Bildirim
Bankamatik Kartı ile PSN Plus Üyeliği
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İnternet Şubesi'nden sanal kart oluşturup alabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: owermars
peki sanal kart kredi kartı mı oluyor, yoksa sanal bankamatik kartı mı oluyor ?_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Seatalian
quote:
peki sanal kart kredi kartı mı oluyor, yoksa sanal bankamatik kartı mı oluyor ?
Hocam sanal kartı açtığın zaman elindeki kartin üzerinde olan numaralar gibi 16 haneli bi numara veriliyor sana.. Sende alışveriş yapmadan önce ne kadar harcama yapacaksan öncesinde bu karta internet Şubesi veya telefon Şubesi'nden aktarabiliyosun.. Daha sonra da o sanal Kart bilgileriyle alışverişini yapıyosun. Bir nevi senin kart bilgilerinden farklı fiziksel olmayan ön ödemeli bi kart
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Seatalian
quote:
peki sanal kart kredi kartı mı oluyor, yoksa sanal bankamatik kartı mı oluyor ?
Hocam sanal kartı açtığın zaman elindeki kartin üzerinde olan numaralar gibi 16 haneli bi numara veriliyor sana.. Sende alışveriş yapmadan önce ne kadar harcama yapacaksan öncesinde bu karta internet Şubesi veya telefon Şubesi'nden aktarabiliyosun.. Daha sonra da o sanal Kart bilgileriyle alışverişini yapıyosun. Bir nevi senin kart bilgilerinden farklı fiziksel olmayan ön ödemeli bi kart
şimdi denedim açmayı fakat kredi kartından kabul ediyor. bankamatik kartından sanal kart oluşturamıyorum._____________________________
-
Garanti bankamatik Kartına sanal Kart aciyo ben is bankasida geçti diye hatırlıyordum ama yanlış hatırlıyorum demekki.. Eskiden bankamatik kartlarını kabul etmiyordu PS STORE ama şimdi enpara kampanyası başladı o da bir bankamatik kartı.. Belki sizin kartinizida kabul eder enpara gibi, hiç deneme yaptınız mı kartinizla?
Bankamatik ile mümkün ayrıca hiç bir ek masrafa gerek yok, normalde vadesiz hesaplar yani bankamtik kartları işletim ücreti keser. Reklam peşinde değilim sadece cebinden ekstra para çıkmasın diye aşağıdaki konuyu ziyaret etmeni öneririm.
http://forum.donanimhaber.com/m_100993081/f_//tm.htm#100993081_____________________________ gaming notebook Asus - i5 11th, 16 gb ram, 1 tb ssd, rtx3050 upgraded, satılık,
iletişim için pm -
quote:
Garanti bankamatik Kartına sanal Kart aciyo ben is bankasida geçti diye hatırlıyordum ama yanlış hatırlıyorum demekki.. Eskiden bankamatik kartlarını kabul etmiyordu PS STORE ama şimdi enpara kampanyası başladı o da bir bankamatik kartı.. Belki sizin kartinizida kabul eder enpara gibi, hiç deneme yaptınız mı kartinizla?
Bu hafta içinde alacağım için PS4'ü daha deneme imkanım olmadı. Şu an bilgi topluyorum PSN+ hakkında
Aldığım zaman hemen deneyeceğim.
- ps5 mi ps5 pro mu
- ps4 sistemi başlatılamıyor usb kablosu kullanarak dualshock
- ps4 bluetooth kulaklık bağlamak
- ps4 klavye mouse destekleyen oyunlar
- gta 5 dil değiştirme
- ghost of tsushima 2
- gta 6 hangi konsollara çıkacak
- ps5 pro ne zaman çıktı
- god of war yeni oyun ne zaman
- ps6 ne zaman çıkacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
Hızlı