Şimdi Ara

Barış Ayhan Yayınları Kaf 1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
3
Favori
1.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 11.sınıfa geçtim, bu yaz ufaktan ygs matematik çalışmaya başlayayım dedim. Temelim iyi sayilır, behzat rasuli yani barıs ayhan yayınlarıyla başladım. Kaf 1'in ilk 3 dersini bitirdim. 15-16 soruluk ödev testlerinde 3-4 yanlısım çıkıyor ortalama olarak. 35+ net hedefleyen ygs'ye yeni başlayan birisi için 3-4 yanlış iyi midir? Karekök ygs soru bankası da aldım ona da başlayacağım, sizce kaynak tercihlerim doğru mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phoebe_Buffay -- 20 Temmuz 2017; 17:9:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdiden Mezun senende başarılar dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alexander Moltisanti -- 20 Temmuz 2017; 17:9:23 >
  • Bu tempoyla gidersen ilk 5k hayırlı olsun
  • Akılları sıra dalga geçmiş arkadaşlar

Boş konuşan çok forumda, kaynak seçimleri güzel kardeşim hakkıyla yaparsan iyi bir net yaparsın ama +35 için çok uçuk şeyler lazım haberin olsun, geometriyide ihmal etme

• gayet güzel kaynaklar , çalışmaya devam...
  • Yemekyiyenadam kullanıcısına yanıt
    Geometrim pek iyi değil. Ygs 2017'deki geometri sorulararına gelişi güzel bakmıştım, zora benziyorlardı. Geometriye 11.sınıfta trigonometriden önce çalışmayı planlıyorum. Pek araştırmadım ama Nejdat hoca iyidir diyorlardı. Var mı sizin geometri için kaynak tavsiyeniz?

Bir de +35 net için çok uçuk seyler lazım demişsiniz. Bu yaz ve 11.sınıfta Kaf 1-2+Karekök 11.sınıf yazında 345 sonrasinda da denemeler yeterli olmaz mı? Çalışmaya başlamadan önce Ygs 2013 matematiğini çözmüştüm 25 doğru 10 yanlış yaptım. Sizce bu 1.5 yıl içindeki çalışmalarımla matematik netlerimi ne kadar arttırabilirim? (Bütün gün ders çalışacabilecek biri değilim)

• her türlü çıkarsın ben 11de meb denemesinde 6 doğru tonla yanlış yapmıştım 12ye geçtim şuan 30+ ama iyi çalışmadan olmaz sana söyleyeyim. problem yaptın mı 2013ü çözdüğünde? boşların yanlışların hangi konulardansa onlara ağırlık ver

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Barış ayt mat vs eyüp b
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Okkibashi kullanıcısına yanıt
    Problemlerde 9 da sorun yaşamamiştım.

Sene içinde 6 netten 30+'ya nasıl yükseldiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Excited19

Problemlerde 9 da sorun yaşamamiştım.

Sene içinde 6 netten 30+'ya nasıl yükseldiniz?

ilk dönem haftada 3 4 gün ikinci dönemden itibaren istisnalar hariç her gün çalışıyorum az da olsa kesin çalışırım. ve ben bunu sosyal hayatımdan ödün vermeyerek yaptım zamanınız çok hiç sıkıntı yapmayın. bu senenin fiziğine abanın mf4seniz benim fizik berbattı 2 hafta full fizik çalışıp ilk dönemin 2. sınavdan 50 almıştım ama pes etmedim 2. dönem 95i çaktım. geoyu kesin bitirin çok faydasını görürsünüz zaten zamanın bol yani sorun yapmadan verimli bi şekilde çalış yapamayacağın birşey yok ben bu hale geldiysem sen daha iyisini yapmalısın

• Okkibashi kullanıcısına yanıt
    Hem 11 hem de ygs zor olmuyormuydu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Excited19

Hem 11 hem de ygs zor olmuyormuydu?

11'de 11'i sağlam yap derim,ygs kasıp, ygsye yırtınıp sınav kolay gelince el sallar lys beni unuttun diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris7777 -- 21 Temmuz 2017; 0:30:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.