Şimdi Ara

Barracuda 1TB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Urun temiz calisan pcden sokuldu. Fiyat 70 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• yufak Onbaşı 16 gün önce tlf cevap vermiyor neden ürünü yollamadınız telefonda cevap vermiyor
    yufak Onbaşı 16 gün önce bugünde yollamazsan savcılığa suç duyurusunda bulunacağım gittiği yere kadar bu işin peşini bırakmam telefona bakmıyorsun mesajlara vevap yazmıyorsun
    yufak Onbaşı 16 gün önce ilk gün kargolar 4:30 da kapanmış dedin yalan söyledin sanki kargoların kaçta kapandığını bilmiyoruz üç kuruş için yalana dolana gerek yok
    yufak Onbaşı 13 gün önce dün yollayacaktınız yolladınızmı acaba
    yufak Onbaşı 7 gün önce hesap no verdim acil eft yaparmısınız rica ediyorum
    doomcry1000 Binbaşı 7 gün önce Yapicam sabret
    yufak Onbaşı 7 gün önce sabret demekde ne demek acil lazım değerli kardeşim size güvenip para yolladım şimdi suç benimmi birbirimizi yormayalım lütfen
    yufak Onbaşı 7 gün önce 11 gün önce eft yaptım ne ürün ne parayı aldım yollamayacaksan söyle başımızın çaresine bakalım
    yufak Onbaşı 4 gün önce kardeş ne yaptın yollamayacakmısın
    yufak Onbaşı 4 gün önce neyse karşınızda çocuk yok bu iş dolandırmaya girer mesajlarınız var telefon numaranız var hesap no var dekont var konuşma kayıtlarınız var yarın saat 5 e kadar mühlet çarşamba sabahı evrakları hazırlıyorum siz bilirsiniz ben bu işin peşini bırakmam emin ol aradınız parayı yollayacam dediniz tamam dedik kargo 4 de almıyor dediniz tamam dedik yarın kargoya vereceğim dediniz tamam dedim pişkin pişkin sabret dediniz tüm iyi niyetimizi kullandınız benden bu kadar siz bilirsiniz

• yazdıklarımı isteyen olursa belgeleri ile ispatlarım kullanıcı adı şifreyi vereyim mesajları inceleyebilirsiniz yazdıklarımı harfiye ispatlamaya hazırım kararı siz verin bu arkadaşdan ürün almayın ilandaki anakartı cpu ve ram aldım havale yaptım isteyen olursa e mail pm atın dekont tarihini email yollarım
    1-havale yaptım 18 gün önce mesajlara bakıp yazıyorumda tarihle uğraşmayayım aynı gün havaleden sonra saat 14:30 da yollayacağım dedi sonra saat 4 de kargoya gittim almadılar dedi olabilir dedim ama saat 4 de kargo kapanmaz yalan
    2-ertesin gün mesaj telefon ulaşamadım 3-4 gün geçince telefon açtı banka kart hesap işletim ücreti aldığını 1 temmuzda maaş alınca yollayım dedi tmm dedim
    3-2 gün sonra paranı geri yollayacağım dedi tmm dedim o arada ne yaptın diye sordum cevabı sapret oldu bir başka mesajda karşında çocuk yok dolandırıcı değilim refaranslarım var dedi o beni fırçaladı tabi kardeş delikanlı ol dedim mesajlarda yazılı duruyor nasıl cevap almışım ama
    4-bayram sonra ne yaptın dedim cevap alamadım sonra savcılığa suç duyurunda bulunacağım dedim arada havale yapmayacağım anakartı yollayacağım dedi
    5-dün anakart geldi 17 gün içinde teslim aldım paslı kirli neyse denedim çalışıyor ama ses kartı arızalı mesaj attım ses kartı arızalı driver bios denedim tık yok 12 yıldır işletme sahibiyim yanlış anlaşılmasın acemi sayılmayız forumda yüzlerce alışverişim var
    6-mesaj attım aradım ben 7 yıldır kullanıyorum ses alamamışsan o senin ayıbın dedi ama arkadaş alım satımda gayet aktif resim yollamıştı ürünün açıkda denenmiş görüntü almış hali
    7-hatta ürünü yollayınca telefon açtı referans yollasam doldururmusun diye hatta kendi küfür edersin dedi

ben bunları yaşadım doğru yanlış karar sizin kimsenin ticaritine müdahil olmam olmakda istemem ama bu kardeş beni yordu rahatsız oldum email dekont kargo geliş tarihi görüştüğümüz pm ler ile harfiyen ispata hazırım ben yoruldum gerisi sizin taktiriniz

• yufak Onbaşı 4 gün önce arkadaş ne ürünü nede parayı yollamadı ne yazıkki sakın bulaşmayın 13 gün oldu yok yolayacağım yok parayı geri yollayacağım sabrettim ama olmadı savcılığa suç duyurusunda bulunacağım

akşam tüm ilanlarınıza bunu yazacağım milleti kandırmak neymiş bari başkası aldanmasın ayıp be 3 kuruş için ayıp
    doomcry1000 Binbaşı 4 gün önce Ben kandiricak olsam dolandirici olsam kendi adimla is yapmam . Seninde karsinda cocuk yok. Islerim ters gitti firsat olmadi kargoya gitmeye vaktim olmadi. 7 gunun 6 gunu 10-10 calistim ben.
    yufak Onbaşı 4 gün önce kardeşim delikanlı ol deki böyle böyle oldu pişkin pişkin hem fırça atıyorsun sabret diyorsun şimdide karşında çocuk yok diyorsun suçluysam ben özür dileyim kabahatli isen bari kabahatinle otur nerden bulaştım birbirimize sıkıntı vermeyelim seni 13 gündür bekliyorum yinede ben suçlanıyorum nasıl bir zihniyet anlamadım
    yufak Onbaşı 10 sa. önce anakart ses çıkışı arızalı maalesef ne yapalım
    doomcry1000 Binbaşı 7 sa. önce Ben gonderdigimde calisiyordu
    doomcry1000 Binbaşı 7 sa. önce Driverden kaynaklidir
    yufak Onbaşı 6 sa. önce denedinizmi çalışıyordu driver kurmasan bile win 7 otomatik çalıştırıyor 12 yıldır bu işi yapmaktayım bios güncelledim sitesinden driver indirdim aynı beni yordun başka bir arkadaş yorulmasın diye konuyu foruma taşıyorum mesajlarının altına bunları yazacağım başka kardeşinde canı yanmasın
    doomcry1000 Binbaşı 4 sa. önce Sende benim 7 senedir kullandigim anakarti bana anlatiyosan oda senin ayibin
    yufak Onbaşı bir sa. önce ben yaşadıklarımı foruma aktarıyorum şikayette ediyorum vatandaş karar versin kimin ayıbı belli olur al çalıştır o zaman haklı isen sıkıntı yok zaten

• doomcry1000 Binbaşı 2 gün önce Driverden kaynaklidir
    yufak Onbaşı 2 gün önce denedinizmi çalışıyordu driver kurmasan bile win 7 otomatik çalıştırıyor 12 yıldır bu işi yapmaktayım bios güncelledim sitesinden driver indirdim aynı beni yordun başka bir arkadaş yorulmasın diye konuyu foruma taşıyorum mesajlarının altına bunları yazacağım başka kardeşinde canı yanmasın
    doomcry1000 Binbaşı 2 gün önce Sende benim 7 senedir kullandigim anakarti bana anlatiyosan oda senin ayibin
    yufak Onbaşı 2 gün önce ben yaşadıklarımı foruma aktarıyorum şikayette ediyorum vatandaş karar versin kimin ayıbı belli olur al çalıştır o zaman haklı isen sıkıntı yok zaten
    yufak Onbaşı 2 gün önce yazdıklarımı isteyen olursa belgeleri ile ispatlarım kullanıcı adı şifreyi vereyim mesajları inceleyebilirsiniz yazdıklarımı harfiye ispatlamaya hazırım kararı siz verin bu arkadaşdan ürün almayın ilandaki anakartı cpu ve ram aldım havale yaptım isteyen olursa e mail pm atın dekont tarihini email yollarım
    1-havale yaptım 18 gün önce mesajlara bakıp yazıyorumda tarihle uğraşmayayım aynı gün havaleden sonra saat 14:30 da yollayacağım dedi sonra saat 4 de kargoya gittim almadılar dedi olabilir dedim ama saat 4 de kargo kapanmaz yalan
    2-ertesin gün mesaj telefon ulaşamadım 3-4 gün geçince telefon açtı banka kart hesap işletim ücreti aldığını 1 temmuzda maaş alınca yollayım dedi tmm dedim
    3-2 gün sonra paranı geri yollayacağım dedi tmm dedim o arada ne yaptın diye sordum cevabı sapret oldu bir başka mesajda karşında çocuk yok dolandırıcı değilim refaranslarım var dedi o beni fırçaladı tabi kardeş delikanlı ol dedim mesajlarda yazılı duruyor nasıl cevap almışım ama
    4-bayram sonra ne yaptın dedim cevap alamadım sonra savcılığa suç duyurunda bulunacağım dedim arada havale yapmayacağım anakartı yollayacağım dedi
    5-dün anakart geldi 17 gün içinde teslim aldım paslı kirli neyse denedim çalışıyor ama ses kartı arızalı mesaj attım ses kartı arızalı driver bios denedim tık yok 12 yıldır işletme sahibiyim yanlış anlaşılmasın acemi sayılmayız forumda yüzlerce alışverişim var
    6-mesaj attım aradım ben 7 yıldır kullanıyorum ses alamamışsan o senin ayıbın dedi ama arkadaş alım satımda gayet aktif resim yollamıştı ürünün açıkda denenmiş görüntü almış hali
    7-hatta ürünü yollayınca telefon açtı referans yollasam doldururmusun diye hatta kendi küfür edersin dedi

ben bunları yaşadım doğru yanlış karar sizin kimsenin ticaritine müdahil olmam olmakda istemem ama bu kardeş beni yordu rahatsız oldum email dekont kargo geliş tarihi görüştüğümüz pm ler ile harfiyen ispata hazırım ben yoruldum gerisi sizin taktiriniz

bunu foruma yazdım başka kimseye sıkıntı vermezsin hatanı düzelt özür dile yazdıklarımı silerim yoksa vatandaş bu işe karar verecek
    doomcry1000 Binbaşı dün Neyin ozurunu diliyicem kardesim? Ben millete kargo gonderirken fazla fazla urun gonderen insanim birtek sana 15 gun gec kargo gonderdim diye mi kotu olucam
    yufak Onbaşı dün o zaman sıkıntı yok ben yaşadıklarımı yazdım açtığın her konunun altınada yazacağım işin gücün rast gelsin
    doomcry1000 Binbaşı 12 sa. önce Ne kadar ucuz bir Adamsin.
    doomcry1000 Binbaşı 12 sa. önce Gerci kürt degilmisiniz hepiniz aynisiniz. Yediginiz kaba sicarsiniz
    yufak Onbaşı 2 sn. önce kardeşim senin yasalar önünde kurtuluşun yok artık ırk mezhep bölge ayrımı yapmak neymiş hesap vereceksin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.