Şimdi Ara

Barış Akarsu'yu Rahmetle Anıyoruz... Dualarımız Seninle (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.663
Cevap
0
Favori
71.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YA TMM ARKADAŞLAR BENDE ÇOK SEVERİM BARIŞ AKARSUYU AMA HALAN NEYİN TARTIŞMASI OLUYO ANLAMADIM.TMM ÇOK FAZLADA SUYUNU ÇIKARMIYIN.ÖLDÜ ALLAH RAHMET EYLESİN AMA HALAN NEYİ KONUŞUYOSUNUZ ANLAMADIM
  • ARKADAŞLAR YALNIŞ ANLAMAYIN AMA BARIŞ KARDEŞİMİZE GELENE KADAR KİMLER VAR HEYKELİ DİKİLECEK 1 YILLIK SANATÇI KARDEŞİMİZ .. AMA YİNEDE İYİ İŞLER BAŞARDI ANITI OLMASIN DEMİYORUM AMA HAKSIZLIK YAPILMASIN ... KEREM TEKİN DE DE AYNI OLAY OLDU NE OLDU ONUN ADINA SADECE MEZARI KALDI YANI YAPILACAKSA HERKES İÇİN YAPILSIN

BÜ ÜLKENİN BARIŞ MANCO GİBİ İNSANLARA İHTİYACI VAR ADAMIN ADINA YURT DIŞINDA ONLARCA HEYKEL DİKTİRDİLER.... ÖZELLİKLE JAPONLAR ... SANAT BUDUR ADIMIZI DUYURMAK.... TÜRKEDE BU YAKIŞIR.........
  • barış akarsu : adamı tanımam etmem , b,oşboğaz çok bu millette. Allah rahmet eylesin diye defalarca dedik .. millet kasıyor abi..
    kimmiş bu adam , ülkeye ne yararı olmuş .. saçını kesmekten aciz bi adam ...
    ölüyü rahmetle anın .. anıyoruz ama bu kadar kasınca millet bunun hıncını barıştan çıkarıuoruz
  • Keşke yaşarken bu kadar değer verseydiniz. Öldükten sonra herkes sahip çıkıyor, seneye hatırlamazsınız bile.
  • herkes de laf etmis buraya yazı yaznca size bisi mi batıo isteyen istedigni yazar

allah rahmet eylesn de mi yazmasn adamlar

allah askına seneye hatrlamassnz bile demis tabii ki de hatrlamıcaz yani ne bicm laf o

• sadece 62 km hızla yapılmış bir test lütfen hıza hayır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 13 Temmuz 2007; 3:44:17 >
  • @delikatil ,ve sizin gibi konuyu suistimal eden şahıslara

bu konuya defalarca @vozer gelip uyarı yaptı.Allah aşkına,yapmayın bunu konunun bu noktaya gelmesini,polemik çıkmasına sizler sebep oluyorsunuz.
    Hep niye Şehitleri bu işe sokuyorsunuz,anlamak inan zor

UYARI

Bu konuyu şuandan itibaren saptıran üyelere direkt ceza uygulamasında bulunacağım bilginize. İnsanların yapısında olan bir durumdur bu, sevdikleri, tanıdıkları kişilerin ölümüne veya ölümle pençeleşmesine inanamazlar. Şehit olan kardeşlerimiz hepimizin annelerinden, babalarından, kardeşlerinden de daha önemliler. Hangimiz annemiz ya da babamız ölümle pençeleşirken şehitlerimizi düşünmeyi başarabilir? Bu konunun doğru ya da yanlış olduğunu savunmuyorum sadece bu böyle işler diyorum.

Barış Akarsu'yu sevmiyor olabilirsiniz ama bu konuyu karıştırabileceğiniz anlamına gelmez. İnsanlar sevdikleri bir kişi için üzüntülerini belirtiyorlar burada. Sizin için bir değeri yoksa girmeyin / kirletmeyin konuyu. Kaçınız son günlerde sinemaya gitmedi, kız arkadaşıyla dolaşmadı, arkadaşlarıyla eğlenmedi? Utanmıyor musunuz orada şehit verirken gezip tozmaya?

İnsanlar sizin sevmediğiniz türden müzik yapan birisi için dua edip, üzülürken şehitler var, ama siz gezip dolaşırken, kahkalarla gülerken şehitler yok...

Yeni bir uyarı daha olmayacak. Kirletmeyin bu konuyu.... Şehitleri de alet etmeyin emellerinize.

Bu uyarı 5.sayfanın 2 mesajında yer almakta

• ben konuyu kirlettiğimi düşünmüyorum.pişman olacağım şeyleri yazmamaya özen gösteririm.yasaksa yazmam ama doğru olduğunu adım gibi bilerek bidaha olmayacak diyorum

ben sadece medyaya sitem gösterdim dikkat edersen.buraya da değil

ve msj ı sildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delikatil -- 13 Temmuz 2007; 3:58:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan_seko

herkes de laf etmis buraya yazı yaznca size bisi mi batıo isteyen istedigni yazar
    allah rahmet eylesn de mi yazmasn adamlar

Dediklerimi yanlış anlamışsınız. Benim sözüm dua eden veya öldükten sonra Allah rahmet eylesin diyenlere değil. Barışla ilgili iyi birşey yazılmasına sözüm yok. Önce ki sayfalarda bende rahmet eylesin dedim.
    Eleştirdiğim nokta Barış yaşarken değerini bilmeyenler şimdi sahip çıkıp, msn den tutta her yere ismini yazıp avatarını ekliyorlar, şarkılarını sahip çıkıyorlar. Sende çok iyi biliyorsun ki bu kişilerin çoğu(sevenlerini ayrı tutuyorum, belli kitlesi zaten vardı) Barış yaşarken ne değer veriyordu?

quote:

allah askına seneye hatrlamassnz bile demis tabii ki de hatrlamıcaz yani ne bicm laf o

Yukarı da bahsettiğim şuan sahip çıkanlar seneye hatırlamayacaklar bile, bu kişileri samimi bulmuyorum.
    Ailesine sabır diliyorum tekrardan.

• AMASRA'YA "BARIŞ AKARSU" İLGİSİ... MUĞLA’NIN BODRUM İLÇESİNDE GEÇİRDİĞİ TRAFİK KAZASINDA VEFAT EDEN VE BARTIN’IN AMASRA İLÇESİNDE DEFNEDİLEN ŞARKICI BARIŞ AKARSU’NUN MEZARINI ZİYARETE VE TATİLE GELEN TURİSTLER, İLÇEDEKİ OTEL VE PANSİYONLARI DOLDURUYOR.

16/7/2007 14:42

Koyları, tertemiz kumu, az dalgalı suları ve doğayla bütünleşen güzellikleriyle Karadeniz’in önemli turistik alanları arasında yer alan Amasra, Barış Akarsu’nun hayranlarının yoğun ilgisini görüyor.

Yaşamını yitiren genç sanatçının mezarını ziyaret etmek için ülkenin dört bir yanından gelen vatandaşlar, Akarsu’nun "kumsaldan geldim" dediği deniz kenarında sanatçının arkadaşlarıyla sohbet ederek, hemen her kafe ve büfede çalınan şarkılarını dinliyorlar.

Akarsu’nun mezarını ziyaret eden her yaş grubundaki hayranları, sanatçı için dua ederek, taraftarı olduğu Beşiktaş’ın bayrağı ve forması gibi çeşitli eşyaları mezarının kenarına bırakıyorlar.

Helenistik dönemden Selçuklu ve Osmanlı dönemlerine kadar çok sayıda tarihi eserin bulunduğu turistik ilçede, ünlü heykeltıraş Tankut Öktem’in, gitarıyla tasvir edildiği 3 metrelik heykelini yapacağı Akarsu için oluşturulan hatıra defterlerine hayranları duygularını yazıyorlar.

• geçenlerde kral tv'de umut kuzey'in sunuculuğunda barış adına özel bir program yapıldı haluk levent de katılmıştı izlerken kötü oldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: go_spurs_go

geçenlerde kral tv'de umut kuzey'in sunuculuğunda barış adına özel bir program yapıldı haluk levent de katılmıştı izlerken kötü oldum

evet cmt akşamı 21:30 da kraltv de bir program yapıldı.İnsan inanamıyor ama ,ne yazıkki Barış aramızdan ayrıldı

• quote:

Orjinalden alıntı: serious_captain

quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

babası star tv'de bağırıyor 10 dk.dır
    "türkiye'nin en büyük ihtiyacı oğlum barışdır" diye bağırıyor
    az sonra da canlı yayına çıkacakmış
    bakalım bu medya rating sömürüsü ne kadar devam edecek

benim oğlum komada olsa tv ekranlarına çıkmayı değil, odasının kapısında dua etmeyi tercih ederdim.

yapma ya

BARIŞ BİZİM SANATÇILARDAN BİRİYDİ SADECE AMA DUALARIMIZI EKSİK ETMEYELİM ODA Bİ GENCİMİZDİ

• Bugün 1 ay oldu.
  • unutmayacağız onu
  • off en sevdiğim sanatçılardan biriydi allah rehmet eylesin
  • ben hala inanamıyorum,ben hala barışın aramızda olmadığı gerçeğini kabullenemiyorum.barış hastanedeyken iyi ki burda yazılanları görmemişim.o zaman herhalde o sinirle ve üzüntüyle neler yazardım bilmiyorum.ama şunu söyleyebilirim içimdeki acı barışın öldüğü günden itibaren azalmadı tam tersi çoğaldı.lütfen ona dua edelim Allah günahlarını affetsin ve mekanını cennet eylesin.ve aslaaaaa barşın arkasından iftira atmayın.iftira atanlar bakalım siz nasıl ölceksinizzzzz
  • Arkadaşlar Barış Akarsuyu Unuttuk mu?Kısa bir süre sonra 1 yılı dolacak
  • Unutmadık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 19 Nisan 2008; 11:33:53 >
  • yaa ne çok önemli biriydi valla çok yararı vardı çookk ah barış niye öldün ah bu ülkenin sana ihtiyacı vardı daha ne diziler çekecektin ah.
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.