Şimdi Ara

Başarsoft 2009.12 (2009 Q4) Haritası Toolbox'ta Verildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Next marka 2 cihazada indirdim,başka marka cihazları olanlarda baksınlar

• hayırlı olsun ....
  • navitech için iniyor
  • Arkadaşlar merhaba, bende gpsturk marka navigasyon var IGO yüklü güncellemeyi yaptım fakat cihaz açıldıktan sonra menüsünden gps i seçtiğimde cihaz otomatikman kapanıyor gps açılmıyor. Başına boyle birşey gelen var mı?
  • piranha leon O.K
  • Omegamon aynısı bende de oldu şuan için cihaz açılmıyor.
  • Cihazınız GPSTURK mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • piranha leon siz sorunu düzeltebildiniz mi yoksa servise mi yolladınız?
  • Ben sorunu düzeltemedim GPSTURK servisine gönderdim. internetten güncellemede boyle bir sorun olduğunu soylediler kendileri yapınca olmuyormus. Boyle saçma sey mi olur, 3 ayda bir ben cihazımı servise mi göndereceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omegamon

Ben sorunu düzeltemedim GPSTURK servisine gönderdim. internetten güncellemede boyle bir sorun olduğunu soylediler kendileri yapınca olmuyormus. Boyle saçma sey mi olur, 3 ayda bir ben cihazımı servise mi göndereceğim

Cihazınız garantili değil mi? neden piranhanın kendi servisine göndermediniz?
    GPSTURK ten aldığınız cevap tamamen saçmalık. Leonda bu şekilde hiç bir problem yaşayan duymadım. Leon toobox la naviextras tan haritaları çok kolay bir şekilde güncellemektedir. Bence piranha servisine başvurunuz, bir sıkıntı varsa halledilecektir.....
  • merhaba benim cihazım GPSTURK piranha değil. evet verdikleri cevap saçmalık. zaten gördüğüm kadarı ile çok profesyonel bir firma değil ve cihaz hiç stabil değil her an elinde kalacak hissi veriyor.
  • Navitech de çalıştı.
  • hayırlı olsun ....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.