Şimdi Ara

BARFİKSİN FAYDALARI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
3
Favori
2.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Al sana barfiksin faydaları;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthas Litch King -- 14 Haziran 2014; 0:13:04 >
  • Ben de 13 yaşındayım, bu trolleri gördükçe forumdan ayrılasım geliyor. Ne var yaşımız küçük diye soru da mı soramıyoruz?

Bu arada boyum 1.55 kilom 43, yaşıma göre nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzgünce soru soranlarla yaşı küçük diye dalga geçersiniz, sonra başka konulara gidip "Forumu çocuklar bastı yeaa" diye ağlarsınız. Çoğunuzun beyin yaşı onun yaşından küçük gibi gözüküyor. O yüzden gidin de kendinize tavsiye verin, kendinizi düzeltin önce.
  • Süt iç

• koçum et suyunun içine sebze soğan vs. karıştır ye
    her sabah kahvaltıda mutlaka 1 kase yoğurt ve pekmezi karıştırıp ye(babana söyle kaliteli pekmez alsın dandik bişe almasın )

konuyu ilk gördüğümde iyi güldüm 1,58 boymu be
    abisi senden 13 gün küçük boyu 1,50 bir kardeşim var oda senin gibi saçını yapıp mekik falan çekio
    tabi lafı sokmadan dururmuyum bende kalıbın kadar mekik çek diyorum 3 mekik sana fazla falan bla bla bla ....
    sonuç kardeşim ve ben birbirimize dalıyoruz bacağıma dolanıyor 1,50cm lik velet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calvin65 -- 14 Haziran 2014; 1:12:24 >

• kardeşim git basket oyna süt iç sorun çok abest hemde bu soru için üye oluyorsun ya kas işi erken bi lise 1 bitsin en az bence hemde ha diyinde olmaz sabır işidir
  • merhaba abilerim ablalarım, yaşım 11 boyum 1.32 günde 3 saat ara ile 20 kez hoplayıp zıplıyorum boyum uzamaya geçti ama bu ayak kaslarımı çok fazla geliştirip dengesiz gösterir mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazeran

daha 14 yaşındasın öncelikle göbeksiz bir olmaya dikkat et bu çok önemli

2cisi ise senin muhtemelen kemiklerindeki epiphyseal plaklar daha kemikleşmemiştir yani büyüme hormonu salgılattığın sürece büyürsün.

Nasıl salgılattırılır
    -sağlam spor yapman lazım ama halısağa basketbol gibi bacakları yoran sporlar olmalı
    -sağlıklı yemen lazım büyüme hormonu salgılanması için yeterli esansiyel yağları almalısın omega 3-6

Salgılattırdın nasıl kullanılır?

-her gece 11.30da yatıp alarmsız uyanacak kadar uyuman lazım uyku kalitesi önemli sessiz ve karanlık ortam şart
    -uyku düzenin iyi olursa büyüme hormonundan daha çok yararlanırsın.

Kardeşim arkadaşım ortaokuldayken 100 kiloydu ve 1.55-60 boylarındaydı lise sonda elemanı bi gördüm göbekli 1.90 olmuş bu birazda genetik öyle göbekle falan çok alakalı değil bence.

• Spor yapmak faydalıdır sağlıklı bir vucuda kavuşursun tabiki boyunun uzamasına da küçük bi katkısı olur, ama asıl etkenin sağlıklı beslenme ve genetiğin büyük rol oynadığını unutma...
  • Lazeran kullanıcısına yanıt
    Dostum büyüme hormonu hakkında bir şey yazmışsın. Büyüme hormonunun uzun ve hafif yerine kısa ve ağır sporlar sonucu daha çok salgılandığını okumuştum, yani hafif tempo koşmak yerine kısa sprintler gibi. Şimdi aklıma takılan, bu durum sadece bacaklarda mı geçerli? BH aktifliğini arttırmak için bacaklara mı yüklenmek lazım yoksa vücut geliştirme gibi kısa süreli zorlayanlar da işe yarar mı bu yönde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_hann

o eski donanımhaber kalmamış hep ukalalar basmış

sen dünyada yokken dh 1 yaşındaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0live -- 14 Haziran 2014; 5:32:34 >
  • Zorlasan 2001 olurmuş 3 ay kalmış

• Altındağlı çıktı dostum nerde oturuyon altındağda birde baskete yazıl boy için

• Uzarsin daha max 15cm ama cok heveslenme

• quote:

Orijinalden alıntı: psikonick

merhaba abilerim ablalarım, yaşım 11 boyum 1.32 günde 3 saat ara ile 20 kez hoplayıp zıplıyorum boyum uzamaya geçti ama bu ayak kaslarımı çok fazla geliştirip dengesiz gösterir mi acaba

yegenim yasin gecmis.

artik hoplamayla ziplamayla olacak is degil.

• vay benim anam babam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet yaş meselesi.İnsanları aşağılamanın son modasıZannediyorum bu olay son 5 yılda gelişen bir olay.2000li yıllarda doğmuş olan insanların doğal olarak teknoloji kullanmaya başlaması ve internete girmesi eski insanları rahatsız etmeye başlıyor.Çünkü onlar şu düşünce yapısına sahip: "biz sizin yaşınızdayken sokağa çıkar oyunlar oynardık" .Arkadaşım senin zamanında bu imkanlar yoktu ki?Senin zamanında da böyle imkanlar olsa her evde bilgisayar internet olsa sen de oynardın.Tarih biliminde olayları zamanın koşullarına göre değerlendirmek diye bir şey vardır.Senin zamanında koşullar öyleydi sokakta oynarlardı sen şimdi bu çocuklardan aynısını bekleyemezsin çünkü koşullar farklı.
    Küçükleri aşağılamanın bir diğer sebebi de "toplum yapısının bozulmasıyla yeni nesilin çok saygısız olduğu düşüncesi."Bu düşünceye kısmen ben de katılıyorum ama genelleme yapmam.Bu saygısız kesim kadar saygılı efendi çocuklar da var.Tutup da yaşı aynı diye ikisini aynı kefeye koymam.
    Başka sebep de kibir veya büyük olmayı bir üstünlük gibi görme.Buna bir şey diyemem.Bu kişinin kendi karakteridir.Kibirliyse her konuda aşağılayacak insan arar.Bazılarının ki de ego tatminidir.
    Demem o ki bre arkadaş sen hiç onun yaşında olmadın mı?Döneminin koşullarına göre yaşadın ama kabullen bu dönemin koşulları da böyle sen de bu devirde yaşasan sen de dalga geçtiğin çocuğun yaptıklarını yapardın.
    Bu havan kime?Kendi isteğin dışında ondan önce doğmuş olmak bir üstünlük sebebi midir?

• Barfix uzatır.Ayrıca bunun yanında yüzme,koşu yapabilirsin.Zaten yaz sezonundayız bol bol yüz.Beslenmene dikkat et.

• güzel kardeşim boy uzaması için bol bol zıpla basketbol oyna..
    süt, yoğurt, danino tarzı şeyler tüket..
    10 liraya bir top al git okulun bahçesine kendi kendine oyna.. düzenli olarak en az 1 saat..
    mekikle şınavla daha çok zayıflarsın.. şimdilik bunlara gerek yok..
    ilk önce vücuda direç kazandıracağız yani arabaya benzin alacağız ki basıp gaza gidelim..
    protein ve karbonhidrat ağırlıklı beslen..
    fast food tarzı yiyeceklerden uzak dur.
    asitli içecekleri, çayı kahveyi fazla tüketme.
    günde 3 ana ve 3 ara olmak üzere en az 6 öğün beslen..
    ana öğünlerin çok zengin kalorili yiyeceklerden oluşsun..
    ara öğünlerinde mutlaka kaliteli yağ içeren besinleri tüket fındık, ceviz, badem vs.
    ayrıca süt, bebe bisküvisi ve yulaf bunları bi kasenin içine koy ye..
    en ufak açlık hissin oluştuğu anda birşeyler ye.. maksat aç kalmamak..
    performans gerektirecek şeylerden uzak dur..
    ağır kaldırma, gerekmedikçe koşma,
    yapacağın her şeyin kendine göre saati olsun.. düzenli olarak yap.. ihmal etme..

3 yıldır düzenli vücut geliştirme yapıyorum.. takıldığın bir yer olursa yardımcı olurum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zx6r -- 14 Haziran 2014; 12:10:00 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.