Şimdi Ara

Baron görevinde ilk görev ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
6.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk 100 poşet toplama görevinde ki lightning khepri (elite) olan moblar tam olarak nerede ? caveye giriyorum ilk girdiğinde karşına çıkıyor ama onlar değil..birde bu görevin tam video veya ingilizce olarak görev listesi varmı ?

• Apis gorevini oku sonra 2 kati ac aradigin eliteler 2 katta

acık olan gorev serısını takip edecen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monreal -- 25 Mart 2012; 22:20:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: monreal

Apis gorevini oku sonra 2 kati ac aradigin eliteler 2 katta

apis görevi :/

o resimdeki yerde şuanda yazan görev : collect 50 decayed chunk of fleshes

• 22/27 arasi bi gorev dizisi bu en son apis ve 2 kat gorevi..

Evet bu gorevde 100 lvl moblardan basliyor
  • önder sus açma ağzımı
  • evet yaptım o görevi doğru yoldayım demektir..

22/27 ?
  • Her yaptigin bir sonraki gorevi acicak en sonunuda bi bakacan 22 yada 27 tane gorev yapmis olarak bulcan kendini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cleaver +5 görevi
    17 yıl önce açıldı
    yanan görev itemi hakkında
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

normal apis mi yoksa quest apis mi geldim apis görevine nasıl olucak şimdi ?

• up
  • Bütün devil of the century görevlerini bitirdikten sonra elitelerin olduğu intermediate holy water temple ı unlock edersin
    apis normal apis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unlock nasıl yapıcam ?
  • Bütün devil if the century serisindeki questleri bitireceksin ve intermediate hw temple a girmeye hak kazanacaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: kittyMiE

quote:

normal apis mi yoksa quest apis mi geldim apis görevine nasıl olucak şimdi ?

Sry foruma bakamadim bayadirr malum diablo lll cıkinca sro yu resmen unuttum :€) umurim gorevin bitmisdir 🏁

• şuan apis kesicem de nasıl kesicem ben apis onu bilmiyorum
  • @kittyMiE
    Hep karşıma çıkan bir soru.Detaylı anlatayım;
    1-South tarafından çıkış yaparlken asker Truian var.Git ona.Super human görev serisinden 2 görev var bunları yap.(500 uneg 500 veneg kestirecek)
    2-Bu görevleri yaptıktan sonra Vali Sen MUTE ye git.
    3-Vali sana 50 Decayed toplama ile başlayan bir görev verecek.Bu görevleri bitir bitirdikçe valiyle konuşmaya devam et.Yeni yeni görevler verecek.Sonunda APİS kes diyecek.
    4-APİS kestikten sonra 1.katta olan UNİQLERİN kalplerini isteyecek.5 uniq kesip kalpleri teslim ettiğin zaman cavede 2 kata giriş iznini almış olacaksın.
    5-Dr RENO'ya git sana 100'er adet 2 katta olan moblardan toplama verecek.bunlar bitince 50 adet 2 katta olan uniqlerin kalplerini toplatacak ve bu görevi bitirince BARON olacaksın.
    NOT:Şu an tüm bunları hafızamdan yazdım.APİS görevi vali sen MUTE de ama 5 uniq kesme görevi DR RENO da olabilir.Kısaca arada DR RENO'yada uğre yeni görev açılmışmı diye...5 uniq kesme görevi 2 kata giriş izni için gerekli oaln görevdir.Bunu atlayamazsın kısaca...
    APİS cave girişindeki yuvarlak alanda çıkar.Belli aralıkla çıkıyor başka biri keserse yeniden çıkmasını bekleyeceksin.Ayrıca APİS kesmeye geldinmi?Gelmiş gibi APİS'in yerini sorduğunu düşünmeye başladım.Ama yukarıda yazdıkalarımı yapmadıysan APİS kesme boşuna.Onu kesince -görev almadan kesersen- bir görev açılacak zannetme yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 300üb500 -- 25 Mayıs 2012; 9:12:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 300üb500

@kittyMiE
    1-South tarafından çıkış yaparlken asker Truian var.Git ona.Super human görev serisinden 2 görev var bunları yap.(500 uneg 500 veneg kestirecek)
    3-Vali sana 50 Decayed toplama ile başlayan bir görev verecek.Bu görevleri bitir bitirdikçe valiyle konuşmaya devam et.Yeni yeni görevler verecek.Sonunda APİS kes diyecek.
    4-APİS kestikten sonra 1.katta olan UNİQLERİN kalplerini isteyecek.5 uniq kesip kalpleri teslim ettiğin zaman cavede 2 kata giriş iznini almış olacaksın.
    5-Dr RENO'ya git sana 100'er adet 2 katta olan moblardan toplama verecek.bunlar bitince 50 adet 2 katta olan uniqlerin kalplerini toplatacak ve bu görevi bitirince BARON olacaksın.
    NOT:Şu an tüm bunları hafızamdan yazdım.APİS görevi vali sen MUTE de ama 5 uniq kesme görevi DR RENO da olabilir.Kısaca arada DR RENO'yada uğre yeni görev açılmışmı diye...5 uniq kesme görevi 2 kata giriş izni için gerekli oaln görevdir.Bunu atlayamazsın kısaca...
    APİS cave girişindeki yuvarlak alanda çıkar.Belli aralıkla çıkıyor başka biri keserse yeniden çıkmasını bekleyeceksin.Ayrıca APİS kesmeye geldinmi?Gelmiş gibi APİS'in yerini sorduğunu düşünmeye başladım.Ama yukarıda yazdıkalarımı yapmadıysan APİS kesme boşuna.Onu kesince -görev almadan kesersen- bir görev açılacak zannetme yani.

görevlerin hepsini yaptım bir tek apis kesilicek nasıl kesicem derken serverda o kadar kişi varken bana apis mi kalır ? demek istemiştim.

• Apisi kes ve geri dön validen sanırım yeniden görevi al 1 adet 1 kattaki ilk uniqi keseceksin.
    Kısaca; 1 kata girerek sıra ile tüm uniqleri kes.
    1-
    2- sekmet
    3- neptys
    4-horus
    5-osirus
    Not:Günde 2 kere girme hakkın var.içeride birileri kalırsa sen sadece bu göreve al-ver yaparak 5 uniqide kesebilrisin.
  • Apis'i Temple teleport noktasının az gerisinde bulabilirsin.Arena gibi sûtunların olduğu yerde çıkar. Görevi olmayanlar hariç kimse onu kesmeye çalışmaz bulabilirsin. Çünkü onu kesince server'da isim geçmiyor. Arada bir kontrol et ve ya check'lerden hemen sonra oraya git. Mutlaka bulursun. Yanlız canı çok çok fazla 20-25 M gibi bi rakam. Wiz isen ve setin kötü ise ve ya levelin yüksek değilse tek başına kesmekte zorlanırsın. Kolay gele...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyMiE

quote:

Orijinalden alıntı: 300üb500

@kittyMiE

görevlerin hepsini yaptım bir tek apis kesilicek nasıl kesicem derken serverda o kadar kişi varken bana apis mi kalır ? demek istemiştim.

Apis cikinca duyurulan ( ekranda yazmaz kessende adinda cikmaz ) bi unuqe degil oraya gidip bak zevk ugruna gidipde kesen yok denecek kadar az olur oyuzden bulursun onu orda ayni gorevi apis gorevini party halinde yapa bilirsinizde tek seferde 8 kisiyede kesilince gorevi yapiyor yani ayni gorevi yapan arkadaslarinlada yapa bilir yada orda bekleyen varsa onun partysinde olman yeterli :))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.