Şimdi Ara

BARKODLU SATIŞ PROGRAMI ARIYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
14.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kurumsalız yalanıyla her markaya, her program pazarlayana itibar etmeyiniz.
    Bu firmaların veya kişilerin uzaktan yakından kurumsallıkla ilgisi alakası olmadığını uyaralım.
    (Maalesef ülkemizde en aldatıcı kelime 'Kurumsalız' yalanıdır. Ülkemizde maalesef herkes kurumsaldır.)
    Sürekli övünen biz şuyuz biz buyuz diyen tecrübesiz söylemlere itibar etmeyiniz.
    Araba 1 kez alınır, televizyon 1 kez alınır, telefon 1 kez alınır... tecrübesiz söylemlere itibar etmeyiniz. Hayat boyu, gelişen teknolojide ihtiyaca göre her şey birkaç kez alınır. By UsbTicari

Robot sistem dahil 7/24 destek sadece UsbTicari'de...

EN UZUN ÖMÜRLÜ PROGRAM USBTICARI'de....
    Bedava veya ücretsizlerde yarıyolda kalmamak için
    İlginç düzeyde ve özellikte program mevcut.

Enteresan olan ücretsiz yıllarca kullanabiliyorsunuz ve her ihtiyaca cevap veriyor.
    Üstelik ücretsiz sürümlerde excel'den programa, excel'den faturaya, excel'den siparişe kadar... aktarım özellikleri de bedava sağlanıyor.
    Ücretsiz sunduğumuz programlarımızdan rahatsız olanlar akla hayale gelmeyen iftiralar atmaktadırlar.
    Hayatlarında bir tane program dahi satamayan tecrübesiz akılsızlar maalesef çamur at izi kalsın mantığıyla hareket ederler.
    Yazılımlarımızın tuzak olduğunu söyleyen mesnetsiz söylemlere kesinlikle itibar etmeyiniz.

Bedava market programı veya
    ücretsiz market programını bedava market programı www.usbticari.com 'dan indirebilirsiniz.

Yıllarca kullanın, beğendiniz bir anda da ileri bir zamanda satın alabilirsiniz.

Tamamen ucretsiz yillarca kullanabilmeniz icin:

Programin adi : Bedava Market Programi ve Hizli Satis Barkod Programi UsbTicari-Express v19.4.18

Uretici adresi :www.UsbTicari.com

Uyari : DEFENDER-360-AVAST VIRUS PROGRAMLARIYLA UYUMSUZDUR.
    Programda uzakyardim ftp modulleri virus programlari tarafindan virus olarak algilanabilirler. Bu sebeple uyumsuz
    virus programini devredisi birakabilir veya tamamen uyumsuz ise kaldirmaniz gerekebilir.
    NOT: UsbTicari, kesinlikle kotu amacli bir yazilim barindirmayip marka tescillidir.

Express Market Programı - Express Mağaza Programı - Express Perakende Programı (eski versiyon)
    Download adresi:http://www.marketbarcode.com/download/usbticari-express.exe

Plus Market Programı - Plus Mağaza Programı - Plus Perakende Programı (yeni versiyon)
    Download adresi:http://www.marketbarcode.com/download/usbticari-explus.exe

Cari Stok Market Programı - Mağaza Programı - Taksit Programı - Hızlı Satış Programı
    Download adresi:http://www.marketbarcode.com/download/usbticari-caripro.exe

Sipariş Programı - Tüp Su Programı - Caller ID Programı
    Download adresi:http://www.marketbarcode.com/download/usbticari-siparis.exe

Programa ait resimler:
     BARKODLU SATIŞ PROGRAMI ARIYORUM
    -------------------------------------------------------------------------------
    Bedava Market Programi ve Hizli Satis Barkod Programi UsbTicari-Express v19.4.18

Programa Dünya'nın istediği yerinden bağlanma, kullanma imkanı vardır.
    Program ftp-merkez-terminal özellikleri içerir.

1-Programa ait butun sifreler 1234 'tur. (Explus versiyonda yetkili giriş 123456)
    2-Programda Hizli Satis, Cari Hesap, Fatura ve Stok modulleri sinirsiz ve bedavadir.
    3-Program herseyiyle yonetimi tam otomatiktir.
    4-Icerisinde 2018 market urunleri mevcuttur.
    5-Barkodlu-Barkodsuz-Muhtelif-Serbest satis yapilabilir, makbuz basilabilir,
    urun etiketi ve raf etiketi basilabilir.
    6-Terazili-tartili sisteme uygundur.
    7-Vardiyalı satış imkanı vardır.
    8-Robot'lu satis sistemine sahiptir.

Programda uzakyardim ftp modulleri virus programlari tarafindan virus olarak algilanabilirler. Bu sebeple uyumsuz
    virus programini devredisi birakabilir veya tamamen uyumsuz ise kaldirmaniz gerekebilir.
    NOT: UsbTicari, kesinlikle kotu amacli bir yazilim barindirmayip marka tescillidir.

Mağaza Programı - Perakende ProgramıCari Stok Market Programı - Mağaza Programı - Taksit Programı - Hızlı Satış ProgramıSipariş Programı - Tüp Su Programı - Caller ID ProgramıExpress Market Programı - Express Mağaza Programı - Express Perakende Programı

Bedava Market Programi ve Hizli Satis Barkod Programi Cari Stok Programı
    Ücretsiz Barkodlu Market Programı lazım
    ucretsiz-barkodlu-market-programi-lazim
    barkot programi
    hızlı satış programı
    barkod etiket programı
    taksitli satış programı
    bedava market programı

• 1C-YAZILIM OLARAK TAVSİYEMİZ;

Kurumsalız yalanıyla her markaya, her program pazarlayana itibar etmeyiniz.
    Bu firmaların veya kişilerin uzaktan yakından kurumsallıkla ilgisi alakası olmadığını uyaralım.
    (Maalesef ülkemizde en aldatıcı kelime 'Kurumsalız' yalanıdır. Ülkemizde maalesef herkes kurumsaldır.)
    Sürekli övünen biz şuyuz biz buyuz diyen tecrübesiz söylemlere itibar etmeyiniz.
    Araba 1 kez alınır, televizyon 1 kez alınır, telefon 1 kez alınır... tecrübesiz söylemlere itibar etmeyiniz. Hayat boyu, gelişen teknolojide ihtiyaca göre her şey birkaç kez alınır. By UsbTicari

Robot sistem dahil 7/24 destek sadece UsbTicari'de...

EN UZUN ÖMÜRLÜ PROGRAM USBTICARI'de....
    Bedava veya ücretsizlerde yarıyolda kalmamak için
    İlginç düzeyde ve özellikte program mevcut.

Enteresan olan ücretsiz yıllarca kullanabiliyorsunuz ve her ihtiyaca cevap veriyor.
    Üstelik ücretsiz sürümlerde excel'den programa, excel'den faturaya, excel'den siparişe kadar... aktarım özellikleri de bedava sağlanıyor.
    Ücretsiz sunduğumuz programlarımızdan rahatsız olanlar akla hayale gelmeyen iftiralar atmaktadırlar.
    Hayatlarında bir tane program dahi satamayan tecrübesiz akılsızlar maalesef çamur at izi kalsın mantığıyla hareket ederler.
    Yazılımlarımızın tuzak olduğunu söyleyen mesnetsiz söylemlere kesinlikle itibar etmeyiniz.

Bedava market programı veya
    ücretsiz market programını bedava market programı www.usbticari.com 'dan indirebilirsiniz.

Yıllarca kullanın, beğendiniz bir anda da ileri bir zamanda satın alabilirsiniz.

Tamamen ucretsiz yillarca kullanabilmeniz icin:

Programin adi : Bedava Market Programi ve Hizli Satis Barkod Programi UsbTicari-Express v19.4.18

Uretici adresi :www.UsbTicari.com

Express Market Programı - Express Mağaza Programı - Express Perakende Programı (eski versiyon)
    Download adresi:http://www.marketbarcode.com/download/usbticari-express.exe

Plus Market Programı - Plus Mağaza Programı - Plus Perakende Programı (yeni versiyon)
    Download adresi:http://www.marketbarcode.com/download/usbticari-explus.exe

Cari Stok Market Programı - Mağaza Programı - Taksit Programı - Hızlı Satış Programı
    Download adresi:http://www.marketbarcode.com/download/usbticari-caripro.exe

Sipariş Programı - Tüp Su Programı - Caller ID Programı
    Download adresi:http://www.marketbarcode.com/download/usbticari-siparis.exe

Programa ait resimler:
    -------------------------------------------------------------------------------
    Bedava Market Programi ve Hizli Satis Barkod Programi UsbTicari-Express v19.4.18

Programa Dünya'nın istediği yerinden bağlanma, kullanma imkanı vardır.
    Program ftp-merkez-terminal özellikleri içerir.

1-Programa ait butun sifreler 1234 'tur. (Explus versiyonda yetkili giriş 123456)
    2-Programda Hizli Satis, Cari Hesap, Fatura ve Stok modulleri sinirsiz ve bedavadir.
    3-Program herseyiyle yonetimi tam otomatiktir.
    4-Icerisinde 2018 market urunleri mevcuttur.
    5-Barkodlu-Barkodsuz-Muhtelif-Serbest satis yapilabilir, makbuz basilabilir,
    urun etiketi ve raf etiketi basilabilir.
    6-Terazili-tartili sisteme uygundur.
    7-Vardiyalı satış imkanı vardır.
    8-Robot'lu satis sistemine sahiptir.

Mağaza Programı - Perakende ProgramıCari Stok Market Programı - Mağaza Programı - Taksit Programı - Hızlı Satış ProgramıSipariş Programı - Tüp Su Programı - Caller ID ProgramıExpress Market Programı - Express Mağaza Programı - Express Perakende Programı

Bedava Market Programi ve Hizli Satis Barkod Programi Cari Stok Programı
    Ücretsiz Barkodlu Market Programı lazım
    ucretsiz-barkodlu-market-programi-lazim
    barkot programi
    hızlı satış programı
    barkod etiket programı
    taksitli satış programı
    bedava market programı

• Merhaba,
    Kullanımı ve arayüzü gayet basit olan programımızı incelemenizi ve demo almanızı tavsiye ederim

MİMAXPOS PROGRAMI NEDİR ?
    İşletmenizi daha kurumsal ve gelişmiş hale getirmek , MimaxPOS programı ile alacağınız raporlamalar sayesinde daha verimli geleceğe dönük plan ve programlar yapabileceksiniz. Velhasıl aynı zamanda müşterileriniz karşısındada şu ütünden elinizde varmı dediğinde raf raf gezip olup olmadığına bakmaktan ziyade bir tuşla stoğunuzda olup olmadığını öğrenmeniz , müşteri kasaya geldiğinde şüphe uyandırmadan barkod sistemi ile okutarak hızlı satış gerçekleştirmenizde güven sağlar. Bu sebebler bile MimaxPOS programını almanız için bir sebeptir.

MimaxPOS Barkodlu Satış Sistemi Özellikleri Neler ?
    - Barkodlu Hızlı Satış
    - Cari Borç/Alacak Takibi(ön muhasebe modülü)
    - Satış esnasından doğrudan Satışı cariye aktarım
    - Pos ve Kasa Takibi
    - Karlılık gün sonu Raporu
    - Ürün , kategori ,grup,marka Bazlı raporlamalar
    - Günlük,Haftalık,Aylık,Yıllık Raporlamalar
    - Stok Durumu Rporları
    - Birden çok şubeyi aynı veriler ile yönetme ve takibini yapma
    - Kullanıcı yetkilendirme
    - Toplu fiyat stok Güncelleme
    - IOS ve Android Uyumlu el Terminali Modülü
    - Her Yazıcı ile uyumlu barkod basımı
    - Satış sonrası bilgi fişi basımı
    - Tahsilat ödeme makbuzu basımı
    - Yüzde yüz dokunmatik ekran uyumlu Satış ekranı arayüzü.
    - Kasiyerleri loglama sayesinde usülsüz satış yapıp yapmadıklarının kontrolü.
    - Hali hazıda ön mühabsebe Yapılabilir.
    - Dokunmatik ekran uyumu sayesinde hızlı bi şekilde barkodsuz ürünlerinizide satışını yapabilirsiniz.
    - Aynı anda birden fazla satış gerçekleştirilebilir.
    - Bir ürüne birden fazla fiyat belirleyip satış esnasında ödeme türüne göre fiyat değiştirilebilir (Nakit,kredi Kartı gibi )
    - Barkod yazdırma modülü sayesinde ister raflara etiket yazdırın ister barkodsuz ürünlerinize barkod basın.
    - Toptancı ve plasiyerlerin yanlış ürün getirme eksik ürün bırakılması gibi sorunlara karşın sipariş modülü ile siparişlerinizi kontrol edebilirsiniz
    - Sms modülü ile müşterilerinize önemli günlerde veya borç alacak durumunu hatırlatmak için sms gönderebilirsiniz.
    Programızın demosu için linke tıklayınız.

• https://www.posmaks.com/

https://www.posmaks.com/page/restaurant-yazilimi-ozellikler/

Self servis ile satış yaptığım bir işletmem var. barkod okuyucu ile kolaylıkla satış yapıyorum.
    posmaks kolay kullanımı sayesinde gelişmiş raporlarımıda alabiliyorum.

eğer sizde barkodla satış yapıyorsanız posmaks sipariş otomasyonuna bakabilirsiniz, tamamen kullanıcı dostu.

• www.benimpos.com
    BenimPOS - Ücretsiz Barkodlu Satış Programı
    https://www.benimpos.com
    kullanabilirsiniz. Masaüstü uygulaması tamamen ücretsiz. Web ve mobil uygulamaları ise 1 ay ücretsiz. İçerisinde 700 bin hazır barkodlu ürün var. İnternet üzerinden de çalıştığı için dükkanda değilkende akıllı telefon ile dükkandaki tüm işleri takip edebilirsiniz.

• barcodesatisprogrami
    Barcode | Barcode satış programı | Türkiye
    https://mustafatoy71.wixsite.com/barcodesatisprogrami

bu siteye bakmanızı öneriyorum uygun fiyata ömür boyu kullanım ben kullanıyorum gayet güzel küçük marketler için gayet iyi.
    2114 ürün ekleyebiliyorsunuz buda market kırtasıye veya kantin için bence gayet iyi.

isminize özel tasarımlarıda yapıyor o da ayrı bir güzel. adınıza bilgi fişi de çıkartabiliyorsunuz sattıklarınızı felan.

fiyatı 200 tl gibi bi düşük rakam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti4006 -- 22 Ocak 2020; 18:24:26 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.