Şimdi Ara

BASARSOFT Haritaları ve Guncel Basarsoft Haberleri (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.971
Cevap
97
Favori
1.005.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Xetec DTM-620 GPSB'e uyumlu Avrupa'yı kapsayan ücretli veya ücretsiz program nedir..?
    Şimdiden teşekkürler...
  • Maalesef size katılmıyorum. 2008.7 haritsında kapı numaralarında bir sorun var. Eski harirtada bulduğum kapı numaraları yeni haritada artık yok. Örnek vermek gerekirse Fiskiye Sok No 17 - 19 - 21 Çankaya Ankara 2008.7 haritasında yok ama 2008.4 haritasında var. Benim bildiğim yeni sürüm eski sürümü kapsar ama galiba ben yanlış biliyorum yada yanlış bir şey yapıyorum.
    Başka bir Örnek ise İstanbuldan 2008.4 de Konaklar Mh Çınar Sok No:17 var. Ama 2008.7 Çınar Sokağı bile bulmuyor. Sabancı Center poisinden bulabiliyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: Zagor Tenay

Garmin Mobile XT için kullanılan 2008.07 haritasında Ankara Maltepe GMK bulvarında Otopark olarak görünen kısımda artık inşaat yapılıyor ve otopark iptal oldu. Ayrıca birkaç ay önce bu otoparkın yanında açılmış olan Yapı Kredi Bankası Maltepe Şubesi son haritada hala görünmüyor ve en yakın Yapı Kredi Necatibey olarak görünüyor. Bu küçük eksiklik dışında harita çok iyi.
    Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Medof -- 6 Kasım 2008; 9:26:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Medof

Maalesef size katılmıyorum. 2008.7 haritsında kapı numaralarında bir sorun var. Eski harirtada bulduğum kapı numaraları yeni haritada artık yok. Örnek vermek gerekirse Fiskiye Sok No 17 - 19 - 21 Çankaya Ankara 2008.7 haritasında yok ama 2008.4 haritasında var. Benim bildiğim yeni sürüm eski sürümü kapsar ama galiba ben yanlış biliyorum yada yanlış bir şey yapıyorum.
    Başka bir Örnek ise İstanbuldan 2008.4 de Konaklar Mh Çınar Sok No:17 var. Ama 2008.7 Çınar Sokağı bile bulmuyor. Sabancı Center poisinden bulabiliyorum.
    quote:

Garmin Mobile XT için kullanılan 2008.07 haritasında Ankara Maltepe GMK bulvarında Otopark olarak görünen kısımda artık inşaat yapılıyor ve otopark iptal oldu. Ayrıca birkaç ay önce bu otoparkın yanında açılmış olan Yapı Kredi Bankası Maltepe Şubesi son haritada hala görünmüyor ve en yakın Yapı Kredi Necatibey olarak görünüyor. Bu küçük eksiklik dışında harita çok iyi.
    Saygılar

Bu hangi yazılımda oluyor ??? iGO8.0 2008.7 haritasında böyle bir sorun yok,ancak resmi olmayan ve ortalıkta dolaşan crack iGo8.3 ve 2008.7 denilen haritada bir çok sorun var,yazdım ancak anlayan anlamak istemiyor.

Kolay gelsin

• Sizinde bahsettiğiniz gibi 8.3 verisiyonu ve bu versiyonda çalışan 2008.7 haritasında bu sorun var. Bende sizin gibi bu haritanın orjinal olmadığını düşünüyorum. Çünkü hiç bir firmanın eski datasını bozarak yeni bir data oluşturacak kadar tecrübesiz olduğunu düşünmüyorum. Aynı şekilde forumlarda dolaşan ve garmin için olan 2008.7 haritasında da aynı sorun mevcut.

quote:

Orjinalden alıntı: gps.navigation

quote:

Maalesef size katılmıyorum. 2008.7 haritsında kapı numaralarında bir sorun var. Eski harirtada bulduğum kapı numaraları yeni haritada artık yok. Örnek vermek gerekirse Fiskiye Sok No 17 - 19 - 21 Çankaya Ankara 2008.7 haritasında yok ama 2008.4 haritasında var. Benim bildiğim yeni sürüm eski sürümü kapsar ama galiba ben yanlış biliyorum yada yanlış bir şey yapıyorum.
    quote:

Saygılar

Bu hangi yazılımda oluyor ??? iGO8.0 2008.7 haritasında böyle bir sorun yok,ancak resmi olmayan ve ortalıkta dolaşan crack iGo8.3 ve 2008.7 denilen haritada bir çok sorun var,yazdım ancak anlayan anlamak istemiyor.

Kolay gelsin

• Benim yazılarım bir farkı var,ben bir kullanıcı değilim bu firmaların resmi testlerini ve feedback'lerinide yapan birisiyim.Ancak nedense son aşamada buna inanılıyor

Neyse.... Next cihazları için yeni verilmeye başlanan 2008.07 datası doğru bir data ve yazdığınız adresi gayet rahat görebilirsiniz.Ancak kapı no'ları ile alakalı bazı güncellemeler bu datada bildiğim kadarı ile yok.

Kolay gelsin

quote:

Sizinde bahsettiğiniz gibi 8.3 verisiyonu ve bu versiyonda çalışan 2008.7 haritasında bu sorun var. Bende sizin gibi bu haritanın orjinal olmadığını düşünüyorum. Çünkü hiç bir firmanın eski datasını bozarak yeni bir data oluşturacak kadar tecrübesiz olduğunu düşünmüyorum. Aynı şekilde forumlarda dolaşan ve garmin için olan 2008.7 haritasında da aynı sorun mevcut.

quote:

quote:

quote:

Saygılar

Kolay gelsin

• navi dostlarina merhaba....

bir sorum var.

belki tarafsiz testci arkadas bu cevabi verebilir..

Basar in sygic in TA haritasina alternatif olarak cikardigi haritasindaki adres arama eksikleri ve rota bulma konusundaki saskinliklarina bir cozum bulundumu?

Bulundu ise hangi aletle birlikte satiliyor?
    satiliyor mu?
    yoksa defteri duruldu mu?
  • Sayin :Neg@tive,

tarafsiz testcilerden cevap gelmedi, ama ben kendi kismimizla ilgili bilgi vereyim.
    Sygic'in 7.7 versiyonu cikacak 1-2 hafta icinde bize iletilecek. Bu surumde Sygic, adres aramalar ve POI klasifikasyonlari ile ilgili sorunlari cozuyor oldugunu soyluyor.
    Bu versiyonla birlikte yeni derleyici de gelecek. Bu derleyici ile birlikte 2008/10 datamizi da derleyecegiz.
    Sygic'in defterini durmedik yani. Sadece bir kac hafta sonra cikacak yeni surum icin bir derleme daha yapmayalim diye bekliyoruz.

Hangi aletle satiliyor:
    NaviMep
    Navigo

Serbest yazilim;

CepMap

Saygilarimla,

Alim K.

quote:

Orjinalden alıntı: Neg@tive

navi dostlarina merhaba....

bir sorum var.

belki tarafsiz testci arkadas bu cevabi verebilir..

Basar in sygic in TA haritasina alternatif olarak cikardigi haritasindaki adres arama eksikleri ve rota bulma konusundaki saskinliklarina bir cozum bulundumu?

Bulundu ise hangi aletle birlikte satiliyor?
    satiliyor mu?
    yoksa defteri duruldu mu?

• Selamlar Forum üyeleri,

Size yeni bir haber vereyim, Basarsoft verileri guncellemesi 2008/10 olarak hazirlandi ve IGO'ya gonderildi, bir kac hafta icinde testleri biter diye dusunuyoruz. Bununla birlikte, Garmin, Sygic gibi platform derlemeleri de bir kac hafta icinde hazirlanir diye tahmin ediyoruz.

2008/10 verilerinde Bursa, izmir, antalya, adana gibi buyuk illerin guncellemelerinin yaninda, bunlarin yanindaki buyuk ilcelerinde navigasyon verileri olusturuldu, yani su anda kisa bir bilgi vermek gerekirse, 81 il kapi numarali veri setine 100 buyuk ilce daha eklendi diyebilirsiniz. POI sayisi da su anda 318 bin'e ulasmis durumda. Bir sonraki veri setine bu 100 ilceye bir 50 ilce daha ekleyebilmek gibi bir hedefimiz var, ama cok kolay olmayabilir.

Harita piyasaya ciktiginda yorumlarinizi alacagiz tabi ama, yapisal degisiklik olarak batidaki koy yollarinda cok ciddi duzeltme ve guncellemeler yapildi. Donel ada'larda cok konusan sistemler icin azaltma yapacak bir degisiklik yapacaktik, fakat ona cok fazla vakit ayiramadik, sanirim gelecek surumde bu konuda da ciddi bir gelisme olmus olacak.

Saygilarimla,

Alim Kucukpehlivan

• Sevgili Alim Bey

İlginize teşekkür ederim,inanın bu forumlar sayesinde navigasyon hakında birhayli bilgi sahibi oldum. Hatta komiktir navigasyon cihazı satılan elektronik marketlerdeki satış temsilcilerinden bile fazlaca bilgiye sahip oldum diyebilirim.Satıcılara soru sorduğunuzda inanın çok afallıyorlar.Esasında Navigasyon Firmaları bu tür yerlerdeki insanlara eğitim vermeli ki ne sattıklarını bilsinler.Bizim gibi araştırmacı olmayıpta bu elektronik marketlerden bilinçizce cihaz alıp sonrada Navigasyon bir işe yaramıyor diyen insanlarla karşılaşacağımıza inanıyorum.Ben de öğrendiklerimi artık aktarmaya çalışıyorum. Aşağıdaki linkteki yorumumu değerlendirirseniz sevinirim .Yanlış bir bilgi verdiysem düzeltmek isterim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_27698960/tm.htm
    Şimdi asıl soruma geleyim , evet Başarsoft haritasını ve igo 08'i inceleme fırsatım oldu (daha önce igo 2006'yı görmüştüm) ve çok beğendim .Esas sıkıntım cihaz seçmek oldu,tercihlerimden biri NEXT 828'dir diğeri Garmin fakat Garminde NEXT 828 muadil hangi cihaz kestiremedim(Kameraya gerek olmadan Garmin seçmek istedim)Bu hususta da fikir verirseniz sevinirim. Seçeceğim iki cihazı da kıyaslayıp son kararı vereceğim.
    Şimdikten teşekür ederim,
    Saygılarımla

• Alim Bey,

Sizin bu igo haritasını Pioneer Avic sistemler için nasıl temin edeceğiz acaba? Türkiye pioneer olaydan bihaber,onlar yoluyla temin münkün gözükmüyor. Sizin yardımcı olabileceğiniz bir yol varmıdır?
  • Sevgili Alim Bey

İlginize teşekkür ederim,inanın bu forumlar sayesinde navigasyon hakında birhayli bilgi sahibi oldum. Hatta komiktir navigasyon cihazı satılan elektronik marketlerdeki satış temsilcilerinden bile fazlaca bilgiye sahip oldum diyebilirim.Satıcılara soru sorduğunuzda inanın çok afallıyorlar.Esasında Navigasyon Firmaları bu tür yerlerdeki insanlara eğitim vermeli ki ne sattıklarını bilsinler.Bizim gibi araştırmacı olmayıpta bu elektronik marketlerden bilinçizce cihaz alıp sonrada Navigasyon bir işe yaramıyor diyen insanlarla karşılaşacağımıza inanıyorum.Ben de öğrendiklerimi artık aktarmaya çalışıyorum. Aşağıdaki linkteki yorumumu değerlendirirseniz sevinirim .Yanlış bir bilgi verdiysem düzeltmek isterim.
    Şimdi asıl soruma geleyim , evet Başarsoft haritasını ve igo 08'i inceleme fırsatım oldu (daha önce igo 2006'yı görmüştüm) ve çok beğendim .Esas sıkıntım cihaz seçmek oldu,tercihlerimden biri NEXT 828'dir diğeri Garmin fakat Garminde NEXT 828 muadil hangi cihaz kestiremedim(Kameraya gerek olmadan Garmin seçmek istedim)Bu hususta da fikir verirseniz sevinirim. Seçeceğim iki cihazı da kıyaslayıp son kararı vereceğim.
    Saygılarımla

Sn.Step-Team ,
    Alim bey iki program ve cihaz içinde harita üreticisi olduğu için iyi kötü yönleri yazamamış ben ikisininde kullanıcısı olarak yazayım;
    Next cihazlar çok başarılı öncelikle cihaz olarak öneririm içindeki igo 8 (NavNgo ) ise benim gördüğüm en iyi yazılım Tom Tom-Destinator-İgo6 veya 8
    ve Garmin arasında.
    Harita datalarınız igo veya Garmin aldığınızda aynı olacak ancak arama bulma ve Rota çizme motorları iki yazılımın oldukça farklı Her ikisindede pek hata yapmadan şehir içinde istediğiniz yere gidersiniz hatta belki diyeceğim istanbula (Büyükşehirlere) göre garmin daha iyi rota verebiliyor.
    Cihaz kalitesi iyi pil ömrü iyi.

Ama görsellik,farkı parametre ler ile rotalar ,gerçek topografyaya uyum vs gibi arayışlarınız varsa kesinlikle igo tabanlı yazılım ki Nextlerde igo 8 geliyor bunuda net üzerinden hem yazılımı hem haritayı güncelleme imkanınız var.
    İgo'nun güncellemesi Garmin kadar sağlıklı olamadı bugüne kadar bakalım bahsi geçen site ourunca nasıl olacak.Garmınde ise cihazı bilgisayara bağlar bağlamaz gerekli yazılım yüklü ise çalıştırdığınızda yeni güncelleme olup olmadığını bildirir ve güncellersiniz.Haritada galiba artık netten güncellenebiliyor olmasada senede en az iki kere Başarsoft güncellemesini Baytekin veya Başarsofttan yaptırabilirsiniz.

Cihazların güncelleme (Harita) hakkını ögreniniz benim şahsi kanaatim para verildiğinde kesinlikle igo tabanlı Başarsoft haritalı bir cihaz alınması...
    Bu arada TomTom'dan çok bahsedilir yazılım iyidir ancak harita için en az iki seneleri var,bu arada Başarsoftta ileride tuttuğu bayrağı bırakacak değil elbette bu nedenle harita açısından kesin Başarsoftlu bir yazılım öneririm....Syg..

• Next kullanıcıları için 2008-07 haritası bugün yayınlandı.www.nextnavigasyon.com adresinden klübe cihaz seri no su ile üye olarak indirebiliyorsunuz.

Hayırlı olsun.
  • Selamlar,

sirayla cevap vermeye calisayim.
    Teknoloji marketlerinde egitim; Bizim bu konuda elimizden gelen destegi vermek gibi bir yaklasim var, bununla birlikte, rafa konulan bir navigasyon cihazinda bizim maliyetimiz (Harita olarak) %5'-10'lardadir.. yani burada her ne kadar gorselde bizim adimiz cok gecse de ... burada is tam olarak bizim uzerimizde degil. Dolayisi ile ancak bu sekilde bir destek olusturabiliyoruz.. Bununla birlikte o teknoloji marketlerinde egitim, kalici olmayacak gorunuyor. cunku elemanlar cok hizli degisebiliyor.. egittiginiz kisi digerlerine aktarmayabiliyor.. epey zor bir konu.. zamanla cozulecek diye dusunuyorum.

hemalhemsat:
    O sitedeki bir cok urun kopya-kirik yazilimla satiliyor. o verdiginiz linkteki urun IGO8 li gorunen yani.. yasal degil. uyarsak uyarsak site bir baskasi gelince yine aynisini yapiyor.. diger urun ise orijinal Blaupunktla geliyor, ve dediginiz gibi ustundeki haritanin ne oldugu belli degil.

Garmin-NEXT:
    Yani bu simdi Sony mi Pioneer mi gibi bir soru oldu.. Ama cok bir birine yakin ozellikleri olan sanirim Garmin'in 700 serisi urunler var, onlarla karsilastirmalisiniz.

umarim cevaplarim yeterli olmustur.

Saygilarimla,

Alim Kucukpehlivan.

quote:

Orjinalden alıntı: step-team

Sevgili Alim Bey

Saygılarımla

• Selamlar,

bu cihazin icinde IGO var diye biliyorum. ve harita olarakta Teleatlas full europe geliyor.. Pioneer'cilara Tek ülke Turkiye getirin, basarsoft getirin diyebilirsiniz.. :- )

su anda eger cihazin icinde IGO 2006 tabanli bir urun varsa, bizden 100 YTL'ye IGO alip, 2008/7 haritasini calistirabilirsiniz.. Yine de denemek lazim.
    Bunu sanirim bizim arkadaslara soyleyip, bir deneme yaptirtmaliyiz.. ilk firsatta bunun sonucunu paylasiriz.

Tabi orijinal in-dash navigasyonlu cozumlerin geliyor olmasi cok cok iyi bir haber..

Saygilarimla,

Alim Kucukpehlivan

quote:

Orjinalden alıntı: coupe96

Alim Bey,

Sizin bu igo haritasını Pioneer Avic sistemler için nasıl temin edeceğiz acaba? Türkiye pioneer olaydan bihaber,onlar yoluyla temin münkün gözükmüyor. Sizin yardımcı olabileceğiniz bir yol varmıdır?

• judge dredd arkadaşım defalarca pm den sana yazdım ama malesef yazdıklarım geri dönüyor mail adresini yazarsan ordan mesaj yazabilirim
  • Sevgili bilgecik,
    Öncelikle vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim. Sizler gibi bilgili kişiler sayesinde inanın Navigasyon hakkında bir hayli bilgilendim.
    Size de katılıyorum Ailm Bey her iki firmaya tedarikçi olduğu için bu hususta bilgi paylaşımı yapmaması en doğalı.NEXT cihazını inceleme fırsatım oldu gayet güzel bir cihaz ,en kısa zamanda bir de Garmin 710 cihazını inceleyip son kararımı vermek istiyorum.Tabi bu arada ekonomik çalkantı yüzünden dövizin yükselmesi de bir handikap oldu.Belki bu araştırmam sırasında bir nebze döviz düşerse buda bize ekonomik olarak fayda sağlar,en azından ben öyle umuyorum.
    Saygılarımla,
    quote:

Orjinalden alıntı: bilgecik

Sevgili Alim Bey

Saygılarımla

Sn.Step-Team ,
    Alim bey iki program ve cihaz içinde harita üreticisi olduğu için iyi kötü yönleri yazamamış ben ikisininde kullanıcısı olarak yazayım;
    Next cihazlar çok başarılı öncelikle cihaz olarak öneririm içindeki igo 8 (NavNgo ) ise benim gördüğüm en iyi yazılım Tom Tom-Destinator-İgo6 veya 8
    ve Garmin arasında.
    Harita datalarınız igo veya Garmin aldığınızda aynı olacak ancak arama bulma ve Rota çizme motorları iki yazılımın oldukça farklı Her ikisindede pek hata yapmadan şehir içinde istediğiniz yere gidersiniz hatta belki diyeceğim istanbula (Büyükşehirlere) göre garmin daha iyi rota verebiliyor.
    Cihaz kalitesi iyi pil ömrü iyi.

Ama görsellik,farkı parametre ler ile rotalar ,gerçek topografyaya uyum vs gibi arayışlarınız varsa kesinlikle igo tabanlı yazılım ki Nextlerde igo 8 geliyor bunuda net üzerinden hem yazılımı hem haritayı güncelleme imkanınız var.
    İgo'nun güncellemesi Garmin kadar sağlıklı olamadı bugüne kadar bakalım bahsi geçen site ourunca nasıl olacak.Garmınde ise cihazı bilgisayara bağlar bağlamaz gerekli yazılım yüklü ise çalıştırdığınızda yeni güncelleme olup olmadığını bildirir ve güncellersiniz.Haritada galiba artık netten güncellenebiliyor olmasada senede en az iki kere Başarsoft güncellemesini Baytekin veya Başarsofttan yaptırabilirsiniz.

Cihazların güncelleme (Harita) hakkını ögreniniz benim şahsi kanaatim para verildiğinde kesinlikle igo tabanlı Başarsoft haritalı bir cihaz alınması...
    Bu arada TomTom'dan çok bahsedilir yazılım iyidir ancak harita için en az iki seneleri var,bu arada Başarsoftta ileride tuttuğu bayrağı bırakacak değil elbette bu nedenle harita açısından kesin Başarsoftlu bir yazılım öneririm....Syg..

• Sevgili Alim bey,

Sizin yazdıklarınızı daima takip ediyor ve bilgiler ediniyorum,bilinçli kişilerden doğru bilgiler edinmek en doğrusu.Ve tekrar teşekkür ediyorum.Teknoloji marketlerdeki personellerin bilgilendirilmesi hususuna gelirsek esasında ben sizlere değilde marka sahibi firmaların bunu yapmasını kast etmiştim .sonuçta sizin de dediğiniz gibi sizlerin bu ürünlerdeki kazançları belli rakkamlarla kısıtlıdır,bu tanıtımları esas kazanan marka sahipleri yaparsa hem daha çok ürün satar hemde satılan ürünleri tüketici aldıktan sonra pişman olup etrafına negatif yönde bilgilendirme yapmamasına ve navigasyon cihazlarına insanların olumsuz yönden bakmamasına vesile olurlar.
    Saygılarımla,
    quote:

Orjinalden alıntı: akucukpehlivan

Selamlar,

sirayla cevap vermeye calisayim.
    Teknoloji marketlerinde egitim; Bizim bu konuda elimizden gelen destegi vermek gibi bir yaklasim var, bununla birlikte, rafa konulan bir navigasyon cihazinda bizim maliyetimiz (Harita olarak) %5'-10'lardadir.. yani burada her ne kadar gorselde bizim adimiz cok gecse de ... burada is tam olarak bizim uzerimizde degil. Dolayisi ile ancak bu sekilde bir destek olusturabiliyoruz.. Bununla birlikte o teknoloji marketlerinde egitim, kalici olmayacak gorunuyor. cunku elemanlar cok hizli degisebiliyor.. egittiginiz kisi digerlerine aktarmayabiliyor.. epey zor bir konu.. zamanla cozulecek diye dusunuyorum.

hemalhemsat:
    O sitedeki bir cok urun kopya-kirik yazilimla satiliyor. o verdiginiz linkteki urun IGO8 li gorunen yani.. yasal degil. uyarsak uyarsak site bir baskasi gelince yine aynisini yapiyor.. diger urun ise orijinal Blaupunktla geliyor, ve dediginiz gibi ustundeki haritanin ne oldugu belli degil.

Garmin-NEXT:
    Yani bu simdi Sony mi Pioneer mi gibi bir soru oldu.. Ama cok bir birine yakin ozellikleri olan sanirim Garmin'in 700 serisi urunler var, onlarla karsilastirmalisiniz.

umarim cevaplarim yeterli olmustur.

Saygilarimla,

Alim Kucukpehlivan.

quote:

Orjinalden alıntı: step-team

Sevgili Alim Bey

Saygılarımla

• Emin olun bunu yapan firmalarda var,bıkmadan usanmadan saatlerce bilgi verenlerde Ama maalesef market kısmında işler zor,Alim bey'in yazdığı gibi bir dönüş sistemi var orada.Asla bir reyon elemanı 1 ay bir yerde kalmıyor,o nedenle bu sıkıntı tüm firmalarda var.

Kolay gelsin
  • Sevgili gps.navigation,
    Evet haklısınız ama mesela ben sanal ortamda yaptığım araştırmalar ve telefon görüşmelerimle bilgi sahibi oldum(Ben de almayı istediğim ürünü ve diğer marka ürünleri bizzat yakından inceleyip birisinin bana detayları anlatmasını tercih ederim,aynı yurtdışındaki Teknoshoplar'daki gibi).Fakat bütün tüketicilerin bunu yapacağını sanmıyorum ve sonuç olarak bilinçsizce ürün alınmış oluyor hatta bu tür alış veriş yapanların navigasyon cihazlarının belli periyotlarda güncellenmesi gerektiğini bile bilmediklerini düşünüyorum.
    Firmalar en azınından büyük teknoloji marketlere stand kurup tüketiciye kendi eğittiği personellerle bilgi aktarımı yapabilirler (Mesela Carefour veya Migrostaki Peynir,Sucuk standları gibiGerçi komik bir benzetme oldu)Sonuçta ekmek aslanın ağzında.Sizin de yazılarınız ve verdiğiniz güzel bilgiler için teşekkür ederim.
    Saygılarımla,
    quote:

Emin olun bunu yapan firmalarda var,bıkmadan usanmadan saatlerce bilgi verenlerde Ama maalesef market kısmında işler zor,Alim bey'in yazdığı gibi bir dönüş sistemi var orada.Asla bir reyon elemanı 1 ay bir yerde kalmıyor,o nedenle bu sıkıntı tüm firmalarda var.

Kolay gelsin

• quote:

Firmalar en azınından büyük teknoloji marketlere stand kurup tüketiciye kendi eğittiği personellerle bilgi aktarımı yapabilirler (Mesela Carefour veya Migrostaki Peynir,Sucuk standları gibi Gerçi komik bir benzetme oldu)

Yok benzetme güzel katılıyorumda,bunları kısa zamanda bazı firmalarda belkide firmada göreceksiniz kulağıma fısıltılar geliyor
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.