Şimdi Ara

Bannerlord Sistemim Yettiği Halde Kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÖNEMLİ NOT: Donanım Haber'in mantığına biraz yabancıyım. Bu nedenle bu konuyu Teknik Yardım bölümünde yazıya döktüm ancak umarım yanlış yer değildir. Yanlış ise doğrusunu belirtirseniz sevinirim.

Biliyorsunuz Mount & Blade II: Bannerlord çıkalı çok olmadı ve bende bu oyunu oynamak istedim. Oyunun sistem gereksinimlerine baktıktan sonra önerilen kısımda sadece biraz ekran kartından kaybediyordum ve sistem gereksinimlerime göre göre orta ayarlarda vesaire oynayabilmem lazımdı. Oyunu satın aldım, indirdim falan sonra oyuna girdim. Menüde falan kasma yoktu ümitliydim grafik ayarlarımı direkt orta ayarlara getirdim. Orada GPU değerinin bile yarısından azı kullanılıyor gözükmesine rağmen oyuna geçtim, karakter seçimlerimi yaptım, hiçbir sıkıntı yok falan filan, talim alanına girdiğimde oyun 30 fps altına düşmeye başladı. Bende grafik hastası bir insan değilimdir ama oyunu kaliteli oynamak istemiştim. Belki oyun erken erişimde olduğu için optimizasyonu tam sağlanamamıştır diye düşünüp ayarlarımı düşüğe getirdim ve garanti olsun diye oyunu kapatıp açtım. Evet yine kastı ve bende çok düşüğe getirip oyunu yine kapatıp açıp girdim ve yine kastı. İnternet'te araştırıp ek uygulamalarla biraz daha kurcaladıktan sonra artık oyunun görüntüsü çamur gibi olmasına ve Warband'dan bile daha kötü görünmesine rağmen yine kasıyordu. Sizi uğraştırmamak için oyunun Steam'de yazan sistem gereksinimlerini de yazıyorum

Minimum:

64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir

İşletim Sistemi: Windows 7 (64-bit only)

İşlemci: Intel® Core™ i3-8100 / AMD Ryzen™ 3 1200

Bellek: 6 GB RAM

Ekran Kartı: Intel® UHD Graphics 630 / NVIDIA® GeForce® GTX 660 2GB / AMD Radeon™ HD 7850 2GB

Depolama: 60 GB kullanılabilir alan

İlave Notlar: Entegre GPU sistem RAM’inden 2GB ek alan gerektirebilir. Nihai çıkışta bu tahminler değişiklik gösterebilir.

Önerilen:

64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir

İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit only)

İşlemci: Intel® Core™ i5-9600K / AMD Ryzen™ 5 3600X

Bellek: 8 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 1060 3GB / AMD Radeon™ RX 580

Depolama: 60 GB kullanılabilir alan

İlave Notlar: Nihai çıkışta bu tahminler değişiklik gösterebilir.

Benim bilgisayarım:

Marka ve Model: HP Pavilion 15-CC008NT 2CL80EA Notebook

İşletim Sistemi: Windows 10 Home (64-bit)

İşlemci: Intel® Core™ i5-7200U 2.50 GHz 2 Çekirdekli İşlemci

Bellek: 8 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GT 940 MX 2GB GDDR5

Depolama: 1 TB Hafıza (Zaten Bannerlord için yetecek alanım fazlasıyla vardı.)

İlave Notlar (Gerekli Olabilir Diye):

Ekran Çözünürlüğü: 1920x1080 Piksel

Dahili Grafik: Intel HD Graphics 620 300 MHz

Daha iyi yardımcı olabilmeniz adına uzun uzun aklıma gelen gerekli olabilecek her şeyi yazmaya çalıştım. Biraz uzun bir yazı ama affınıza sığınırım. Yardım ederseniz de çok mutlu olurum.

• bannerlord da optimizasyon sorunu var dostum, umarım sorunu yakın zamanda çözerler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayarım kaç fps alır?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.