen adam isterse 1.5-2 sene geçsin üstünden bi tane kanıt olarak video veya resim istiyor eğer gerçekten problem varsa ya ücretsiz kargo tekrar ürün gönderiyor veya bir dahaki siparişinde aynı tutarda indirim yaparım diyo, bizde kendi ülkemizde nasıl alıcıdan kar ederiz mantığındalar.
    Valla ne yalan söyleyeyim ben de aynı şekilde düşünüyorum. Ne aliexpresste, ne amazonda, ne neweggde bozulan ürünle başbaşa kalmadım. Türkiye'de yalnızca Vatan'dan aldığım Casper notebook'daki servis hizmetinden memnun kaldım. 3 kez sıfır notebook değişimi yapıldı garanti süreci boyunca. Ürünleri kaliteli değil ama servis anlamında başarılı Casper. Bu ürün y.dışından aldığınızda gariptir biraz daha pahalıya geliyor, bir de beklemesi var. Yeni kanundan sonra süreler iyice uzadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 7 Eylül 2019; 19:32:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahbârî

fiyatlar diğer sitelere nazaran neden bu kadar düşük acaba? site ne kadar güvenilir?
    5A kablo aldım sorunsuz gönderdiler ve ilk haftadaki arızayı çözdüler. 2 haftadan sonra üstteki arkadaşın yorumundan anladığım kadarıyla ürünün arkasında durmuyorlar. Gelen ürünler orjinal.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Li-po pil 3200mah 3.7v 14lira
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mi9 için turbo sarj yapıyor mu acaba kullanan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenkurban23

mi9 için turbo sarj yapıyor mu acaba kullanan oldu mu?
    Fast battery charging 27W (Quick Charge 4+)
    www.gsmarena.com
    Xiaomi Mi 9 - Full phone specifications
    https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_9-9507.php

QC4+ desteğini kullanabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 7 Eylül 2019; 19:42:24 >

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    Aynı durumu bende yaşadım , anker’de direk olarak garantiyi ararsanız size direk yardımcı oluyorlar. Ben HepsiBurada üzerinden almıştım. Ürün incelenmek için gönderdik diyorlar ama yalanmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    bende sipariş verdim bakalım ne zaman gönderirler diye bekliyorum. fiyatlar biraz korkutmadı da değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahbârî

bende sipariş verdim bakalım ne zaman gönderirler diye bekliyorum. fiyatlar biraz korkutmadı da değil.
    Haksız değilsiniz. Benim kablo gelene kadar ben de aynı şüpheleri duyuyordum. Geldi, barkod kontrolü yaptım orjinal. Gelen kutu sıfır açılmamış paket. Ankara'da Zore diye bir mağaza zinciri var, başka illerde de varmış. Baseus ürünleri satıyor.
    www.zoreaksesuar.com
    Mağazalarımız
    https://www.zoreaksesuar.com/magazalarimiz

Dedim internetten alacağıma girip mağazadan alayım uğraşmayayım. Abartmıyorum aynı ürün için tam üç katı fiyatını istediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Haksız değilsiniz. Benim kablo gelene kadar ben de aynı şüpheleri duyuyordum. Geldi, barkod kontrolü yaptım orjinal. Gelen kutu sıfır açılmamış paket. Ankara'da Zore diye bir mağaza zinciri var, başka illerde de varmış. Baseus ürünleri satıyor.
    https://www.zoreaksesuar.com/magazalarimiz

Dedim internetten alacağıma girip mağazadan alayım uğraşmayayım. Abartmıyorum aynı ürün için tam üç katı fiyatını istediler.

Alıntıları Göster
    benimde çekincem işte fiyatlar. mesela usb çoğaltıcı aldım. dışardan alsam daha pahalıyaq gelecek nerdeyse vergi binerse. yine de sipariş verdim bekliyorum. bende bulursam orjinalliğini kontrol etmeye çalışacam.

• Akıllı phone dan 3 çıkışlı şarj aleti almıştım. Redmi note 3 pro telefonumu bozmuştu. Akım Anakarttaki qualcom sarj çipini yakmış. Bulaşmayın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: armo07

Akıllı phone dan 3 çıkışlı şarj aleti almıştım. Redmi note 3 pro telefonumu bozmuştu. Akım Anakarttaki qualcom sarj çipini yakmış. Bulaşmayın derim.
    Hangi markaydı aldığınız?
  • Benim anlamadığım, type C yerinde de giriş aynı telefona giren ucu da aynı.
    İki tarafıda type C olan kablo yok bende acaba içinde böyle bir kişi çıkıyor mu ?

• Duvar sarj aletini alan varsa maksimum ne kadar amper veriyor? Type c'de 3A veriyor diyor, type c kablo aldım o 5 amper

• Mobilde link açılmıyor hocam. Ben 30wattlık Akıllı phone'dan aldım. Test edince yazarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • armo07 kullanıcısına yanıt
    note 3 pro'ya özel bir durum. amazon.de'den aldığım çoklu qc2 şarj aleti yüzünden aynısı benim de başıma geldi. anakart üzerinde küçük bir diyot var, onu kazıyınca düzeliyor ama ikinci kez bozulursa kurtuluşu yok. hep orijinal şarj aleti kullanmaya mahkum kalıyorsun.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.