Şimdi Ara

Barbar Kral 10 Mu Dalkavuk 4 Mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dalkavugum 3 lvl
    40 bin kara iksir var hangisini gelisteriyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kralı geliştir en sona bırak havadan vuranları hava saldırılarını daha ileri seviyelerde yapman gerekecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: 45cagdas45

kralı geliştir en sona bırak havadan vuranları hava saldırılarını daha ileri seviyelerde yapman gerekecek

Hocam herşeyim full zaten kb8 de duvarlar dahil bitek tuzaklar ve iksir toplayicilari full degil bide 12 tane 7. seviye duvar var geri kalan hersey full

Edit : lab. Iksir yukseltmeleri full
    Lab. Kara iksir yukseltmeleri :
    Binici 4
    Dalkavuk 3
    Golem 1
    Valkyre 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MalumEvinYeriniSoranAdam -- 17 Mayıs 2015; 14:07:55 >
  • kralımı dalkavuğumu diye sormuşsun bende kral dedim mantıklı olanı bu. ayrıca daha kb8 sin 9 ve 10 a gelince çok iş var kb8 i çok işi yapmış gibi yorumlama
  • quote:

kralımı dalkavuğumu diye sormuşsun bende kral dedim mantıklı olanı bu. ayrıca daha kb8 sin 9 ve 10 a gelince çok iş var kb8 i çok işi yapmış gibi yorumlama

9 mu basit o ya
    Ganimet kolay cikar bi ton kb9 var artik bi duvara 500 bin vermekten imanim gevredi savunma yukseltmek okcu dev 6 yapmak istiyorommm

• quote:

kralımı dalkavuğumu diye sormuşsun bende kral dedim mantıklı olanı bu. ayrıca daha kb8 sin 9 ve 10 a gelince çok iş var kb8 i çok işi yapmış gibi yorumlama

Kralı 10 a bastim ama 40k kara iksir verirken icim acidi la

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanbozaci1441

quote:

9 mu basit o ya
    Ganimet kolay cikar bi ton kb9 var artik bi duvara 500 bin vermekten imanim gevredi savunma yukseltmek okcu dev 6 yapmak istiyorommm

İlerde bir duvara 3m verdiğinde görecem ben seni 500 bin olsa diye yalvaracan :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

quote:

quote:

9 mu basit o ya

İlerde bir duvara 3m verdiğinde görecem ben seni 500 bin olsa diye yalvaracan :)

1M likleri bastikmiki 3m lik basalim hocam

• Kral 10 hocam pişman olmazsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chaveez

Kral 10 hocam pişman olmazsin

Bastim hocam sagolun

• kralı 25 yaptım kraliçe 23 oluyor senin için acıdısa ben intihar edeyim bari :D
  • quote:

kralı 25 yaptım kraliçe 23 oluyor senin için acıdısa ben intihar edeyim bari :D

Wowowowoow

• Kraliçem 140k istiyor ona rağmen çok az diye köpek gibi kasıyorum :D artık 40a basarken 200ü nasıl kasıcam ama onu bilmiyorum 199k bile kasılır ama 200 mental olarak çok sıkıntı

Barbar 10a bas sonra hemen kasarsın zaten 30k az bi mebla
  • quote:

Orijinalden alıntı: SesliDüsünenFilozof

Kraliçem 140k istiyor ona rağmen çok az diye köpek gibi kasıyorum :D artık 40a basarken 200ü nasıl kasıcam ama onu bilmiyorum 199k bile kasılır ama 200 mental olarak çok sıkıntı

Hocam ben suan kralı bastım sabaha kadar son 7 duvarimi basip tuzaklara felan odaklanacam :)
    Sorum şu :
    Dalkavuk 3 level
    GoLem 1 level
    Valkyre 1level

Sizce hangisini yukseltmeliyim?

• Golem 2 gowipe saldırısı çok zevklidir orada işine çok yarayacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Kraliçem 140k istiyor ona rağmen çok az diye köpek gibi kasıyorum :D artık 40a basarken 200ü nasıl kasıcam ama onu bilmiyorum 199k bile kasılır ama 200 mental olarak çok sıkıntı

Hocam ben suan kralı bastım sabaha kadar son 7 duvarimi basip tuzaklara felan odaklanacam :)
    Sorum şu :
    Dalkavuk 3 level
    GoLem 1 level
    Valkyre 1level

Valkyrei sırf bol kara var diye geliştirmiştim tavsiyem golem 2 yapmandır hele pekka 3se savaşlarda gowipe yapmak paha biçilemez

• quote:

quote:

quote:

Sorum şu :
    Dalkavuk 3 level
    GoLem 1 level
    Valkyre 1level

Valkyrei sırf bol kara var diye geliştirmiştim tavsiyem golem 2 yapmandır hele pekka 3se savaşlarda gowipe yapmak paha biçilemez

Evet hersey full kara iksir birimleri haric GoWiPe mi dediniz akan sular durdu

• Biniciyi 4 dalkavuğa 3 yapana kadar barbarı 10 yapıp 9 a geçip kraliçeyi de alarak yükseltmeye başlamıştınız. Fazladan th8 de geçirilen labda kara iksirlik işler ve duvar vs işlerinin th9 a sarkıtılması daha mantıklıdır. Temel savunmalar ve dev okçu büyücü duvarcı barbar kral Tesla vs bitiren 9 a geçmeli derim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Th8 koy binam var.200 ordu kampı. golem 2.seviye Pekka 2. Seviye bir hafta sonra 3 olcak büyücüler 5.seviye
    Gowipe saldırısı için nasıl asker cikarayim kaleye falan ne almaliyim

• Benimde son yükseltmem valkriye kaldı.
    Onu basıp,gümüş 1 ve altın 3 liglerınde hardcore duvar kascam. Bu arada golemi bas bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.