Şimdi Ara

BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷 (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45.471
Cevap
163
Favori
2.768.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tank hafif zarar gördüyse zaten mürettebat iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EVO64

quote:

Orijinalden alıntı: Sivri Biber

quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

abd'nin emriyle girdiğimizi biliyorsunuz değil mi nedir bu şeyler anlamıyorum sanki türkiye kendi başına karar almışta girmiş gibi.Eğer abd çekil diyip de bizimkiler çekilmez devam ederse ki zannetmiyorum öyle bir şey yapacağımızı o zaman övünebilirsiniz.Şuan abd'nin maşalığını yapıyoruz burada başka bişi değil, işimize yarıyor veya yaramıyor o ayrı konu.

Hayır aksine Abd ve Koalisyon devletlere rest çekerek girdik. 15 temmuz darbesi bu harekatı geciktirdi, harekar aylardır planlanıyor.

Bu operasyon BİR TERCİH DEĞİL, ZORUNLULUKTUR. Sınırımızı korumak istiyosak girmek zorundayız.
    Abd ve Avrupa operasyondan memnun değil, silah yığdıkları pkk'yı vurmamızı engellemeye çalışıyorlar.

Doğru söylüyorsun , sınırımızda pyd'nin olmadığı bir tek bu bölge kalmıştı bunun için bir şey yapmasaydık pyd afrine kadar ilerleyecek ve bütün sınırımıza hakim olcaktı.

Afrin'in etrafı tamamen sarıldı, oradaki pyd militanlarının ordan çıkabilmesi için sınır hattımızı tamamen pyd elinde olması lazım.

Eğer aradaki koridoru korursak batı tarafına geçemezler. Doğu tarafı için geç kaldık, biz iç meselelerle uğraşırken elden gitti.

Koridoru korursak bunlar ışid ve öso'yla uğraşırken ağır darbeler alır ve bize karşı oluşturdukları tehdit azalır.

• CNN Türk
    Cerablus'ta tank vuruldu, 3 asker yaralı
    http://www.cnnturk.com/turkiye/cerablusta-tank-vuruldu-3-asker-yarali

TSK'dan yapılan açıklamada Cerablus'un batısında bir tankın vurulduğu ve 3 askerin yaralandığı duyuruldu.

TSK tarafından yapılan açıklamada, "Devam etmekte olan Fırat kalkanı harekâtı esnasında Cerablus'un batısında teröristlerce atılan bir roket sonucu bir tankımız hafif hasar görmüş üç kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Yaralılar derhal hastaneye tahliye edilmiş olup tedavilerine başlanmıştır. Bölgede teröristlere karşı operasyonlar devam etmektedir" denildi.

• Yalnız saldırının ışid tarafından yapılmış olma ihtimali yüksek, oyuna çok geç dahil olmamazın sıkıntılarını çekiyoruz malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RUNNİNG_DEAD

Bu işin sonunda bence çok büyük kargaşa çıkacak umarım 3. dünya savaşı başlarda rahatlar herkes nükleer olur İnşallah

Bunlar ufak olaylar.

3. Dünya savaşı burdan çıkmaz.
  • Cerablus'un batısında Işıd in olduğu kesimde yapılmış deniyor saldırı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thomas Moore kullanıcısına yanıt
    İnşallah.

• Benim anlamadigim su
    Ypg firatin batisina gecmeyecek deniyor iyi guzel de
    Dogusuna da gecmesin kardesim
    Batida doguda kuzeyde hepsi temizlensin.
    Zaten pkk lilar o bolgeden gecip saldirmiyo mu?
    Firatin batisi dogusu yok
    Teroristlerin hepsi temizlenmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

quote:

Orijinalden alıntı: RUNNİNG_DEAD

Bu işin sonunda bence çok büyük kargaşa çıkacak umarım 3. dünya savaşı başlarda rahatlar herkes nükleer olur İnşallah

Bunlar ufak olaylar.

3. Dünya savaşı burdan çıkmaz.

Evet daha küçük bir ufak olay lazım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EVO64

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

abd'nin emriyle girdiğimizi biliyorsunuz değil mi nedir bu şeyler anlamıyorum sanki türkiye kendi başına karar almışta girmiş gibi.Eğer abd çekil diyip de bizimkiler çekilmez devam ederse ki zannetmiyorum öyle bir şey yapacağımızı o zaman övünebilirsiniz.Şuan abd'nin maşalığını yapıyoruz burada başka bişi değil, işimize yarıyor veya yaramıyor o ayrı konu.

Hayır aksine Abd ve Koalisyon devletlere rest çekerek girdik. 15 temmuz darbesi bu harekatı geciktirdi, harekar aylardır planlanıyor.

Bu operasyon BİR TERCİH DEĞİL, ZORUNLULUKTUR. Sınırımızı korumak istiyosak girmek zorundayız.
    Abd ve Avrupa operasyondan memnun değil, silah yığdıkları pkk'yı vurmamızı engellemeye çalışıyorlar.

Doğru söylüyorsun , sınırımızda pyd'nin olmadığı bir tek bu bölge kalmıştı bunun için bir şey yapmasaydık pyd afrine kadar ilerleyecek ve bütün sınırımıza hakim olcaktı.

Afrin'in etrafı tamamen sarıldı, oradaki pyd militanlarının ordan çıkabilmesi için sınır hattımızı tamamen pyd elinde olması lazım.

Eğer aradaki koridoru korursak batı tarafına geçemezler. Doğu tarafı için geç kaldık, biz iç meselelerle uğraşırken elden gitti.

Koridoru korursak bunlar ışid ve öso'yla uğraşırken ağır darbeler alır ve bize karşı oluşturdukları tehdit azalır.

Haklısın afrin teröristler için önemli bir bölge.

• Suriye de çoluk çocuğun bile elinde anti tank füzesi varken,bu bataklığa modern olmayan tanklarla girmek saçmalık ötesi bi hareket bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vilfarm

Benim anlamadigim su

Suriye'nin toprak bütünlüğünü koruyup Esad'a yardım etseydik Rusya, Suriye ve Türkiye ittifakıyla Suriye'nin kuzeyini tertemiz ederdik.

Dış politika da büyük bir hata yaptılar.

• quote:

quote:

Benim anlamadigim su

Suriye'nin toprak bütünlüğünü koruyup Esad'a yardım etseydik Rusya, Suriye ve Türkiye ittifakıyla Suriye'nin kuzeyini tertemiz ederdik.

+1

• quote:

quote:

Benim anlamadigim su

Esad a yardım etmek gibi bir durumumuz yoktu malesef.Sunni grupların hepsi esada karşı,eğer esada yardım etseydik pkk teröründen çok daha kapsamlı selefi terörü çıkardı ülkemizde. En ekstrem örgüt olan ışid e bile %8 sempati ile bakanlar var bu ülkede. Esad karşıtı türkmen tugayları,suriyeli muhalifler vs destekçisi bundan çok daha fazla. Eğer gerçekten bağımsız ve güçlü bir devlet olsaydık(rusya gibi) ülkemizde ne pkk ne selefi terörüne izin vermeyeceğimizi bildiğimiz için güney sınırımızı da tertemiz etme gücüne sahip olurduk.

• quote:

Benim anlamadigim su

Hocam amaç ypgyi bitirmek değil kantonların birleşmesini engellemek. Sadece fıratın doğusuna geçsinler diyince bile ne biçim tantana çıkıyor.

• bu öso hakkında detaylı bilgisi olan bir açıklama yapsın, kaç kişiler, diğer gruplar
    kadar elemanı var mı? Malum alanı genişlettikçe koruması da güçleşecektir.

Sanırım suriye iç savaşında
    biz en zayıf ata oynadık, bir de üstüne stratejik hatalar yaptık, şimdi son raddede
    tümden bir iflastan kurtulmaya çalışıyor gibiyiz.
  • Celabrusda hiç çatışmanın olmamasının tek kurşunun sıkılmamasında en büyük sebebi celabrusta işid çıkmadı sadece
    İşid üniformasını çıkartıp öso üniforması giydirildi şuan işidin bazı üyeleri tsk yanında savaşıyorlar.
    Türkiye asla işide karışmaz,işidde akp mualifleri hariç turkiyeye karışmaz. Demokrasi nöbetleri buna kanıttır,hiç bir yerde
    Önlem alınmadı neden çünkü öyle bir tehtit yoktu.
  • TSK: Teröristler araçları ile birlikte vurularak imha edildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EYUP88 -- 30 Ağustos 2016; 20:44:12 >
  • Tsk:Tanka saldiran teroristler imha edildi

• 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.