Şimdi Ara

Bankomat kart sanal alışveriş sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Vakıfbank bankomat kartı ile internetten alışverişte sıkıntı yaşayan var mı? Kart bilgileri girip tıkladığımızda bilgilerinizi kontrol edin diye uyari çıkıyor 2-3 sitede denedim. Kart internete açık limitte sıkıntı yok, müşteri hizmetleri bize yansıyan bir hata görünmüyor diyor sinir bozucu bir durum var ortada? Nasil bir yol izlemeliyim fikri olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3D secure şeklinde ödeme dışında bankamatik kartlarıyla alışveriş yapamazsınız hocam.

• A.Maalouf kullanıcısına yanıt
    Denediğim siteler zaten 3D güvenlikli sitelerdi. Sorun neden kaynaklanıyor anlam veremiyorum..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • efsane190789 kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman ya alışveriş yapacağınız sitenin müşteri temsilcisiyle ya da bankanızla tekrardan iletişime geçmelisiniz. Normalde alışveriş yapabiliyor olmalısınız.

• A.Maalouf kullanıcısına yanıt
    Alışveriş yaptığım siteyle de görüştüm onlarda bize ulaşan bir hata görünmüyor diyor, nasıl bir iştir anlamadım.. Bilgileri girdikten sonra 3D sifre ekranina geçmeden hemen hata veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: efsane190789

Alışveriş yaptığım siteyle de görüştüm onlarda bize ulaşan bir hata görünmüyor diyor, nasıl bir iştir anlamadım.. Bilgileri girdikten sonra 3D sifre ekranina geçmeden hemen hata veriyor
    Hocam bilgileri doğru girdiğinizden eminseniz benim aklıma başka bir yol gelmiyor açıkçası.

• Hangi sitelerde denediniz? Bazı siteler sadece kredi kartı ile ödeme alır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İninal kart ödeme sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hepsiburada ve happy sitelerinde denedim. İkisinde de 3D ve bankamatik kartı ödeme seçenekleri vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsane190789 -- 7 Nisan 2018; 16:36:46 >
  • efsane190789 kullanıcısına yanıt
    HB'de debit kartların çoğu geçer. HB'ye Vakıfbank Bankomat kartı ile ödemede sorun yaşadığınızı belirtin.

• Uacellat_62 kullanıcısına yanıt
    Onu da belirttim, onlar da bize yansıyan sorun yok bankanızla görüşün dediler. Bakalım ne olacak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.