Şimdi Ara

Barış Akarsu'yu Rahmetle Anıyoruz... Dualarımız Seninle (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.663
Cevap
0
Favori
70.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şaka yapılacak bir iş değil ben arkadaşın yazdığını aktarıyorum..
  • şaka kaldıracak durumda deiliz @budden şakaysa şaka de ama bence saka son dakıka olarak cıkardı
  • Allah şifa versin...
    Şarkı yarışmalarından çıkan en adam gibi adam...Ölmiycek!!!Hepimiz dua edelim onun için Barış ÖLMEYECEK!!!!
  • acil şifalar dilerim.

malesef kötülere bişey olmuyo bu ülkede.

olan hep iyilere oluyor.

• Star Life'ın yaptığı haberin videosu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JUSTIN -- 30 Haziran 2007; 22:19:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

@budden bunun bi saka oldugunu soyle

@samurcom bu olayda barıs ın hic bi sucu yok arabaya o bayanlardan biri kullanıyomus

be barışın suçu var demedim .. ayrıca ölüm de doğum kadar normal bişey.. Dünya da bir tek barış ölmüyor ..
  • Şu an hiç bi kanalda son dakika diye geçmiyor internettede!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: JUSTIN

Star Life'ın yaptığı haberin videosu.
  • arkadaşlar ya insanın gerçekten inanası gelmiyor.insan hayatı ip üzerinde gerçekten.allah şifalar versin.inşallah sağlığına kavuşur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: samurcom

quote:

@samurcom bu olayda barıs ın hic bi sucu yok arabaya o bayanlardan biri kullanıyomus

be barışın suçu var demedim .. ayrıca ölüm de doğum kadar normal bişey.. Dünya da bir tek barış ölmüyor ..

kendi eden kendi bulur da demeden geçemeyeceğim !

bu sozunden dolayı oyle dedim yanlıs anladıysam affola

• quote:

Orjinalden alıntı: crafty25

Ölenlere Allah rahmet eğlesin, 2 kişinin ölümüne sebebiyetten içerde bile yatabilir, zor gunler bekliyor barışı

Ölmesinde, gerisi önemli değil. Bir can kolay yetişmiyor.
    Hele ki onun gibi birisi...
  • Umarım eski günlerine döner geçmiş olsun...
  • ESKİSİ GİBİ OLMUYCAK KENDİNİZİ HAZIRLAYIN KURTULURSA ONU ÇOK ZOR GÜNLER BEKLİYOR ALLAH KORUSUN ÖLÜRSE İDOL OLUCAK
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: samurcom

quote:

kendi eden kendi bulur da demeden geçemeyeceğim !

bu sozunden dolayı oyle dedim yanlıs anladıysam affola

affedilecek birşey yok dostum ... iyi niyetin için sağol ...
    nice önemli sahışlar ölüyor , nice güzel insanlar doğuyor ... Barış ta ölecek tabi , bunun önüne geçilmez ...

• gerçekten kötü bir durum bende seviyordum şarkılarını. ama adam ztn hastaneye gittiğinde ölmüş solonum makinasıyla şuan hayatta beyin oksijensz kalmış + beyin kanaması. hayata dönse bile Allah korusun ama kesin hasar bırakmıştır gerçketen çok kötü bir durum

arabayı ölen kızlardan biri kullanıyomuş. yazık oldu. ama umarım iyileşir.
  • Ya çok üzüldüm Allah acil şifalar versin.düzgün bi duruşu olan insanlardan biri..Allah yardımcısı olsun ailesine sabırlar versin..
  • arkadaşlar ya bazıları diyor ki beyin ölümü falan oldu.bazıları tamamen öldü diyor.neler oluyor?şu an ne durumda olduğunu bilen var mı?tv lerde pek bişey görmedim.beyin ölümü yok dediler.
  • Allah yardımcısı olsun,duyunca şok oldum,biraz önce dizisi vardı ekranın sağ köşesinde küçük bi resmi altında da dualarımız seninle yazıyordu sanırım,merak etmiştim, aklıma kötü şeyler gelmedi değil,öyleymiş meğer :(
  • arkadaşala size gerçek bir bilgi

Beyin ölümü gerçekleşmedi yalnız makinalara bağlı yaşıyor beyninde ki ödemden dolayı ameliyatta gerçekleştirilemiyor...bilginize
  • Arkadaşlar Ölüm olsa altyazı veya canlı yayına alırlar

bende şuan haber7 ve sabah açık Son dakika haberlerini takip ediyorum değişen birşey yok!
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.