Şimdi Ara

Banko Card İle Sevgililer Günü'ne özel Şubat ayında yapacağınız ilk tiyatro veya sinema harcamanız bizden! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
23
Favori
18.103
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara Ankamall AVM Cinemaximum 55 tl kart cekiminde 50 tl ekstre indirimi derhal yansıdı,bilgilerinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdebiyatOgretmeni -- 17 Şubat 2017; 1:29:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar biletiva dan alalımmı indirim yansıyormu?
  • crackerss1982 C kullanıcısına yanıt
    Şikayetvar.com dan şikayet girersen, harcama yaptıktan sonra iade yansır. Ama normal şartlarda Biletiva.com sinema sektörü geçmediği için iade yapılmıyor.

• Birşeyi merak ediyorum cinexmaximuma gitmeyi planlıyorum içeriden bilet dışında başka birşeyde alıp 50 tl ye tamamlasak iade alabiliyor muyuZ

• quote:

Orijinalden alıntı: miyagi41

Şikayetvar.com dan şikayet girersen, harcama yaptıktan sonra iade yansır. Ama normal şartlarda Biletiva.com sinema sektörü geçmediği için iade yapılmıyor.

tamam teşekkür ederim
  • kel_bakkal K kullanıcısına yanıt
    Gişeden biletle beraber mısır kola menüsünü tek seferde toplu alırsan iade olur, fakat ayrıca büfeden alım yaparsan iade olmaz. Zaten kampanya sadece ilk yapacağınız sinema ve tiyatro harcamasına iade diyor. İkinci veya üçüncü kez 50 liraya tamamlama fırsatı vermiyor. İlk seferde biletle beraber ne alırsan kardır, 50 TL ye kadar.

• tracedy6 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyagi41

Gişeden biletle beraber mısır kola menüsünü tek seferde toplu alırsan iade olur, fakat ayrıca büfeden alım yaparsan iade olmaz. Zaten kampanya sadece ilk yapacağınız sinema ve tiyatro harcamasına iade diyor. İkinci veya üçüncü kez 50 liraya tamamlama fırsatı vermiyor. İlk seferde biletle beraber ne alırsan kardır, 50 TL ye kadar.

eyvallah hocam bilgi için teşekkürler :)
  • Biletiva.com.da yapmış olduğum harcamayı kampanya için kabul etmediklerinden kartımı iptal etmiştim şimdi aradılar onay için 100tl chip para teklif ettiler kapatmamam için bende kabul ettim. Şikayet var.a da yazmıştım ordan da indirim almıştım yapmış olduğum harcama için on numara oldu durduk yere 100tl chip para geldi

• Arkadaşlar Cinemaximum salonlarında satılan on yüklemeleli sinema kartından alıp gişeden 50 TL yükletirsem 50 TL iade gelir mi deneyen oldu mu.

Kart babamın kartı iade gelmezse uğraş dur

• quote:

Orijinalden alıntı: tuarek7

Arkadaşlar Cinemaximum salonlarında satılan on yüklemeleli sinema kartından alıp gişeden 50 TL yükletirsem 50 TL iade gelir mi deneyen oldu mu.

Kart babamın kartı iade gelmezse uğraş dur

Sadece işbank maximumla ödeme yapıldığı söylendi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ie36 kullanıcısına yanıt
    Peki hiç uğraşmayıp bugün gidip 3 bilet alsam sıkıntı olur mu ? Iade alınamayan sinema salonu oldu mu hic.

Bahçeşehir Akbatı AVM Cinemaximum dan almayı düşünüyorum diğer alternatif Marmara Park AVM

• quote:

Orijinalden alıntı: tuarek7

Peki hiç uğraşmayıp bugün gidip 3 bilet alsam sıkıntı olur mu ? Iade alınamayan sinema salonu oldu mu hic.

Bahçeşehir Akbatı AVM Cinemaximum dan almayı düşünüyorum diğer alternatif Marmara Park AVM

Cinemaximumda sıkıntı olmuyormuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cinemaximum sitesinden bilet alıp iade alan varmı 4 bilet alacağımda

• Biletiva, yazılım diye geçiyor. Sıkıntı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri441907

Arkadaşlar cinemaximum sitesinden bilet alıp iade alan varmı 4 bilet alacağımda

Konuyu biraz okuyun.
  • Gençler şimdi eşimin kartı ile kampanyadan 2.kez yararlandım. Marmara Park Cinemaximum gişesinden Recep ivedike 2 kişi bilet artı 2 kişilik mısır kola menüsünü toplamda 50 liraya tamamlayarak aldım. Gişeden çıktığımda mesaj geldi, 50 TL iade yansıdı. Gişeden mısır kola menüsü alırsanız iadeye dahildir.

• Cinemaximum historia 3 adet sinema bileti 2 kova mısır 2 kola toplam 52 tl tuttu anında 50 tl iade geldi seviyorum bu odeabankı

• serseri441907 kullanıcısına yanıt
    kutu cola mı aldınız? 1 bilet gerisine cola alsam olur sanırım
  • çaylaq kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam yalnız bilet ve kola mısırı gişeden alın tek çekim yapın

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.