Şaka yapılacak bir iş değil ben arkadaşın yazdığını aktarıyorum..
şaka kaldıracak durumda deiliz @budden şakaysa şaka de ama bence saka son dakıka olarak cıkardı
Allah şifa versin... Şarkı yarışmalarından çıkan en adam gibi adam...Ölmiycek!!!Hepimiz dua edelim onun için Barış ÖLMEYECEK!!!!
acil şifalar dilerim.
malesef kötülere bişey olmuyo bu ülkede.
olan hep iyilere oluyor.
Star Life'ın yaptığı haberin videosu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JUSTIN -- 30 Haziran 2007; 22:19:23 >
quote:
Orjinalden alıntı: BlackF!Re
@budden bunun bi saka oldugunu soyle
@samurcom bu olayda barıs ın hic bi sucu yok arabaya o bayanlardan biri kullanıyomus
be barışın suçu var demedim .. ayrıca ölüm de doğum kadar normal bişey.. Dünya da bir tek barış ölmüyor ..
Şu an hiç bi kanalda son dakika diye geçmiyor internettede!!!
quote:
Orjinalden alıntı: JUSTIN
Star Life'ın yaptığı haberin videosu.
arkadaşlar ya insanın gerçekten inanası gelmiyor.insan hayatı ip üzerinde gerçekten.allah şifalar versin.inşallah sağlığına kavuşur.
quote:
Orjinalden alıntı: samurcom
quote:
@samurcom bu olayda barıs ın hic bi sucu yok arabaya o bayanlardan biri kullanıyomus
be barışın suçu var demedim .. ayrıca ölüm de doğum kadar normal bişey.. Dünya da bir tek barış ölmüyor ..
kendi eden kendi bulur da demeden geçemeyeceğim !
bu sozunden dolayı oyle dedim yanlıs anladıysam affola
quote:
Orjinalden alıntı: crafty25
Ölenlere Allah rahmet eğlesin, 2 kişinin ölümüne sebebiyetten içerde bile yatabilir, zor gunler bekliyor barışı
Ölmesinde, gerisi önemli değil. Bir can kolay yetişmiyor. Hele ki onun gibi birisi...
Umarım eski günlerine döner geçmiş olsun...
ESKİSİ GİBİ OLMUYCAK KENDİNİZİ HAZIRLAYIN KURTULURSA ONU ÇOK ZOR GÜNLER BEKLİYOR ALLAH KORUSUN ÖLÜRSE İDOL OLUCAK
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: samurcom
quote:
kendi eden kendi bulur da demeden geçemeyeceğim !
bu sozunden dolayı oyle dedim yanlıs anladıysam affola
affedilecek birşey yok dostum ... iyi niyetin için sağol ... nice önemli sahışlar ölüyor , nice güzel insanlar doğuyor ... Barış ta ölecek tabi , bunun önüne geçilmez ...
gerçekten kötü bir durum bende seviyordum şarkılarını. ama adam ztn hastaneye gittiğinde ölmüş solonum makinasıyla şuan hayatta beyin oksijensz kalmış + beyin kanaması. hayata dönse bile Allah korusun ama kesin hasar bırakmıştır gerçketen çok kötü bir durum
arabayı ölen kızlardan biri kullanıyomuş. yazık oldu. ama umarım iyileşir.
Ya çok üzüldüm Allah acil şifalar versin.düzgün bi duruşu olan insanlardan biri..Allah yardımcısı olsun ailesine sabırlar versin..
arkadaşlar ya bazıları diyor ki beyin ölümü falan oldu.bazıları tamamen öldü diyor.neler oluyor?şu an ne durumda olduğunu bilen var mı?tv lerde pek bişey görmedim.beyin ölümü yok dediler.
Allah yardımcısı olsun,duyunca şok oldum,biraz önce dizisi vardı ekranın sağ köşesinde küçük bi resmi altında da dualarımız seninle yazıyordu sanırım,merak etmiştim, aklıma kötü şeyler gelmedi değil,öyleymiş meğer :(
arkadaşala size gerçek bir bilgi
Beyin ölümü gerçekleşmedi yalnız makinalara bağlı yaşıyor beyninde ki ödemden dolayı ameliyatta gerçekleştirilemiyor...bilginize
Arkadaşlar Ölüm olsa altyazı veya canlı yayına alırlar
bende şuan haber7 ve sabah açık Son dakika haberlerini takip ediyorum değişen birşey yok!