slm arkadaşlar. ko offical forumda benim cz koxp kullandığımı yazmışlar. bugüne kadar 6 tane char kastım exp. kasmak dahil hiçbir şekilde koxp kullanmadım ama adam gelmiş burda yazmış. bir de sizin 3 dmg üst üste attığınız resimleri koyacam falan diyo. ama ben kesinlkle böle bişey yapmadım sizce banlanır mıyım? bu konuda yapabileceğim bişey war mı acaba? işte link:
a.selam kardes ama belli olmaz artık gm ler calısıo
çalışmalarına bişe dediğim yok çalışsınlar tabii de böle bi şerefsizin yalanıyla benim acc m banlanır mı acaba ya yemin ediyorum hayatımda exp için bile kullanmadım adam nerden çıkardıysa artık oyuna da giremiyom deli olacam ya
ellerinde ksc de cekilmis resim wrsa ban yeme riskin war
Bende 2 gün önce canim sıkıldı vs yapayim diye girdim areneya gece saat 04.00 civarlariydi malee areneya girdim meydanda duruyorum 73-78-68 hangisi gelirse gelsin iniyordu aşağiya exp felan kasmak değil amaç tabiki o anda içeri gm girdi 5+3 yani 8 li ok bir anda peşpeşe saplaninca bana gelen pm : oha ya vs dedemi koxp aciyorsun ! hayir demeye kalmadan dc yedim arkadas görmüş banned yazmış gitti güzelim char ama sanirim tamamen banlanmiyorsun ben sadece o charla giremiyorum tıkladiğim an dc veriyor fakat yan charla halen girebiliyorum insallah gecici char bandir diye düşüyorum eğer sürekli ban olsaydi giremez ve undergoing yazardi diye düşünüyorum.
itemleri başa chara gönder derim banlanma riski var
demek emeklerimiz 2-3 tane şerefsizin ağzından çıkacak yalanlarla heba olabiliyo. foruma yazan adamın da, onun sözüne bakıp da beni banlayacak olanın da Allah belasını versin. walla dicek bişey yok o zaman bu oyun yöneticilerine
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme