Şimdi Ara

Başarıya ulaşmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayat öyle ilginc ki hedeflerınıze ulaştığınızda bile hicbir zaman tam anlamıyla mutlu olmadıgınızı hissediyorsunuz.Yani mutlu olmak devasa planlarla gerceklesmıyor anlık mutlulukların ve heyecanların tadını cıkartmalıyız bence.

Yani bi ben mi böyle dusunuyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• planlarimi gerçekleştiriyim ondan sonra sana söylerm yaz geliyor çok önemli planlar bunlar
  • Haklısınız dostum su anda bunu anlamıyoruz ama biraz yaslanınca aslında mutluluğun hep yanımızda olduğunu anlayacağız

• quote:

Orijinalden alıntı: Kisilikli adam

planlarimi gerçekleştiriyim ondan sonra sana söylerm yaz geliyor çok önemli planlar bunlar

Planlarını gerçekleştırdıgın anlar etkıleyıcı ve heyecanlı olcak.Zaman geçtikçe alışcaksın ve heyecanlı tarafı kalmıcak daha sonra yeni bir hedef

• quote:

Orijinalden alıntı: semender86

Haklısınız dostum su anda bunu anlamıyoruz ama biraz yaslanınca aslında mutluluğun hep yanımızda olduğunu anlayacağız

Metroda,otobüslerde,sokakta sabahın erken saatlerınde başlayan koşuşturmaca hepsinın amacı hedeflerı ve idealleri .Bunu elde ettıklerınde sıkılıp bozuntuya vermeden yeni hedefler peşıne düşen milyonlar. ne yazık ki çözüm bu olmamalı.

• her insan mutlu olacak şeylere az ya da çok olarak sahiptir ama sukretmezse sürekli kendini ve hayatı sorgular neden mutlu değilim diye ve hareketsiz kalır hiç birsey yapmaz. oysaki unutulmamalidir ki dünyadaki bütün canlılar bi hareket halindedir. iyi bi iletişim gücü ve kendimizi sevmekle iyi ki bu dünyaya gelmişim diyebiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Luka Modric

her insan mutlu olacak şeylere az ya da çok olarak sahiptir ama sukretmezse sürekli kendini ve hayatı sorgular neden mutlu değilim diye ve hareketsiz kalır hiç birsey yapmaz. oysaki unutulmamalidir ki dünyadaki bütün canlılar bi hareket halindedir. iyi bi iletişim gücü ve kendimizi sevmekle iyi ki bu dünyaya gelmişim diyebiliriz

Harika bir yorum.Yinede insan beklentilerini yüksek tuttuğunda gerçek çok daha silik ve yetersiz kalabılıyor.Beklentilerimizi abartmayarak bulunduğumuz konuma şükretmelıyız haklısın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.