Şimdi Ara

Banyo Jileti Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk kesildiginde guzel kesiyor ancak ondan sonra ikincinveya ucuncu vurusta kesmiyor aralara hep kil giriyor.Cikarmasi da ayri dert zaten kıllari.Siz ne yapıyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok bıçaklı kaliteli jiletleri deneyebilirsin. Ya da özel bakım için duşta kullanabileceğin makineler mevcut onlara bir bakmanı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hty.enyalios

Çok bıçaklı kaliteli jiletleri deneyebilirsin. Ya da özel bakım için duşta kullanabileceğin makineler mevcut onlara bir bakmanı tavsiye ederim.

Cok bicakli dediginiz jilet ismi verebilir misiniz hocam ? Onlar da böyle bir sikinti yoktur umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesaopp -- 26 Nisan 2017; 1:12:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C Y R E X

kardeşim ordaki kılları elinde çektiriceksin ki aynı performansı alasın

Cok sikinti hocam her seferinde.

• Gillette'in ürünlerine bakabilirsin. Fusion çok pahalı değil daha iyi bir temizlik sağlıyor. Kullanım sırasında suyla temizlersen kıllarla fazla uğraşmazsın.

Ayrıca hiç bunlara gerek kalmadan kullan at şeklinde çift bıçaklı jiletleri de alabilirsin. Gillette'in blue2 serisi bu dediğim kullan at türü.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hamikisi

quote:

kardeşim ordaki kılları elinde çektiriceksin ki aynı performansı alasın

Cok sikinti hocam her seferinde.

hiçte bile maximum 6 7 defa yaparsın fullbody traşda

İlk vurusta hocam cok güzel 4 cm lik yeri cok guzel kesiyor ondan sonra kesmiyor.Ben de bir daha uğraşıyorum cikarmak icin.Ya da ben bir yerde yanlislik yapıyorum.

• quote:

Gillette'in ürünlerine bakabilirsin. Fusion çok pahalı değil daha iyi bir temizlik sağlıyor. Kullanım sırasında suyla temizlersen kıllarla fazla uğraşmazsın.

Ayrıca hiç bunlara gerek kalmadan kullan at şeklinde çift bıçaklı jiletleri de alabilirsin. Gillette'in blue2 serisi bu dediğim kullan at türü.

Tesekkurler hocam bunlarda oyle bir sikinti yok degil mi ? 40 lira verip ondan sonra böyle dertlerls ugrasmayalim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sakal traşı makine önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim 2-3 defa bölgeyi temizlemek adına jileti vurduktan sonra suya tutacaksın. Aksi halde tüm jiletler o kılı tutar. Rica ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hty.enyalios -- 26 Nisan 2017; 1:25:13 >
  • quote:

Kardeşim 2-3 defa bölgeyi temizlemek adına jileti vurduktan sonra suya tutacaksın. Aksi halde tüm jiletler o kılı tutar. Rica ederim :)

Ben de jilette ki killarin kayip gitmesini isterdim ancak gitmedi neyse hocam ben denerim yine tesekkurler iyi geceler

• Dostum Migros'tan Wilkinson marka banyo jileti aldım. Yeşil bir paketi var alman malı. Şuana kullandığım en iyisi kesinlikle dene.
  • Ben traş olmadan önce permatiğin koruma kısmını tırnak makasıyla çıkartıyorum tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dhiozy

Dostum Migros'tan Wilkinson marka banyo jileti aldım. Yeşil bir paketi var alman malı. Şuana kullandığım en iyisi kesinlikle dene.

Tesekkur ederim hocam migros yakin cevremde yok ama dediginiz icin gidecegim.Peki digerlerinden farki nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pipilisya

Ben traş olmadan önce permatiğin koruma kısmını tırnak makasıyla çıkartıyorum tavsiye ederim

Ne yarari oluyor hocam ?

• Bir peceteye bastirirsan jileti toplanan kılları kolaylıkla temizlersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Tw Scott

Bir peceteye bastirirsan jileti toplanan kılları kolaylıkla temizlersin

Jiletin kesen tarafini bastiriyoruz dimi hocam ? Tesekkur ederim gercekten mantikli

• quote:

quote:

Jiletin kesen tarafini bastiriyoruz dimi hocam ? Tesekkur ederim gercekten mantikli

Evet jileti kestiginin ters yönüne doğru sur giren kıllar geri çıkacaktır. Dusta zaten jilet islanicak kuru bir WC kağıdı her türlü temizlemede işini görür

• quote:

quote:

quote:

Evet jileti kestiginin ters yönüne doğru sur giren kıllar geri çıkacaktır. Dusta zaten jilet islanicak kuru bir WC kağıdı her türlü temizlemede işini görür

Tesekkurler hocam mantikli gercekten

• İyiki phılıps bodygrom aldım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CA18DET

İyiki phılıps bodygrom aldım

Hocam bu ürünü dün vatanda gördüm de topları alırken kanatmıyor dimi ona gore alacagim ürünü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

quote:

Orijinalden alıntı: CA18DET

İyiki phılıps bodygrom aldım

Hocam bu ürünü dün vatanda gördüm de topları alırken kanatmıyor dimi ona gore alacagim ürünü.

Hayır. Ben önce topları 15 dk tuzlu ılık suda bekletiyorum sonra gerdirip alıyorum. Bide makat bölgesini.cillop gibi yapıyor. Her haftasonu fix yapıyorrum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.