Şimdi Ara

BAŞAKCITY klanimiza herkes davetlidir.(+50)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 18 kisiyiz. Bagis ve klan savaslarinda aktiflik 2 altin kuralimiz. Bu kurala uyan herkesi bekleriz.bagislar 4ve ustu oluyor genelde. Kufurden rahatsiz olanlar gelmesin.Muhabbeti bol herkese de kapimiz acik. Burdan pm atarak veya alinti yaparak veya direk oyundan iletisime gecebilirsiniz. Iyi Forumlar

Edit;
    1-)Clana alimlar +50 olmustur.
    2-)Clan savasi zafer sayisi 39 olmustur.
    3-)Savaslarimiz aksam ve 1 gun ara vererek olmak sartiyla degismistir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calibrane -- 13 Ekim 2014; 22:28:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

35 kisiyiz. Bagis ve klan savaslarinda aktiflik 2 altin kuralimiz. Bu kurala uyan herkesi bekleriz.level onemi yok.bagislar 3ve ustu oluyor genelde. Kufurden rahatsiz olanlar gelmesin.Muhabbeti bol herkese de kapimiz acik. Burdan pm atarak veya alinti yaparak veya direk oyundan iletisime gecebilirsiniz. Iyi Forumlar

Hocam 39 levelim gelebilirmiyim?Ganimet kastığım için köy binasını dışarı almıştım ondan faydalanıp kupamı düşürdüler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YABICİ

quote:

35 kisiyiz. Bagis ve klan savaslarinda aktiflik 2 altin kuralimiz. Bu kurala uyan herkesi bekleriz.level onemi yok.bagislar 3ve ustu oluyor genelde. Kufurden rahatsiz olanlar gelmesin.Muhabbeti bol herkese de kapimiz acik. Burdan pm atarak veya alinti yaparak veya direk oyundan iletisime gecebilirsiniz. Iyi Forumlar

Hocam 39 levelim gelebilirmiyim?Ganimet kastığım için köy binasını dışarı almıştım ondan faydalanıp kupamı düşürdüler.

Sikinti yok kardesim basvuru yap aliriz. Herkese kapimiz acik

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YABICİ

quote:

Sikinti yok kardesim basvuru yap aliriz. Herkese kapimiz acik

Tamam sağolasın

• Guncel. Alimlar devam etmektedir

• Uzak durun ergen bunlar. Ağır ergen hemde.

Klana girdim, nick ne diye sordular. Söyledim ve sonra da çok konuşuyorsun diye attılar. 2 cümle o da hani kendi sordukları sorulara cevap.... Ee bedava olunca yapacak bir şey yok böyle magandalarla karşılaşırız.
  • Anlamadim birader senin nick ne levem ne, ne zaman girdin acik acik yaz bnde ona gore cevap yazayim. Ergen dedigin klanda bi tane 15 yas disinda 22 yasin altinda eleman yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mevzu anlasildi. Bizim bi arkadas mevzuyu tam anlamamis. Bos bos konusyosunuz diye atmis. Bizden kaynakli bi hata. Ama olan olmus.klanimizdan cikan babam bile olsa geri alinmiyor.Isin gercegi o bagis rakamlariyla ben sizi en basta almam bile. Neyse kolay gelsin. Iyi Oyunlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.