Şimdi Ara

Baseler neden hep boş olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

andream dolu cz eh işte ama base hep boş

bunun sebebi nedir sizce mekandan dolayı mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• base bence gereksiz bi pk alanı zaten. cazip ve çekici gelmiyo kimseye. zevki yok
  • Oyunda yeteri kadar oyuncu olmadığı için olabilir.
  • ancak ardream kalkarsa iş yapar. bence ardream kalkmalı, eskiden 60 a kasmak zordu , şimdi 69 olmak çok basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

ancak ardream kalkarsa iş yapar. bence ardream kalkmalı, eskiden 60 a kasmak zordu , şimdi 69 olmak çok basit.

Andream adil olmayan gereksiz bir alan sadece asaslar iş yapıyor ne nova var ne sword dancing var ne shadow hunter var ne priestin 62 skili var

çok gereksiz andream anca spike skilini değiştirip 60 ta çıkarırlarsa adil olur derim

• aynen ardream asaslarin icin cok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

aynen ardream asaslarin icin cok iyi

Keşke spike sikilini 60 lwl da çıkartsalar o zaman görürdüm asasların halini yada andreamı 59 altı değil 60 altı yapsınlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiat S.p.A.

quote:

Keşke spike sikilini 60 lwl da çıkartsalar o zaman görürdüm asasların halini yada andreamı 59 altı değil 60 altı yapsınlar

60 altı yapmak oyunu komple değiştirir.

bu sefer athena gibi yerlerde, 10 çitinler,10 sheller olur. paperlar bu sefer hiç iş yapamaz.

herkes de master olacağından bir sürü şey değiştir. bence bütün joblara masterda adil olduğunu da inanmıyorum. mage master çok gereksiz ardreamde, warriorun defansı artarken,mage de düzgün birşey yok.

bunun gibi sayılabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearLessGangsTa

quote:

Orijinalden alıntı: Fiat S.p.A.

quote:

60 altı yapmak oyunu komple değiştirir.

bu sefer athena gibi yerlerde, 10 çitinler,10 sheller olur. paperlar bu sefer hiç iş yapamaz.

herkes de master olacağından bir sürü şey değiştir. bence bütün joblara masterda adil olduğunu da inanmıyorum. mage master çok gereksiz ardreamde, warriorun defansı artarken,mage de düzgün birşey yok.

bunun gibi sayılabilir

Hocam o zaman spike ı değiştirip 60 skili yapsınlar o zaman çok adil olacaktır asaslar isyan eder ama olması lazım yada andream kaldırılsın önceden ne andream ne base vardı cz yeter

• Bence andream kaldırsalar job dağılımı da düzelir gerçi base için yine warrior çok olacak ama kesinlikle andream dan daha zevkli user olduktan sonra
  • ben 4 yıl önce base ilk açıldığında 69 lw asassım vardı spike ile 3k yı gördüğümü bilirdim en az 4-5 party kapışırdık ama oyun bitmiş artık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.