Şimdi Ara

Base AsAS / Archer Kararsızlığı > Yardım Lazım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sylar.

+7 ee alcagına +8 ib al cok daha iyi.yada alabiloysan +7 undef windforce da olabilir

Character base , undef malesef alamıyorum , +8 İB / +8 EB / +8 CB belki +8 Helenid alabilirim , herkesin kaanati bu yönde EE ile İB 8 kıyaslanmaz diyorlar ,o yüzden +7 Ee'yi eledim şimdiden ama unique bir bow mu yoksa +8 ib mi kafa mı karıstırmaya basladı
  • Biraz radikal bi tercih olabilir ama böyle yapsan akar o char.

Okcu olcaksan ve basede takılcaksan enion bow 8 al. 2 parça shell 8i sat chitin 8 set yap (helmet dahil), bdn dursun ama illaki anti def lazım ske belt, glass , iron belt al. veya sos(dd bonuslu olanından) +lı bulmaya bak strsi kritik atmanı sağlıyor eniondaki stryle birleşince tahmin edemeyeceğin dmgler atarsın. Küpeler olabildiğince dex bonuslu olsun dex 16 hp 3 gibi, yüzüklerden def - heal - res. alcan leg. iyidir paran oldukça yüzükleri artıla süper bi okcu olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay Away From Me

Biraz radikal bi tercih olabilir ama böyle yapsan akar o char.

Okcu olcaksan ve basede takılcaksan enion bow 8 al. 2 parça shell 8i sat chitin 8 set yap (helmet dahil), bdn dursun ama illaki anti def lazım ske belt, glass , iron belt al. veya sos(dd bonuslu olanından) +lı bulmaya bak strsi kritik atmanı sağlıyor eniondaki stryle birleşince tahmin edemeyeceğin dmgler atarsın. Küpeler olabildiğince dex bonuslu olsun dex 16 hp 3 gibi, yüzüklerden def - heal - res. alcan leg. iyidir paran oldukça yüzükleri artıla süper bi okcu olur.

Hmm. Elf +1 almıştım dd 15i düşünüp ben illaki anti def diye tutturmak istemiyorum diyeceğim fakat , nadirde olsa saglam base charları var o yüzden. Chitin +8 set garanti , Eb +8 alacagım , takılarımda idare edeceğini düşünüyorum. Dex16 hp3 , serverda daha rastlamadım ki tanesi en az 15 gbdir bir ara duymuştm fiyatını , dual howling 7 gb , cok zorlayabilir beni , dex16 hp3 kupe o yüzden alamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: AkıcıKrema

quote:

+7 ee alcagına +8 ib al cok daha iyi.yada alabiloysan +7 undef windforce da olabilir

Character base , undef malesef alamıyorum , +8 İB / +8 EB / +8 CB belki +8 Helenid alabilirim , herkesin kaanati bu yönde EE ile İB 8 kıyaslanmaz diyorlar ,o yüzden +7 Ee'yi eledim şimdiden ama unique bir bow mu yoksa +8 ib mi kafa mı karıstırmaya basladı

kusura bakma dikkat etmemişim .bulursan +8 ex ib al o zaman
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AkıcıKrema

quote:

kusura bakma dikkat etmemişim .bulursan +8 ex ib al o zaman

yok estağfurullah , ap yonunden zengin olan itemi tercih etmek mantıklı secenek :)

• ee +7 yaramaz
    kesinlikle ib +8 almalısın olmadı eb +7
    eb nin atağı azdır ama etkisi çoktur. bir de başka bir ok var , windforce mu neydi. onu alırsan müthiş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: olek1988

ee +7 yaramaz
    kesinlikle ib +8 almalısın olmadı eb +7
    eb nin atağı azdır ama etkisi çoktur. bir de başka bir ok var , windforce mu neydi. onu alırsan müthiş..

ee 7 , eb 7ye gore daha iyi deil mi ya
    ya ib / eb / cb 8 alabilirim ama şekil yok hem bir de basede party bulmakta zorlanırım diye uzak duruyorum
    base char windforce kullanamıyorm
  • archer olcaksan karus ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRuTaLHeRo

archer olcaksan karus ol

Evet bu arkadaş haklı. Her 3 saniyede en az 1k daha fazla damage atarsın karus olursan
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.