Şimdi Ara

Barcelona Sakatlık Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hayırlısıyla ilk kariyerime Barcelona ile başladım. Ama hazırlık dönemi 8 maç 5 galibiyet 1 beraberlik 2 yenilgi aldım ( galibiyetleri 1 veya 2 farkla kazandım.) Süper kupada Real Madrid ile karşılaştık ilk maç 2-0 ikinci maç 0-0 bitti ama takımda çok sakat var(Messi,Villa,Pique,Puyol ve bir çok genç oyuncu) 15 kişi çıktık anca maçlara ama oyuna hakim %82 topla oynama filan 18 şut ama sonuca gidemedik . İlk 5 maç sakatlar dönmez gibi Barça'dan kovulmazsam iyidir.Sormak istediğim şey sakatlıkları nasıl minimuma indirebilirim

• Antreman programın biraz ağır galiba oyuncularda ters etki oluşturmuş Antreman programını hafifletirsen oyuncular daha az sakatlanır
  • Antrenman programın ağırsa sakatlık çok olur. Bu yüzden yaz google'a FM 12 antrenman paketi diye oradan çıkar veya donanımhaber'e yaz paylaşmışlarsa buradan indirirsin. :D
  • Antreman programını hafifletmek kadar,oyuncuları da maçlarda daha az yorarsan(kondisyon olarak) sakatlanma riskleri azalır.
  • Antrenman programını hafifletip oyuncuları maçta çok fazla yormassan aşırı press v.s gibi sakatlıklar azalır
  • antreman azalt.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barcelonayla başlayarak zaten oynamayı bilmediğini belli etmişsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoSt3am

barcelonayla başlayarak zaten oynamayı bilmediğini belli etmişsin

Çok ağır olmuş, direk kürekle vurmuşsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoSt3am

barcelonayla başlayarak zaten oynamayı bilmediğini belli etmişsin

İlk kariyerim demiş.
  • getafeden real madride geldim yıl 2015 valdes futbolu bıraktı messi manu da barça küme düşmek üzere sen gene şanslısın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.