Next marka 2 cihazada indirdim,başka marka cihazları olanlarda baksınlar
hayırlı olsun ....
navitech için iniyor
Arkadaşlar merhaba, bende gpsturk marka navigasyon var IGO yüklü güncellemeyi yaptım fakat cihaz açıldıktan sonra menüsünden gps i seçtiğimde cihaz otomatikman kapanıyor gps açılmıyor. Başına boyle birşey gelen var mı?
piranha leon O.K
Omegamon aynısı bende de oldu şuan için cihaz açılmıyor.
piranha leon siz sorunu düzeltebildiniz mi yoksa servise mi yolladınız?
Ben sorunu düzeltemedim GPSTURK servisine gönderdim. internetten güncellemede boyle bir sorun olduğunu soylediler kendileri yapınca olmuyormus. Boyle saçma sey mi olur, 3 ayda bir ben cihazımı servise mi göndereceğim
quote:
Orijinalden alıntı: Omegamon
Ben sorunu düzeltemedim GPSTURK servisine gönderdim. internetten güncellemede boyle bir sorun olduğunu soylediler kendileri yapınca olmuyormus. Boyle saçma sey mi olur, 3 ayda bir ben cihazımı servise mi göndereceğim
Cihazınız garantili değil mi? neden piranhanın kendi servisine göndermediniz? GPSTURK ten aldığınız cevap tamamen saçmalık. Leonda bu şekilde hiç bir problem yaşayan duymadım. Leon toobox la naviextras tan haritaları çok kolay bir şekilde güncellemektedir. Bence piranha servisine başvurunuz, bir sıkıntı varsa halledilecektir.....
merhaba benim cihazım GPSTURK piranha değil. evet verdikleri cevap saçmalık. zaten gördüğüm kadarı ile çok profesyonel bir firma değil ve cihaz hiç stabil değil her an elinde kalacak hissi veriyor.
Navitech de çalıştı.
hayırlı olsun ....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme