Şimdi Ara

Başbakanımızın makam aracının özellikleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
15.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Doktor.Z

Ülkemin başbakanı en iyisine binecek tabi ki. Kıskananlar, çekemeyenler çatlasın.

ülkemin vatandaşı 5liraya benzin 4liraya mazot alacak tabi kıskananlar çekemeyenler çatlasın
  • burdaki gibi yağcılar olduktan sonra yakıta daha çoook bindirirler. adam 4 ay önce ülkemizde üretilen renaultların yanında yapılan ötv artışını neden bmw mercedese biniyorsunu ki renaulta fiata binin demişti. utan..... kendisi biniyor. 6 litrelik araç ne kadar yakıyor. düşünün. tabi yakıtı cebinden çıkmayınca umrunda değil. ama hakkımı helal etmiyorum. haram olsun. kalkıp lineaya binsin demiyoruz. ancak 6 ayda bir araç değiştirmesin bari. ayıp.
  • Türk girişimcilerden zırhlı Albea long 1.6 multijet bekliyorum.
  • başbakanda bavyeralı diyor
  • 1 km'de güncellenmiş benzin fiyatlarıyla ne kadar yakıyor onu da yazıverseydiniz iyi olurdu
  • bmw'yi kullanmıyor, mercedes'e geri döndü. daha geçen cuma gördüm.
  • Yeni aracı da S600 olmuş. Yardımcıları bile S500'e biniyor.Adama sorsan eskiden bu arabaya binebileceğini hayal edebiliyor muydun büyük ihtimalle cevabı hayır olurdu.
  • olayı kişiselleştirmenin alemi yok. araçlar tahminen kiralık zaten. kiralık olmasa da devletin. kimse şahsı üzerine almıyor. o koltuk kimseye kalmaz. ayrıca o zırhlı aracı 1.6L motorla mı taşıyacaklar. hadi her şeyi geçtim devlet yakıta senin verdiğin parayı mı veriyor sanıyorsun. ötv+kdv mi alıyor kendinden? hadi hadi her şeyi geçtim bu adam başbakan yahu
  • iyi hos ama basbakan bmwyi birakti tekrar mercedese döndü
  • kaç ton bu araç. gözden mi kaçırdım
  • Bide kiralamışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

Bide kiralamışlar.

Kaza yapıp foruma konu açıyormuş. z

Kiralık zırhlı arabayla kaza yaptık.
  • Politikacıların hiçbirinden hoşlanmam. Hiçbir siyasetçiden haz etmem ama sevmesem de ülke liderlerinin araçlarının kaliteli olmasından yanayım. Aynı zamanda polislerin. Diğer ülke vatandaşlarına karşı imajımız kaliteli görünmeli diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.