Şimdi Ara

Barfiks Demiri aldım montajı kime yaptırabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Duvara monteli kalın vidali bir barfiks demiri aldım. Çivileri vs oldukça kalın, montajdan anlayan birisine yaptırtmak istiyorum ücreti karşılığında fakat mobilyacılarla konuştum yapamayacaklarını söylediler. Kim yapabilir acaba ? Kime sormalıyım ?
    Aldigim urun bunun aynisi sanirim :

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sözlük Sevdalısı -- 29 Aralık 2018; 23:19:48 >

• up
  • up
  • Sözlüğe sor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaparlar ama ucuza yapacaklarını sanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kill Em With Kidness

Yaparlar ama ucuza yapacaklarını sanmam.
    Kime yaptirabilirim hocam ?

• Vida yok mu matkapla halletsen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avatarım Ağır Çekim

Vida yok mu matkapla halletsen
    Hocam hem bu islerde cok beceriksizim hem de cok kalin vidalari var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sözlük Sevdalısı

Hocam hem bu islerde cok beceriksizim hem de cok kalin vidalari var.

Alıntıları Göster
    Up. Vidalari falan bir tuhaf. Kime yaptirabilirim montaji mobilyaci tarzi yerlere sordum yapamayiz dediler.

• bu kadar zaman geçmiş foto filan eklesene nasıl bir model anlamadım. genelde barfiks'in içinde yaylı sistem oluyor, kapıya göre ayarlayıp bükünce açılıyor ve sıkı sıkıya duruyor.

foto ekleyince bu mesajı alıntıla yardımcı olurum.
  • Hocam senin işi uydu montajı yapan televizyon tamircileri halleder. Sonuçta onlar uydu vs takmak için evlere gidip matkapla uğraşıyorlar. Arkadaşın eve kum torbası asmak için öyle yapmıştık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

bu kadar zaman geçmiş foto filan eklesene nasıl bir model anlamadım. genelde barfiks'in içinde yaylı sistem oluyor, kapıya göre ayarlayıp bükünce açılıyor ve sıkı sıkıya duruyor.

foto ekleyince bu mesajı alıntıla yardımcı olurum.
    Hocam ürün bu , ekledim ilk mesaja.

Cok saolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sözlük Sevdalısı -- 29 Aralık 2018; 23:23:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıvan Ç

Hocam senin işi uydu montajı yapan televizyon tamircileri halleder. Sonuçta onlar uydu vs takmak için evlere gidip matkapla uğraşıyorlar. Arkadaşın eve kum torbası asmak için öyle yapmıştık.
    Hocam ya onlar ilgilenirler mi ki , tuhaf karsilamasinlar biraz ?

• matkapla 5 dk'ya halledilir. eve yakın birini getirsen ( sucu, elektirkçi, uyducu, mobilyacı vs ) 20-30 lira isterler ama bence kendinde yapabilirsin. matkapla uygun başlıkta duvarı del, dübeli deliğe tak, sonra barfiks'ten vidayi geçir ve deliğe sabitle ( üsttekileri önce yap ) .

yukarıdaki mesajda ben şu modelden demiştim, bunu içeri doğru çevirince daralıyor, kapının genişliğine göre açınca ise öyle kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

matkapla 5 dk'ya halledilir. eve yakın birini getirsen ( sucu, elektirkçi, uyducu, mobilyacı vs ) 20-30 lira isterler ama bence kendinde yapabilirsin. matkapla uygun başlıkta duvarı del, dübeli deliğe tak, sonra barfiks'ten vidayi geçir ve deliğe sabitle ( üsttekileri önce yap ) .

yukarıdaki mesajda ben şu modelden demiştim, bunu içeri doğru çevirince daralıyor, kapının genişliğine göre açınca ise öyle kalıyor.
    Hocam el becerim sifir sayilir. Kendim yapamam malesef

Dediklerinize sorayim bari. Korktugum nokta bunun vidalari bi tuhaf kalin kalin uzerinde basliklar gecmis silindir gibi falan. Insallah nasil yapilacagini cozebilirler.

• Sözlük Sevdalısı kullanıcısına yanıt
    Hocam senin barfiks barı Holy Templar'ın paylaştığı gibi mi ? Koridor için olanlardan ?

Yoksa şöyle mi ? Duvar dediğin zaman bu anlaşılıyor çünkü.

Düzenleme: İlk mesajı değiştirmişsin. Hocam hiç bilmeyen biri için matkapla delik açıp dübel atmak kolay değil. Dediğim gibi televizyon tamircisi işini çözecektir. Duvara dübel atılacak deyip pazarlık etmen işi çözecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıvan Ç -- 30 Aralık 2018; 0:28:10 >
  • Duvara televizyon monteleyenler yapabilir.Çünkü duvarı delip içine birşey koyup vidalıyorlar bununda öyle birşeye ihtiyacı var gibi.Onlara sorun.
  • quote:

Hocam senin barfiks barı Holy Templar'ın paylaştığı gibi mi ? Koridor için olanlardan ?

Yoksa şöyle mi ? Duvar dediğin zaman bu anlaşılıyor çünkü.

Düzenleme: İlk mesajı değiştirmişsin. Hocam hiç bilmeyen biri için matkapla delik açıp dübel atmak kolay değil. Dediğim gibi televizyon tamircisi işini çözecektir. Duvara dübel atılacak deyip pazarlık etmen işi çözecektir.
    Evet hocam bu tarzda birsey.

Hocam televizyon tamircisi derken elektronik dukkanlari falan var onlara mı soruyim?

• Sözlük Sevdalısı kullanıcısına yanıt
    Hocam bizimki uydu-televizyon üzerine bi dükkandı. Onlar için zaten eve gelip dübel atmak sıradan bişey. Uydu montajı, ondan sonra televizyonu duvara sabitleme işlemi gibi.
    Bulamazsan hırdavatçılara da sorabilirsin.
    Duvara dübel atılacak deyip pazarlık et. Sıradan birşeymiş gibi. Yoksa yüksek fiyat çekerler :)
  • quote:

Hocam bizimki uydu-televizyon üzerine bi dükkandı. Onlar için zaten eve gelip dübel atmak sıradan bişey. Uydu montajı, ondan sonra televizyonu duvara sabitleme işlemi gibi.
    Bulamazsan hırdavatçılara da sorabilirsin.
    Duvara dübel atılacak deyip pazarlık et. Sıradan birşeymiş gibi. Yoksa yüksek fiyat çekerler :)
    Tesekkurler hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.