Şimdi Ara

Barış Akarsu'yu Rahmetle Anıyoruz... Dualarımız Seninle (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.663
Cevap
0
Favori
71.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BelieveMe gece gece beni laf yarışına sokma uyarıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: neuro

quote:

Orjinalden alıntı: BelieveMe

DELİ OLUYORUM DELİ YA HİÇ Mİ DİNİ BİLGİNİZ YOK KARDEŞİM! SAÇMA SAPAN LAFLAR EDİYOLAR TV E ÇIKIPTA SIRF BU YÜZDEN GICIK OLUYORUM BÖYLE OLAYLARA! BUGÜN ÇARŞI GRUBU ÇIKMIŞ EMİNİZKİ BARIŞ ABİMİZ AYAĞA KALKACAK FALAN FİLAN. HİÇ Bİ KERE DUYMADIM BUNLARDAN Allah'ın izniyle iyileşecek ve ayağa kalkacak diye!

ne demek şimdi bu?

cümlesinin başına "Alllah'ın izniyle" lafını koymayanın dini bilgisi yok mu demek oluyor?

Allah'tan başka kim düzenleyebilir ki? Öldürmek O'nun elinde Yaşatmak O'nun elinde yalanmı?

• quote:

Orjinalden alıntı: erozbey90

BelieveMe gece gece beni laf yarışına sokma uyarıyorum

bu konuda ukalalık yapmaçok bilme bakayım sensakin olunakşam bana da laf söyledin laflarına dikkat et.klavye berisinden yazı yazmak kolay oluyor dimi?

• ocisun kardesimiz kurban kescekmis barıs iyilesirse

klavye berisi şart değil ben ilerisindende yazarım
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: neuro

quote:

DELİ OLUYORUM DELİ YA HİÇ Mİ DİNİ BİLGİNİZ YOK KARDEŞİM! SAÇMA SAPAN LAFLAR EDİYOLAR TV E ÇIKIPTA SIRF BU YÜZDEN GICIK OLUYORUM BÖYLE OLAYLARA! BUGÜN ÇARŞI GRUBU ÇIKMIŞ EMİNİZKİ BARIŞ ABİMİZ AYAĞA KALKACAK FALAN FİLAN. HİÇ Bİ KERE DUYMADIM BUNLARDAN Allah'ın izniyle iyileşecek ve ayağa kalkacak diye!

ne demek şimdi bu?

cümlesinin başına "Alllah'ın izniyle" lafını koymayanın dini bilgisi yok mu demek oluyor?

Allah'tan başka kim düzenleyebilir ki? Öldürmek O'nun elinde Yaşatmak O'nun elinde yalanmı?

doğru tabi ama "Alllah'ın izniyle" lafını da cümlenin başına koymayanı bilgisiz olarak suçlayamazsın. illa da koyulacak diye bir kural yok.

koymamak da "Allah'ın izni olmadan iyileşir" anlamına gelmiyor sonuçta

• adak adanıyosa gerçekleşirse kesin yapması lazım ama haberiniz olsuninşallah iyileşir
  • arkadaş 17 yaşında geçen sene biriktirmiş bu senede biriktirebilirmiş sorun değilmiş

iyileşicek ben rüyalarımda onunla film çekiyordum çekecezde eğe össde istedğim yer okuyamazsam oyunculuk yapacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erozbey90 -- 4 Temmuz 2007; 4:04:22 >
  • Hastaneye 10 bin telefon

Geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan Barış Akarsu'nun yaşam umudunun azaldığı yönündeki açıklamalar, yakınlarını ve hayranlarını perişan etti.

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan şarkıcı ve oyuncu Barış Akarsu'nun yaşam umudunun azaldığı yönündeki açıklamalar, yakınlarını ve hayranlarını perişan etti. Akarsu'nun yaşama umudunun gittikçe azaldığını duyan hayranları Özel Bodrum Hastanesi santralini kilitledi. Dün sabaha kadar 10 binin üzerinde telefon geldiği, bunların en az 7 bininin sanatçının sağlık durumu hakkında bilgi almak isteyen hayranları olduğu belirtildi.Tedavilerin hiçbirine yanıt vermeyen ve doktorların umudunu kestiği Barış Akarsu'nun hayranları, akın akın geldikleri hastane bahçesinde, genç şarkıcının yeniden hayata dönebilmesi için dua etti. Barış Akarsu’nun yaşama umudunun gittikçe azaldığını duyan hayranları Özel Bodrum Hastanesi santralini kilitledi. Bu sabaha kadar 10 binin üzerinde telefon geldiği, bunların en az 7 bininin sanatçının sağlık durumu hakkında bilgi almak isteyen hayranları olduğu belirtildi. Hastanenin santral memuru İlkay Atmaca, Amasra, Bartın, Hakkari, Mardin ve Tunceli'nin de aralarında bulunduğu illerden yoğun telefon geldiğini belirterek, "Barış Akarsu'nun hayranlarının telefonları hiç kesilmedi. Bu telefonlardan biri de Hakkari’nin Çukurca İlçesi'ndeki birliğinden arayan bir askerdendi. İki hafta sonra tezkeresini alır almaz Barış'ı ziyarete geleceğini söyledi” dedi.
    Bu arada, gece yarısı Barış Akarsu'nun Bodrumlu hayranları otomobilleriyle hastaneye geldi. Otomobillerinde yüksek sesle Barış'ın şarkılarını çalan ve şarkı söyleyen gençler, güvenlik görevlilerinin uyarısı üzerine hastaneden ayrıldı. Akarsu'nun hayranlarından bir süre önce geçirdiği trafik kazasında sakat kalan Nedim Öztürk de bu sabah koltuk değnekleriyle hastaneye gelerek onun için duacı olduğunu söyledi. Dört gündür hastaneden ayrılmayan Haluk Levent, "Umudum yaşayacağı yönünde. Duruşu ve müziği açısından bana hiç yabancı olmayan, benim ailemden biri gibi. Barış kendi başına çok iyi yerlere gelebilecek bir insan. Dualarım onun için" diyerek üzüntüsünü dile getirdi. Hastaneye ünlü şarkıcı Emrah da gelerek, Akarsu'nun durumuyla ilgili bilgi aldı. Akarsu'nun, ‘Yalancı Yarim’ adlı dizideki rol arkadaşı Merve Sevi de “Barış'la kazadan 4 saat önce görüşmüştük, çok neşeliydi. Bir daha da sesini duyamadım” dedi.

Zeynep'in ailesi: Arabayı Barış kullanıyordu
    Bodrum'da geçirdikleri trafik kazasında ölen 24 yaşındaki Zeynep Koçak'ın ailesi, arabayı Koçak'ın değil Barış Akarsu'nun kullandığını söyledi. Kazadan sonra, arabayı Zeynep Koçak'ın kullandığına dair çıkan haberlerden sonra polis raporunu takip eden aile kaza anında arabayı Barış Akarsu'nun kullandığına dair polis raporuna ulaştı. Koçak'ın yengesi Pervin Koçak, "Hepimiz çok üzgünüz. Cenazeyi alırken arabayı kimin kullandığına dair bir fikrimiz yoktu. O günden sonra arabayı Zeynep'in kullandığına dair çıkan haberlerden sonra polis raporuna ulaştık. Polis raporunda arabayı Barış'ın kullandığı yazıyordu. Bizim sadece anlam veremediğimiz şey neden bu durumun Zeynep'in üstüne yıkıldığı" dedi. Durumunda değişiklik yok Özel Bodrum Hastanesi Beyin Cerrahı Op. Dr. Abdullah Servet ve ailenin isteği üzerine gelen İstanbul Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Halil Atilla İdrisoğlu, Barış Akarsu'nun durumunda değişiklik olmadığını açıkladı. Barış Akarsu'nun son muayenesini ve tetkik sonuçlarına göre Prof. Dr. Halil Atilla İdrisoğlu'yla birlikte, destek tedavisinin devam etmesine karar verdiklerini belirten Op. Dr. Abdullah Servet, “Bu destek tedavisine rağmen Barış’ın organlarındaki belirli aksaklıklar devam etmektedir. Bu yüzden klinik iyileşme yok. Bu daha da kötüleşmeye yol açabilir” dedi. İstanbul'dan gelip tetkikleri inceleyerek, Barış Akarsu'yu muayene eden Prof. Dr. İdrisoğlu da tıbbi açıdan gerekenin yapıldığına tanık olduğunu söyledi. Şu anda, beklemenin ve destek tedavinin devamından başka seçenek bulunmadığını da açıklayan İdrisoğlu, "Barış şu anda, solunumu ventilatöre bağlı olduğu için uyutuluyor. Genç olması avantajı. Tedavide sadece beyini değil tüm vücudu, tüm organları düşünmek ve ona göre değerlendirmek lazım" diye konuştu. Bu arada, öğle saatlerinde hastaneye gelen baba Selahattin Akarsu, geçmiş olsun dileklerini gözyaşları içinde kabul etti. Daha sonra fenalaşan baba Akarsu hastanede müşahade altına alındı. Anne Hatice Akarsu’nun da yüksek tansiyon nedeniyle kaldığı otelde doktorların kontrolü altında tutulduğu öğrenildi.

Gençler dikkatli olsun
    Barış Akarsu’nun sağlık durumu hakkında bilgi almak için hastaneye gelen Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Ali Şen, "Bu gençlerin kazası kader değil. Bodrum'a tatil için gelen gençler eğlence ve tatilin rahatlığına kendilerine kaptırıp, gaza basıyor. Hız tutkusu hayatlarına mal oluyor" dedi.

•  Barış Akarsu'yu Rahmetle Anıyoruz... Dualarımız Seninle

Yanii anlayacağınız durumu hala kritik,fakat kötüye bir gidiş yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 4 Temmuz 2007; 4:43:30 >
  • hem iyi hem kötü haber bu

iyi olanı hala yaşıyor ve ylan haberlerden kurtuluyoz kötü olanı şse tepki verememesi
  • Senaryo gerçek oldu Barış Akarsu oynadığı dizide de doğumgününde kaza geçirmişti

03.07.2007 04:55
    Bir yıl önce yayınlanan dizide oynadığı rolü gerçek hayatta yaşayacak mı ?

Doğum gününde kaza

Star tv'deki Yalancı Yarim dizisinin başrol oyuncusu,şarkıcı Barış Akarsu Bodrum'da doğum gününde geçirdiği trafik kazasında ağır yaralnmış,sevgilisi zeynep koçak ile arkadaşı nalan kahraman ölmüştü. Posta Gazetesi'nin haberine göre; Barış Akarsu'nun geçen yıl doğum gununde dizideki senaryo gereği trafik kazası geçirdiği ortaya çıktı.

Kurtulması mucizeye bağlı
    Yalancı Yarim'in geçen yıl istanbul şişlide yapılan çekimleri Barış Akarsu'nun doğum gününe denk gelmişti.Dizide şoför rolünde oynayan Barış Akarsu, senaryo gereği aracıyla takla atıyor ve yaralı kurtuluyordu.Senaryo, Barış'ın bu yılki doğum gününde gerçeğe dönüştü.Barış halan yoğun bakımda tutuluyor.

• quote:

bide tıp 5-10 yıl ileride derler şuraya bak elimiz kolumuz bağlı...

Beyin konusunda bunun doğru olduğunu düşünmüyorum.

Ailemden 2 kişiyide beyin yüzünden kaybettim ne yazık ki.
  • başın saolsun kardeşim fakat beyinle ilgili o kadar deney yaptılar birsürü sonuç aldılar diye biliyorum ben ve gitgide barışın şansı tükeniyor o tüp takmamı ne varmış bence onlar denemeleri lazım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nesil_

quote:

beyin değilmi

ewet beyin!!
    ozamn daha beyin ölümü gerçkleşmemiş ki kalbi hala çalışıyo dimi?

Makinalar çalıştırıyor.

Benim halam trafik kazası geçirmişti. Beyin kanaması oldu ve komadaydı. Kısa bir süre sonra komadan çıktı.

Doktorlar birkaç gün içinde taburcu edeceklerini söylediler. Fakat taburcu olmasına bir gün kala koma tekrarladı. Ve beyin ölümü gerçekleşti bitkisel hayata girdi.

Ama kalbi böbrekleri hala çalışıyordu çünkü makinaya bağlıydı.

• acil şifalar dualarımız seninle
  • hadi be barışım kıpırda ya
  • Düzelecek Allah'ın İzni İle Az Kaldı Barış Dayan
  • Var mı bir gelişme ?
  • http://www.milliyet.com.tr/forum/barisakarsu/yorumyaz.asp

Mesajlarınızla Barış'a destek olalım...
    Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan Barış Akarsu'nun yoğun bakımdaki tedavisi sürerken, sevenleri umutla genç sanatçının iyileşmesini bekliyor.
    Tüm Türkiye'nin yüreği, yardımseverliği ve iyi kalpliliğiyle tanınan Barış için atıyor, bir an önce iyileşmesi için dualar ediliyor.
    Siz de duygu ve düşüncelerinizi yazın, mesajlarınızı Milliyet muhabiri ile ona ulaştıralım. Barış'a ve yakınlarına zor anlarında destek olalım...

• quote:

Zeynep'in ailesi: Arabayı Barış kullanıyordu
    Bodrum'da geçirdikleri trafik kazasında ölen 24 yaşındaki Zeynep Koçak'ın ailesi, arabayı Koçak'ın değil Barış Akarsu'nun kullandığını söyledi. Kazadan sonra, arabayı Zeynep Koçak'ın kullandığına dair çıkan haberlerden sonra polis raporunu takip eden aile kaza anında arabayı Barış Akarsu'nun kullandığına dair polis raporuna ulaştı. Koçak'ın yengesi Pervin Koçak, "Hepimiz çok üzgünüz. Cenazeyi alırken arabayı kimin kullandığına dair bir fikrimiz yoktu. O günden sonra arabayı Zeynep'in kullandığına dair çıkan haberlerden sonra polis raporuna ulaştık. Polis raporunda arabayı Barış'ın kullandığı yazıyordu. Bizim sadece anlam veremediğimiz şey neden bu durumun Zeynep'in üstüne yıkıldığı" dedi.

Ben buna ihtimal vermiyorum çünkü arabayı Barış kullanıyor olsa kesinlikle kurtulamazdı,o anda ölürdü,zaten kızlar da öyle oldu.Fotoğrafları görmüşsünüzdür,kamyon soldan tam ortadan yüksek bir hızla çarpmış ve o kısmı tamamen içeriye almış.Zaten bi kere orası da jandarma bölgesi,polis dediği muhtemelen hastane polisidir.Hastaneye ilk getirikdiklerinde hastane polisi de ilk çıkan haberler gibi arabayı Barış'ın kullandığını yazmıştır.Asıl aincelemeyi jandarma yaptı ve kazayla ilgili raporu yazdı.Hem Barış'ın kafası hariç diğer uzuvlarında fazla yaralanma yok galiba,oysa arabayı kullanıyor olsa sağlam hiç bir yeri kalmazdı.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.