Bildirim
BASE ARCHER TAKI KOMBİNASYONU NASIL OLMALIDIR ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: RIHTIM98
69 LWL ARCHER NASIL TAKI ALABİLİRİM;
Rol+0
Legi+0
Dual H.r+1
PP+2
Düşündüm..
Küpeyi neden 16 dex almadın diyecekler olabilir,Diez'de bulamadım 16 dex almak bana biraz saçma geliyor sadece atak hiç bi res hp katkısı yok.
Koxper olacaksın sanırım?
Koxperın atağa ihtiyacı vardır hp falan değil. Dual rol +0 al gerisini atağa yönelik takı al. -
quote:
Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet
quote:
Rol+0
Legi+0
Dual H.r+1
PP+2
Düşündüm..
Küpeyi neden 16 dex almadın diyecekler olabilir,Diez'de bulamadım 16 dex almak bana biraz saçma geliyor sadece atak hiç bi res hp katkısı yok.
Koxperın atağa ihtiyacı vardır hp falan değil. Dual rol +0 al gerisini atağa yönelik takı al.
Koxp kullanmıyacam rol+0 + legi+0 ring kombinasyonu nasıl sizce*
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet
quote:
Rol+0
Legi+0
Dual H.r+1
PP+2
Düşündüm..
Koxperın atağa ihtiyacı vardır hp falan değil. Dual rol +0 al gerisini atağa yönelik takı al.
Koxp kullanmıyacam rol+0 + legi+0 ring kombinasyonu nasıl sizce*
O zaman işin daha zor. Ama dual legi öneririm
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X