arkadaslar sitemin hitini arttırmak istiyorum. Bir kac siteyle link değişimi felan yaptım benim sorum. Bir site var günlük 1000 hitleri felan var sanırım tekil mi cogulmuo bilemiyorum... Şimdi onların ufak bir bannerlarını yayınlamam karsılıgında Sitenin bir bolumunde linkimi yayınlıcaklar yani bole bir sistemleri var.. Sizce bu ne kadar mantıklı ufak bir banner karslıgı text link? hitimi arttırabilirmiyim? reklam vermektense bole bişimi yapsam karar veremiyortum bir turlu.. ha bide o kısım boşş yani ilk benim sitemin orda olcak olmasıda iyi bişi ama karar veremiyorum işte bi turlu? sitenin ismini solemiyim reklam olmasın...
up
Bence siten yeniyse içeriğini geliştirmeye bak arkadaş;) www.dmoz.org a gir siteni uygun dizine kayıt et, önemli olan googlede ön sıralarda çıkmak çok kullanıcı girsin siteme diyorsan. Köprü değişimi yapmanda da senin için zarar olacağını sanmıyorum. Bunun dışındawww.realist.gen.tr'ye üye olabilirsin. Sitene girenlerin istatistiği vb. Kolay gelsin.
bence onların pek bi faydası yok . arkadaşın da dediği gibi ..napıp edip google da üst sıralara çıkmaya bak . pr bakımından içerik bakımından gelişmeye bak ..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme