Şimdi Ara

Başbakan Yıldırım: 2019'a Kadar Seçim Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Başbakan Binali Yıldırım, "2019'a kadar seçim meçim yok. Vatandaşın kafasını karıştırıp yatırım kararlarını erteletmeye çalışıyorlar." dedi.

Başbakan Yıldırım: 2019'a Kadar Seçim Yok

Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul Sağlık Fuarının kapanış programına katıldı. Yıldırım, burada yaptığı konuşmada "Erken seçim yok" dedi. Yıldırım, "Cumhurbaşkanlığı sistemiyle ilgili sınırlı bir değişiklik yapacağız. 2019'a kadar seçim meçim yok. Vatandaşın kafasını karıştırıp yatırım kararlarını erteletmeye çalışıyorlar. 15 Temmuz'da tanklarla yapmaya çalıştıkları alçakça girişimi Türkiye'nin ekonomisini bozmaya çalışarak yapıyorlar. Orada da dersinizi alacaksınız. Açıkça söylüyorum." şeklinde konuştu.

"TEMELİ SAĞLAM BİR EKONOMİYE SAHİBİZ"

Türkiye ekonomisinini sağlam olduğunu belirten Yıldırım, "2006'da, 2009 küresel krizde, Gezi olaylarında, 17-25 Aralık'ta, 15 Temmuz'da Türk ekonomisi zorlu sınavlardan geçti ve bunların hepsini atlatmasını bildi. ABD seçimlerinden sonra bütün dünyada İngiltere hariç euro da dahil para birimleri değer kaybetti. Bunun kaynağı yeni ABD Başkanı Trump'ın uygulayacağı politikalar. 'Ben önce ülkemin sorunlarını bitireceğim' diyor. Yani dışarıdaki ABD sermayesini içeriye çekmek için gerekirse faiz yükselecek. Bu haberler bütün dünyada Trump'ın kazanmasıyla birlikte değer bulmaya başladı. Bunu kalıcı bir dalgalanma olarak görmek büyük bir hatadır. Temeli sağlam bir ekonomiye sahip olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Piyasalarımızın, işadamlarımızın ufak da osla tedirginliklerini gidermek bizim görevimiz. Bir parasal tedbirler. Bunlarla ilgili Merkez Bankası çalışmalarını yapıyor. Hükümet olarak biz de dövize olan ihtiyaçta bir sıkıtnı yaşanmaması için birtakım önlemler aldık. Dolar cinsinden olan sözleşmeleri Türk lirasına çevirdik." şeklinde konuştu.

"EKONOMİDEKİ DALGALANMA GEÇİCİ"

Sermaye kısıtlamasının olmayacağını belirten Yıldırım, "Türkiye'nin düşmanları 'Sermayeye kısıtlama gelecek, döviz çıkışı olacak' gibi aslı olmayan haberlere yer veriyorlar. Bunlar külliyen yalandır. Vatandaşlar endişeye kapılmasın. Türkiye'de ekonomi ile ilgili bu dalgalanma bütün dünyada var olan bir durumdur ve geçicidir." dedi.

http://www.sondakika.com/haber/haber-basbakan-yildirim-2019-a-kadar-erken-secim-yok-9000119/

• ekonomi sağlam?avrupa ambargo uygulasa ve firmalarını Türkiye den çekse aç kalırsın aç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: star scream

ekonomi sağlam?avrupa ambargo uygulasa ve firmalarını Türkiye den çekse aç kalırsın aç

rusyadan cektide ne oldu yine ayaktalar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

quote:

Orijinalden alıntı: star scream

ekonomi sağlam?avrupa ambargo uygulasa ve firmalarını Türkiye den çekse aç kalırsın aç

rusyadan cektide ne oldu yine ayaktalar

rusyaya 2 domates satıyordun , rusyadan da turist geliyordu.rusya nın bunları yasaklamasıyla bile ağlayıp ağlayıp durdunuz, ekonomi batıyor dediniz.avrupa yaparsa rusya daki gibi birşey olmaz bildiğin girdiği gibi çıkmaz.

ihracatın %50 si avrupaya, sen böyle bir pazar nerden bulacaksın?afrikaya mı satacaksın ya da asyaya mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Kandırıldım

Reisin dediği olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesaj alınmıştır bu baharda seçim var.

Dolara yatırım yapanlar yaya kalır dendiğinde dolar 2.8 di buda o hesap

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Dolar yukselmesin diye akoye oy verenler chpye geri mi dondu acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.