Şimdi Ara

BanLanır mIyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • click and buy dan sorun yasmaktyım yanlıslıkla teyıt etmek olayına karstım ve su anda benden kredi akrtı extresını faksını ıstıorlar bu yolanmıyınca dogal olarak hesap(clık and buy hesabı iptal edlcektır dıor) benim merak ettıgım bu ıptal olunca k2 hesabım banlanır mi? canım cok sıkıldıgından elixir +4 basmıstım (rebrth)forumdakıler bılır +5 e bastım bılgısı olan arkadaslar lutfen yazsın daha kefını bıle surmeden banlanmak ıstemıorum (kartım sanal) not:kartan her alısverısımın parasını cekti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liveman -- 17 Ağustos 2007; 17:45:38 >

• İtemleri başka chara geçir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: liveman

click and buy dan sorun yasmaktyım yanlıslıkla teyıt etmek olayına karstım ve su anda benden kredi akrtı extresını faksını ıstıorlar bu yolanmıyınca dogal olarak hesap(clık and buy hesabı iptal edlcektır dıor) benim merak ettıgım bu ıptal olunca k2 hesabım banlanır mi? canım cok sıkıldıgından elixir +4 basmıstım (rebrth)forumdakıler bılır +5 e bastım bılgısı olan arkadaslar lutfen yazsın daha kefını bıle surmeden banlanmak ıstemıorum (kartım sanal) not:kartan her alısverısımın parasını cekti.

%90 banlanıcaksın
  • mage 71 lvl ve %30 da bılen arkadslardan rıca edıorm vrsa yazın lutfen
  • Hadi itemler aktardın.Peki char nolacak?O kadar emek
  • Bu durumdan 80 LvL tanıdığım 1 abi banlandı AgentMulder ve areste SuperMouse 72 LVL :D sende lanabilrsin ihtimal yüksek ... korkmaya Basla şimdiden
  • alıs verıs yaptıgın banka ıle gorusmeye gec yasadıgın problemı anlat o sana bı hesap ozetı verecektır onu fakslarsan sorunun cozulecektır
  • Hımm Kesn kullan bundan sonra
  • Telefon et, konuş..
  • Kesn en iyisi ama cahrını pesini bırakma ticket at biseyler yap arkadasalrımızı dedigi gibi telefonla ara konus
  • itemlerı yan chara atıcam banalnırsam ardrem oynarım artık telofon ettım clık and buya hesbınız ıptal olr dıor (kınght onlıne hesbı degıl) paralrınıda aldılar ama banlanmasam gerım atrım ıtemelrı oynamaya dvm edrım bu sorunun aynısını yasmaıs olan yok mu hıc kımse......
  • nerden nereye 1 sene kas gb koxp hıc bıse yapma ve sımdıde banlanmasını bekle.................................
  • quote:

Orjinalden alıntı: liveman

nerden nereye 1 sene kas gb koxp hıc bıse yapma ve sımdıde banlanmasını bekle.................................

Senin Adına Üzüldüm
  • olmadık yerinden sallıyor %90 banmış asıl sana karttan parayı çektilerse c&b hesabın iptal olsa bile char banlanmaz eğer borçlu kalırsan parayı çekemezlerse banlıyorlar
  • charı sat alan adam uğraşsın diycem bana gaddar diyeceksiniz ben seni düşündüğümden bir yol önerdim

100'den sat charı onunlada ardream char al itemleride ona geçir buda bir yol
  • Maalesef banlanacaksın kart iptal olursa.
  • c&b sagolsun bende gold prenin 0.9 ykr si yani eski para ile 900 türk lirasi eksik oldugu icin banladim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpc -- 18 Ağustos 2007; 2:10:03 >
  • gıdıp wow aldım uyelık flnda tamam 2 hafta beklemdyım banı beklıorm bakalım nolcak.... cocuga solesen guler paranı aldım ama gende sılcem emegini....allh kımsenın basına vermesın ne dıyeyım bi arkdas banlanmaz demıs bende onu dusnuorm ama k2 den umitli deglim ondan beklemdeyım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.