+7 ee alcagına +8 ib al cok daha iyi.yada alabiloysan +7 undef windforce da olabilir
Character base , undef malesef alamıyorum , +8 İB / +8 EB / +8 CB belki +8 Helenid alabilirim , herkesin kaanati bu yönde EE ile İB 8 kıyaslanmaz diyorlar ,o yüzden +7 Ee'yi eledim şimdiden ama unique bir bow mu yoksa +8 ib mi kafa mı karıstırmaya basladı
Biraz radikal bi tercih olabilir ama böyle yapsan akar o char.
Okcu olcaksan ve basede takılcaksan enion bow 8 al. 2 parça shell 8i sat chitin 8 set yap (helmet dahil), bdn dursun ama illaki anti def lazım ske belt, glass , iron belt al. veya sos(dd bonuslu olanından) +lı bulmaya bak strsi kritik atmanı sağlıyor eniondaki stryle birleşince tahmin edemeyeceğin dmgler atarsın. Küpeler olabildiğince dex bonuslu olsun dex 16 hp 3 gibi, yüzüklerden def - heal - res. alcan leg. iyidir paran oldukça yüzükleri artıla süper bi okcu olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Stay Away From Me
Biraz radikal bi tercih olabilir ama böyle yapsan akar o char.
Okcu olcaksan ve basede takılcaksan enion bow 8 al. 2 parça shell 8i sat chitin 8 set yap (helmet dahil), bdn dursun ama illaki anti def lazım ske belt, glass , iron belt al. veya sos(dd bonuslu olanından) +lı bulmaya bak strsi kritik atmanı sağlıyor eniondaki stryle birleşince tahmin edemeyeceğin dmgler atarsın. Küpeler olabildiğince dex bonuslu olsun dex 16 hp 3 gibi, yüzüklerden def - heal - res. alcan leg. iyidir paran oldukça yüzükleri artıla süper bi okcu olur.
Hmm. Elf +1 almıştım dd 15i düşünüp ben illaki anti def diye tutturmak istemiyorum diyeceğim fakat , nadirde olsa saglam base charları var o yüzden. Chitin +8 set garanti , Eb +8 alacagım , takılarımda idare edeceğini düşünüyorum. Dex16 hp3 , serverda daha rastlamadım ki tanesi en az 15 gbdir bir ara duymuştm fiyatını , dual howling 7 gb , cok zorlayabilir beni , dex16 hp3 kupe o yüzden alamıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: AkıcıKrema
quote:
Orijinalden alıntı: Sylar.
+7 ee alcagına +8 ib al cok daha iyi.yada alabiloysan +7 undef windforce da olabilir
Character base , undef malesef alamıyorum , +8 İB / +8 EB / +8 CB belki +8 Helenid alabilirim , herkesin kaanati bu yönde EE ile İB 8 kıyaslanmaz diyorlar ,o yüzden +7 Ee'yi eledim şimdiden ama unique bir bow mu yoksa +8 ib mi kafa mı karıstırmaya basladı
kusura bakma dikkat etmemişim .bulursan +8 ex ib al o zaman
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: AkıcıKrema
quote:
kusura bakma dikkat etmemişim .bulursan +8 ex ib al o zaman
yok estağfurullah , ap yonunden zengin olan itemi tercih etmek mantıklı secenek :)
ee +7 yaramaz kesinlikle ib +8 almalısın olmadı eb +7 eb nin atağı azdır ama etkisi çoktur. bir de başka bir ok var , windforce mu neydi. onu alırsan müthiş..
quote:
Orijinalden alıntı: olek1988
ee +7 yaramaz kesinlikle ib +8 almalısın olmadı eb +7 eb nin atağı azdır ama etkisi çoktur. bir de başka bir ok var , windforce mu neydi. onu alırsan müthiş..
ee 7 , eb 7ye gore daha iyi deil mi ya ya ib / eb / cb 8 alabilirim ama şekil yok hem bir de basede party bulmakta zorlanırım diye uzak duruyorum base char windforce kullanamıyorm
archer olcaksan karus ol
quote:
Orijinalden alıntı: BRuTaLHeRo
archer olcaksan karus ol
Evet bu arkadaş haklı. Her 3 saniyede en az 1k daha fazla damage atarsın karus olursan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme