Nerden aldığımızı sen sormuşsun. Ya neyse benim kafa bulandı ödevden dolayı takmayın beni.
quote:
Orijinalden alıntı: uAslAnkara
quote:
Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD
ben de bu C. Cole sanıp sevinmiştim
Cheryl tweedy o kardesim. Ayrildi ashley coledan.
Bak evlat
2.el Lamborghini 0 Ford'dan her zaman daha iyidir.
Bunu asla unutma
baroş sürekli oynasa - 20 gol atar diyorum... ama oynarsa.... baroş çok iyi bi golcü - ama müzmin sakat.. baroş en çok gol atan oyuncumuzmuş - geçen sene 10, ondan önceki sezon 9 gol atmış. çokmu.? baroştan daha iyisi yokmuş - sen m.batdalı, müzmin nondayı, sercan gibi golcüleri alırsan baroşta hep kalır.
GS kulübü bu adama 2.8 milyon euro para veriyor.. maç başı ücretleriyle birlikte aldığı para türkçesi 7 trilyon.... ben bi adama çok ama çok para veriyosam bundan hizmet beklerim. şuana kadar 2.8 milyon euronun hakkını verdiğini düşünmüyorum. ilk yıl çok iyiydi.. ona kabul.. ondan sonraki 2 sezon hep yattı.. bu sezon biraz parladı şimdi gene yok..
takıma iyi golcüler alınmıyor, alınmayınca mecburen baroşa kalıyoruz. sen 2.8 milyon euro alacaksın attığın gol 9-10 olucak.. sen zaten 20 gol atsan bu takım şampiyon olur. sen zaten sürekli oynasan golcü sorunumuz olmaz.. işte sorunda orda. !!!
ama gs-li arkadaşlarımızın çoğu onu gözünde kahraman yapmış.. ama benim gözümde kahraman değil.. müzmin sakat, istikrarsız, sürekli kart gören, 2.8 milyon euronun hakkını veremeyen biri..
şunu çok iyi biliyorumki; şimdi çıkıp gene bi kaç gol atıcak onu yine kahraman yapıcaksınız.. benim zaten Galatasaraylılar'la uzlaşamadığım tek konu bu baroş konusudur
quote:
Orijinalden alıntı: uAslAnkara
quote:
Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD
ben de bu C. Cole sanıp sevinmiştim
Cheryl tweedy o kardesim. Ayrildi ashley coledan.
bu değilde drogba'dan ayrılandan uzak durmak lazım..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme