Şimdi Ara

////::::BASCILAR BURAYA::::\\\\ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
2
Favori
31.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: freeman90

Gösterirseniz bende Bassarım arkadaşlar..

aynen beraber basalım kutay
  • en uzun ben çalıyorum arkadaşlar toplanalım birgün kim eniyi çalıyor onu seçelim. hem müzik yapmış oluruz

• slm bassboys lideriniz konuşuyor ortaya 1 taş attık millet bu ne diye bakmaya gelmiş valla.hepiniz güzelsiniz dewam edelim bence birlikten kuvvet doğar hesaaabı...eee burda kim iyi bakalım varmı şööle adam akıllı uzun süredir çalan eden!!!
  • Bu arada arkadaşlar herkez hangi şehirde ve (şayet varsa)nerde müzik yaptığını söylerse daha iyi olur birlik babında....
  • Bu arada CAHİLL biz adam denemiyoruz burda muhabbet olsun diye açıldı bu topic...Eğer çok çok iyiysen ne mutlu sana yolun açık olsun....
  • köksalcım seni aramızda görmek güzel hoşgelmissen
    quote:

Orjinalden alıntı: swissair

hhehehe eray alemsin dostum bea :)

• EEE noldu hade bakalım niye sustunuz ya boşuna mı yaptık bunu beyler rica ediyorum!!!!!!
  • hadi bu kadar mıyız gelsin herkes neden sustı cidden
  • Bassan yok galiba ha???
  • Ben izliyorum.Öğrenmek için gelmiştim nede olsa
  • Hadi nereye basıyoz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KamiLOwen -- 14 Mayıs 2005, 23:52:49 >
  • evet abi geldim bassın hertürlüsünü seferim deep bas mid bass dıp tıs tıptıs.Böle bass kodumu için titricek
  • ehe arkadaş bas gitardan bahsediyo bence ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: freeman90

Bassan yok galiba ha???

her zürlü bassar bu gençler sen merak etme
  • ben de varım basscılar arasında...
    ben 2 aydır falan çalmaya çalışıyom...
    Eskişehir'de yaşıyorum...
    bu arada aranızda bir grup kurmak hayali olan falan varmı???
    bizim öyle bir fikrimiz vardı, onun için beraber metallica çalıyoz...
    nothing else matters,,, for whom the bell tolls falan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baha_RIP

for whom the bell tolls falan...

abi o şarkıyı çalmaya yoktur heralde ben dahiil herkes çalıyor
    ve bütün gruplar ilk o şarkıyı çalıyor neredeyse
  • tşkler eray. inşallah.. sana izin verdim esas lider benim ama :) ben bundan -1-2 sene önce bi ELEKTRO GİTARCILAR BURAYA diye bi topic açtımm abiii bii taklitler cıktıı :))))))) metalciler buraya rapciler buraya rockcular buraya . cart buraya curt buraya diye. amaa sana sonuna kadar izin dostum. istediğin emelin buydu basscılar toplamak . sonucta elektro gitarda çalsam az cok bass gitar çalıyroum. ve hepimiz birlikte olunca grubumuz tamamlanıyo. gitar olsun hiç farketmez herkes dostumdur. inşallah sende burada yeni arkadaşlarla tanışırsın. hayırlıuğurlu olsun kardeşim. herkese sevgiler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: pandacuum

ehe arkadaş bas gitardan bahsediyo bence ama

biliom dostum ossun ama içinde bas geçen herşeyi sefiorum ehehe
  • quote:

Orjinalden alıntı: darknight

quote:

Orjinalden alıntı: Baha_RIP

for whom the bell tolls falan...

abi o şarkıyı çalmaya yoktur heralde ben dahiil herkes çalıyor
    ve bütün gruplar ilk o şarkıyı çalıyor neredeyse

çünkü herşey çok kolay...
    şarkının bass ve baterisi çok kolay zaten...
    sadece electrodaki solo biraz kasıyo ama 5-10 dakka açlışınca yapılabiliyo...
    ben elektroda onun solosunu -biraz yawaş olsada- çalıyom...
    tabi bassının hepsini çalıyom...

• tesekkur ederim köksalcim...ya valla bitane daha açmi_tim geçen aylarda kimse iplemedi buda i_ yapsin dedik ama hala pek bi_eyler yok san1r1m....
    quote:

Orjinalden alıntı: swissair

tşkler eray. inşallah.. sana izin verdim esas lider benim ama :) ben bundan -1-2 sene önce bi ELEKTRO GİTARCILAR BURAYA diye bi topic açtımm abiii bii taklitler cıktıı :))))))) metalciler buraya rapciler buraya rockcular buraya . cart buraya curt buraya diye. amaa sana sonuna kadar izin dostum. istediğin emelin buydu basscılar toplamak . sonucta elektro gitarda çalsam az cok bass gitar çalıyroum. ve hepimiz birlikte olunca grubumuz tamamlanıyo. gitar olsun hiç farketmez herkes dostumdur. inşallah sende burada yeni arkadaşlarla tanışırsın. hayırlıuğurlu olsun kardeşim. herkese sevgiler..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.