Şimdi Ara

Bankamatik Kartı Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün bankamatik kartım ile hesabıma giriş yaptım ve bir başkasının hesabına 49 lira yatırdım ancak bankamatiğe 100 lira verdim. Açılan menüde 49 liranın gönderildiği kalan 51 liranın kart hesabına iade edileceği yazıyordu. Yaklaşık 12 saat geçti hala iade işlemi olmadı kartıma. Sizce nedeni nedir ? İş bankası'nın bankamatik kartı.

• İş bankasının işleyişini tam olarak bilmemekle birlikte bankalarda muhasebeleşme ve hesap güncellemeleri vs gece gerçekleşir..Yarın tekrar kontrol et hala hesaba iade olmamışsa müşteri hizmetleri ile görüş veya en yakın şubeye git..

Not: Yarın dediğim aslında bugün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phaldor -- 28 Şubat 2013; 4:32:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phaldor

İş bankasının işleyişini tam olarak bilmemekle birlikte bankalarda muhasebeleşme ve hesap güncellemeleri vs gece gerçekleşir..Yarın tekrar kontrol et hala hesaba iade olmamışsa müşteri hizmetleri ile görüş veya en yakın şubeye git..

Keşke hesaptan direk havale etseydim elden bankamatiğe 100 lira verip 49'unu yollamasını istemek saçma bir fikirdi ama bu işlemler yapılırken bankamatik kartım cihazda takılı idi. İnşallah yarın düzelmiş olur teşekkürler

Evet evet bugün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bediboy -- 28 Şubat 2013; 4:34:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bediboy

quote:

Orijinalden alıntı: Phaldor

İş bankasının işleyişini tam olarak bilmemekle birlikte bankalarda muhasebeleşme ve hesap güncellemeleri vs gece gerçekleşir..Yarın tekrar kontrol et hala hesaba iade olmamışsa müşteri hizmetleri ile görüş veya en yakın şubeye git..

Keşke hesaptan direk havale etseydim elden bankamatiğe 100 lira verip 49'unu yollamasını istemek saçma bir fikirdi ama bu işlemler yapılırken bankamatik kartım cihazda takılı idi. İnşallah yarın düzelmiş olur teşekkürler

Evet evet bugün

Bankalarda kimsenin parası kalmaz aslında,insanımız yok yere telaş ediyor genelde..ATM'ler tüm işlemleri adım adım kaydeder,kartını takmandan şifreni girmene,parayı verdiğinde para haznesinin kapağının açılmasından verdiğin paranın miktarına,ATM'in sana verdiği mesaja kadar hepsi adım adım makinede kaydedilir ve bunun adına da journal kaydı denir..İtiraz söz konusu olursa bu kayıtlar incelenir ve konu açıklığa kavuşur,ayrıca kasa zaten fazla verir paran makinede kalmışsa..Sadece sakin olup zamanında ve doğru şekilde itiraz etmeyi bilmek gerekli o kadar..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kredi kartı
    5 yıl önce açıldı
    Kredi kartı önerisi
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.